Reklama

Reklama

VOD (1)

Tři bratři chtějí pomstít tragickou smrt milované osoby, ale zapletou se přitom s dcerami těch, kteří mají podle nich všechno na svědomí. (Netflix)

Recenze (70)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Hezcí a pohlední herci, luxus za který by se nemusel stydět ani rejdař Onassis. Krásná Kolumbijsko-americká příroda není vše a alespoň dostatečný seriál po dějové a herecké stránce z této telenoveli bohužel neudělá. Tamní herci by snad ani v žádném normálním filmů z Evropských či Severoamerických kinematografií hrát nemohli a proto je člověk ani znát natož nějak ocenit jejich herecké kvality nemůže. Leckdy takový herec vytvoří tři-sta rolí ani nevidět. Při té jejich záplavě. Chápu že se tam zřejmě nic jiného asi netočí ale proč nás tady a u nás stále tímto krmí to nechápu. Asi ale jen chtějí nějak vyplnit svůj drahocenný čas aby si mohli dát v poklidu svoje kafíčko, a pak hlavně je to levné. Ale já sám to hned po některých doslova stupidních Německých kriminálkách, které jsou teď mimořádně na vzestupu jako dřív ty Americké, a které se chtějí těm Americkým za každou cenu vyrovnat silně zatracuji. Téměř po dvou dílech které jsem jen tak úlomkovitě a na půl ucha a stěží odposlouchal natož odkoukal jsem pevně rozhodnut této dát této nové telenovele tentokráte z televize Prima jak jinak než odpad ! Příběhy sice plné lásky ale na druhé straně také nabité všeruznou pomstychtivosti a nenávisti, které mění životy všem účinkujícím to mě vážně nikdy nebralo, tedy alespoň v produkcích jihoamerických zemí. Shovívaví nebudu ani k přírodě, tu vidíme i v jiných, ale přímo nesnáším ty které se točí jen z nějaké a v nějaké místnosti-bytu a příroda je zde vidět jen jako taková někdy živá a někdy plakátová kulisa. ()

Maeve.Orion 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála telenoviel, ktorá sa aj dala pozerať. Sexi herečky nechajú nejedného chlapa vo vytržení a ich obtiahnuté kožené oblečenie, ktoré tesne obopína ich "prirodzene" narastené a naliate prsia a krásne tvarovaný zadoček je jednoducho pastva pre oči, a najmä ak jazdia na koňovi ako o dušu. Ženám zasa ulahodia traja "bratia". Nejedno dievča by ostalo v pomykove aspoň tri dni, keby si malo vybrať jedného z nich hoc aj na jednu noc. Krásny ľudia, bizarný príbeh, niektoré herecké výkony a scény k popukaniu, a pre niektorých úchylov skvelá sebarealizácia pri onanovaní. 30% ()

Reklama

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[10/10] ... Ide tu o zaujímavý príbeh a osud 3 bratov a 3 sestier. Tento dej sa počas dieľov dosť zamotáva, rôzne intrigy, vzťahy, nezhody a podobne. Herci sú zaujímavý, aj ked´ neznámy ale majú zaujímavé úlohy a charaktery, pekné ženičky ako tri sestry a ani traja bratia nezaostávajú, charaktery majú postavy veľmi dobré, niektoré sa formujú celý čas, väčšina hlavných ma dokázala svojím charakterom a vystupovaním zaujať už v prvých častaich a vydržalo im to až do kona. Výborný záporák je Juan Pablo Shuk jeho hranie ma celkom zaujalo a páčilo sa mi. Ostatní sú celkom fajn, ale do deja sú všetci rovnocenne zakomtovaní a každý sa dostane k slovu, ale občas ho nevyužijú práve najlepším spôsobom. Ale je samozrejmé a treba rátať že sú tu aj nejaké trápnejšie momenty, ale aspoň to pôsobí humorne hlúpo. Ale je tu dosť emócií, príjemnej hudby, atmosféry atd.. Výprava celej telenovely je na pomery v celku slušná, prostredie domov vyzerá dobre, odohráva sa to v zaujímavom prostredí, nemám problém.. Záverečná pasáž v pralese nebola najlepšia, tu klesla úroveň o niečo nižšie, ale stále to bolo pozerateľné. Žiadny väčší záber na prales neprišiel čo je škoda. Vnútorné zobrazenie pralesa bolo slušné. Technická stránka filmu je iba priemerná, ničím extra nenatchne. Je tu málo strihov, čo je dobré. Kamera pôsobí obyčajne ako je v telenovelách zvykom, no občas to bolo veľmi slabučké. Napríklad nejaké akčné scény, streľba, naháňačky, síce je to slabo natočené a nemôže sa to brať vážne, ale je to zábavné. Aj napriek všetkým negatívam ktoré táto telenovela má, tak ma baví stále a bolo to celkom zaujímavé spracovanie podľa knižnej predlohy. Nechýbajú emócie, silný motív lásky a zpočiatku aj pomsty, slušný humor, napätie, vážne scény a pod. Nikdy som nebol typ diváka ktorý pozerá telenovely, romantické veci s tým spojené, ale toto som videl pred asi 2 roky po vzniku a vtedy ma to chytili, a stále ked je možnosť tak si to rád pozriem, Pre mňa najlepšia telenovela. ()

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Telenovely nemám dvakrát v oblibě, ale zároveň proti nim nemám a někdy se rád kouknu a musím se přiznat, že sledovat Pasion de gavilanes mě docela bavilo. Nejsem ten typ, kterýmu by stačilo zkouknout jeden díl a honem to jít zkritizovat, viděl jsem jich poměrně hodně a dávám silné 3 * za krásnou hudbu, velmi sympatické obsazení (i nesympatické do rolí záporáků), prostředí a samotný příběh. I když místy skřípal scénář, tak všechny klady téhle telenovely ho přebíjely. 65% ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Keď to človek vníma ako telenovelu a neočakáva nejaké veľdielo, tak sa dojem zlepší. Keď som to ako mála pozerala, tak som vnímala len atraktivitu hercov a herečiek, soundtrack, nespočítateľný sentiment, gýč, plač, intrigy, zrady a počítaný happy-end. Ale keď som si to znovu pozrela ako dospelá, tak som začala vnímať aj to, ako sú tie vzťahy toxické - hrozne veľa hlavne psychického týrania, nestíhala som počítať gaslighting, ale takisto aj fyzického. Beriem to ako dobrý materiál na štúdium vzťahov. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Premiérovou epizodu 2. série (2022) si v USA nenechalo ujít jen něco málo přes milión diváků, což bylo pro stanici Telemundo obrovským zklamáním – postupně navíc začala sledovanost ještě klesat. Ve Španělsku byla pak čísla o něco lepší a na kanále Antena 3 sledovalo premiéru přes dva miliony diváků. (fiLLthe3DD)
  • Vzhledem k nízké sledovanosti 2. série (2022) se stanice Telemundo rozhodla vystřihnout některé scény a novelu zkrátit na 71 epizod. V některých zemích (např. na Slovensku) se však 2. série vysílala ve své plnohodnotné verzi čítající 82 epizod. (fiLLthe3DD)
  • Španielska symbolika hovorí, že krahulec je démon bojujúci proti zlu. V originálnom názve – Pasión de gavilanes – slovo "gavilanes" znamená krahulec. (Arsenal83)

Reklama

Reklama