Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh telenovely Milady se točí mezi dvěma velice bohatými rodinami, Valladaresovými a Taylorovými. Hlavní hrdinkou je Delfína Taylorová, která je zamilovaná do Federica de Valladarese, synovce hraběnky Reginy. Do Delfíny je ale zamilovaný také Federicův bratr Maximo, jenž se vrátil do Buenos Aires po sebevraždě svého otce Patricia. Maximovým úkolem je vypátrat okolnosti vraždy své matky. Zápornou postavu představuje Regina, která se mstí za nevydařené události v mládí. Mezitím se manželství Frederica a Delfíny hroutí. Delfína zjišťuje, že miluje Maxima a rozhodne se opustit Federica. Ten ale začne žárlit a mezi dvěma bratry vypukne souboj o její lásku. (Michelle8)

(více)

Recenze (6)

carly 

všechny recenze uživatele

príbeh hlavnej hrdinky mi bol srdečne ukradnutý. u mňa to zachraňovali Segundo Cernadas a Florencia Ortíz ()

haushinkaa odpad!

všechny recenze uživatele

Někomu je asi předurčeno, aby hrál jen v samých podprůměrných sra*kách... To je úděl Gabriela Corrada, i když charisma, to on má... ()

Reklama

HaninaHope79 

všechny recenze uživatele

Maximo by pro svojí lásku udělal všechno a Delfína pro Maxima nehne ani prstem. Dokonce Delfína Maxima i jako muže odmítla a to i přes to, že se jí o něm zdálo, snila o něm a byla do něj zamilovaná. Radši se obětovala pro Federica a pro druhé. Spíš bych řekla že Delfína a Maximo jsou víc přátelé, než milenci. Na konci telenovely bez tak skončí spolu. Trochu jsem tu telenovelu nepochopila, i když jsem jí viděla asi 3x. Málo milostných scén mezi hlavními herci. Telenovela mě docela zklamala, očekávala jsem toho od ní víc. Bohužel se na ní nedá jen tak zapomenout i po těch letech co běžela v TV - nostalgie. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Rolí Delfíny měla hrát původně Natalia Oreiro. Roli však nemohla přijmout neboť v té době natáčela seriál Ricos y famosos (od r. 1997), tudíž nemohla pracovat na dvou seriálech, a proto nabídku odmítla. (Cvalek)

Reklama

Reklama