Reklama

Reklama

Mang nu: 72 xiao shi

  • Hongkong 盲女72小時 (více)

Obsahy(1)

Manželé Ngovi žijí spokojený život. On je věhlasným kardiologem, ona jeho přenádhernou družkou. Problémy začnou nevinně, když ona je po operaci po dobu následujících tří dní slepá a on odjíždí na konferenci do USA. Nechává tedy svou manželku ve službách služky v jejich obrovské vile. Po jeho odjezdu si služka musí odskočit pro protiastmatické přípravky. Záhy se na prostranství před domem objevuje sebejmenovaný přítel kardiologa a dává se do řeči s jeho slepou manželkou. Ta ovšem i po jeho odchodu slyší po domě podivné zvuky. (liuk)

(více)

Recenze (5)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Naprosto excelentní asijský thriller s Anthony Wongem, který se kolem roku 1992 proslavil rolemi šílených psychopatů v drsných, krutých a "zlých" exploitačních hororech patřící do "ranku 3" (CAT III) ... Přestože je tohle v podstatě film dvou herců, nemá jedinné slabé místo, tvůrci si odpustili tradiční humor a rozjeli fakt napínavou a hodně lekací (ani u duchařin se nelekám, ale zde mi párkrát zatrnulo) jízdu!! Wong EXCELUJE, Wong je Pan herec!! Jeho nástupy před kameru jsou prostě umění samo. Už ten vzhled a obleček, který má na sobě, chování malého dítěte a z toho naprostý chlad, zlo a krutost ... Nejde zde sice o nějaké ultrabrutální orgie, ale přece jen pár návštěvníků domu slepé dívky, kterou Wong obšťastnil svoji návštěvou, skončí svůj život velmi rychle ... a krutě (kastrace nůžkami ..). Z filmu jsem nadšen. Jednak miluju devadesátkové CAT III exploitery, jednak mám voblibě Anthony Wonga a jednak mi to fakt sedlo až s velkým překvapením, moc jsem od filmu nečekal, ale on 80% všech svých bratříčků překonává ... Za zmínku stojí také výtvarná a hudební stránka. PECKA !!! Hra s barvami, pokoje hýří barvičkami, Wong vypadá jak levný zahradník v kraťasech a kšandách, stejně tak hudba ... typicky tísnivá, "kovová", hutná, ... sice trochu nadsazuji, ale hodnocení by se mělo červenat ... :-)) 4,6* ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Anthony Wong v další ze svých klasických rolí psychopatů, v nichž s oblibou mučí a vraždí pokud ne celé rodiny, tak alespoň šikmooké bábovky. Podle mustru "TŘÍ KOČEK" se jede samozřejmě i tady, jen s rozdílem, že hrdinka je zrovna na pár dní úplně slepá. Naštěstí není úplně blbá, takže v závěru přebere iniciativu a dá svýmu trýzniteli pořádnou čočku. Ten se zase v několika případech ukáže jako totální retard, ale připíšem to na hlavu scénáristům, kteří tenhle jednoduchý námět museli nafouknout na celovečerní stopáž. Jinak násilí spíše mírné, ale dojde třeba na kastraci - off screen bohužel. No a pokud se předem ptáte, jestli ta luxusní samička ukáže nějakou zvěřinu, tak ano, předvede obě mečící kůzlata. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Vždy keď niet načo pozerať, "strieľam" do prázdna. "HK Cat III" je pre mňa jeden z najpreceňovanejších hororových subžánrov, pričom keď čítam niektoré názory v komentároch, aká dávka násilia či krvi je divákovi prezentovaná, vždy mi to vyčarí úsmev na tvári :) Tento samozrejme nie je žiadnou výnimkou, nijak mimoriadne sa nevymyká z obvyklého rámca, pričom smelo môžem uviesť, že v prvej polovici je rozhodne viac komédiou než hororom v pravom slova zmysle. Nebyť tej story zaobalenej do akejsi psycho atmosféry, hereckých výkonov, či záveru ktorý predsa len mierne zdvihol latku, bez milosti by som šľahol dve hviezdy - 55% ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Veronica Yuk-Hing Yip hraje fyzicky, Antony Wong šíleně (doslova). Oba jsou výborní a věříme jim. Zvláštní, ale dobré. Hong Kong Category III film. Lekavé, ale nepřekvapivé. Odpovídající hudba. ()

liuk 

všechny recenze uživatele

Na Three Days of a Blind Girl mne zaujalo, že terorizující záporák Anthony Wong není hned zas takový profík. Jeho otrkávání s praxí jde pomalu, nenaběhne hned do domu své dočasně slepé oběti a nepříváže jí ke stropu. Ovšem i tak jí sodu dává pěknou, a ona o tom někdy ani neví. Její slepota přikládá přikládá pod kotel fakt celkem slušně. Je fajn, že je příběh soubojem opravdu jen těch dvou, protože i když se objeví pár postav okolo, jsou to fakt jen bokovky. Je otázka, zda by šel lepší režií handicap hlavní ženušky přesunout lépe i do filmu. Možná ani ne, ono i tak jsem s sebou párkrát škubnul, když se Wong zjevoval kde se mu zachtělo. Kuk ()

Reklama

Reklama