Reklama

Reklama

VOD (1)

Tři bratři chtějí pomstít tragickou smrt milované osoby, ale zapletou se přitom s dcerami těch, kteří mají podle nich všechno na svědomí. (Netflix)

Recenze (70)

wdc 

všechny recenze uživatele

Tak 30% obsahu jsou intriky a zlo, 30% více-méně nuda a 40% jsou docela příjemné. Je potřeba mít možnost přetáčet. Jsou tam vlastně tři zamilované páry (což je dobré, protože je na co koukat) sympatických a hezkých mladých lidí, které se asi 3x pohádají a jen asi 1-2x rozejdou, což je na takto dlouhou telenovelu dobré. Pokud sledujete telenovely, tak tato není vůbec špatná, možná i trochu nadprůměr. ()

croxika 

všechny recenze uživatele

Jedna * za sexy hlavných predstaviteľov,druhá * za pekné prostredie vidieka (kone, farma, okolité hory...) Tretia * za hudbu, ktorú spieva Rosario. Keď som mala pubertiacky telenovelovský ošiaľ, toto bola moja srdcovka. V dnešnej dobe nechápem, ako som sa mohla pozerať na tak blbé dialógy. Celkovo mám na telenovely už dnes názor asi ako každý, ale táto bola jedna z tých pozerateľnejších. ()

Reklama

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Hezcí a pohlední herci, luxus za který by se nemusel stydět ani rejdař Onassis. Krásná Kolumbijsko-americká příroda není vše a alespoň dostatečný seriál po dějové a herecké stránce z této telenoveli bohužel neudělá. Tamní herci by snad ani v žádném normálním filmů z Evropských či Severoamerických kinematografií hrát nemohli a proto je člověk ani znát natož nějak ocenit jejich herecké kvality nemůže. Leckdy takový herec vytvoří tři-sta rolí ani nevidět. Při té jejich záplavě. Chápu že se tam zřejmě nic jiného asi netočí ale proč nás tady a u nás stále tímto krmí to nechápu. Asi ale jen chtějí nějak vyplnit svůj drahocenný čas aby si mohli dát v poklidu svoje kafíčko, a pak hlavně je to levné. Ale já sám to hned po některých doslova stupidních Německých kriminálkách, které jsou teď mimořádně na vzestupu jako dřív ty Americké, a které se chtějí těm Americkým za každou cenu vyrovnat silně zatracuji. Téměř po dvou dílech které jsem jen tak úlomkovitě a na půl ucha a stěží odposlouchal natož odkoukal jsem pevně rozhodnut této dát této nové telenovele tentokráte z televize Prima jak jinak než odpad ! Příběhy sice plné lásky ale na druhé straně také nabité všeruznou pomstychtivosti a nenávisti, které mění životy všem účinkujícím to mě vážně nikdy nebralo, tedy alespoň v produkcích jihoamerických zemí. Shovívaví nebudu ani k přírodě, tu vidíme i v jiných, ale přímo nesnáším ty které se točí jen z nějaké a v nějaké místnosti-bytu a příroda je zde vidět jen jako taková někdy živá a někdy plakátová kulisa. ()

BogacCc 

všechny recenze uživatele

Ja si nemôžem pomôcť, ale mňa táto telenovela fakt bavila (ako jediná). Momentálne to chodí opäť v TV a keď mám čas, rád si to pozriem. Nádherné herečky, skvelá hudba a sympatickè prostredie. Možno budem za teplèho, ale ja dávam 5*. Je to spomienka na moje mladučkè roky. Vždy si to rád pozriem a zaspomínam .... 95 percent.. nemôžem si pomôcť... ()

Marius_ss 

všechny recenze uživatele

Na telenovely mám svoj názor (odpad!), ale táto ma dostala. Viac ako tri hviezdy jej dať nemôžem, lebo by som tím urazil veľa filmov, keďže je to stále len telenovela ;), no je tu toľko sympatických, či zábavných postáv, že sa tento seriál nedá nemilovať, ak sa doňho raz zapozeráte. Jedna hviezda navyše za Jorgeho Caoa alias strýka Martina, ten je proste skvelý a hlavne vtipný :D K tomuto hodnoteniu veľmi dopomohol aj skvelý slovenský dabing. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Všechny písně, které v baru zpívá Rosario Montes (Zharick León), ve skutečnosti nazpívala Angela Maria Forero. (..Lucas..)
  • Premiérovou epizodu 2. série (2022) si v USA nenechalo ujít jen něco málo přes milión diváků, což bylo pro stanici Telemundo obrovským zklamáním – postupně navíc začala sledovanost ještě klesat. Ve Španělsku byla pak čísla o něco lepší a na kanále Antena 3 sledovalo premiéru přes dva miliony diváků. (fiLLthe3DD)
  • Telenovela byla v době uvedení na televizních obrazovkách nesmírně populární a její obliba mezi fanoušky nevyprchala ani po letech. Během pandemického období v r. 2020 se řadila mezi nejsledovanější seriály na Netflixu v Latinské Americe a v Kolumbii se dokonce jednalo o vůbec nejsledovanější seriál – na základě tohoto úspěchu proto oznámili tvůrci výrobu 2. série. Pokračování tedy vzniklo bezmála po dvaceti letech, což v případě jihoamerické „mýdlové“ produkce nebývá až tak obvyklé. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama