Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wayne Campbell s kamarádem Garthem Algarem stále vysílá svou bláznivou show, také pořád ještě chodí se zpěvačkou Cassandrou to už pochopitelně bez Gartha. Přes dobře míněné rady okolí stále odmítá dospět, protože by ještě rád vykonal nějaký velký čin. Kamarádi spolu navštíví vystoupení skupiny Aerosmith a jsou nadšeni skvělou atmosférou. Ve snu pak Wayne vidí Jima Morrisona, který mu poradí, aby uspořádal velký rockový koncert. Wayne s Garthem se okamžitě pouštějí do zařizování. Nic se nedaří peníze na pronájem místa sice sehnali, ale nemají podepsanou jedinou smlouvu s hvězdami, neprodali téměř žádné vstupenky, Cassandřin producent se snaží akci zhatit. Navíc mají oba kamarádi milostné problémy. Jak tohle všechno zvládnou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Carter Burwell: 1. Louie, Louie - Robert Plant [2:54] ,2. Dude (Looks Like a Lady) - Aerosmith [5:05] ,3. Idiot Summer - Gin Blossoms [4:13] ,4. Superstar - Superfan [3:52] ,5. I Love Rock & Roll - Joan Jett and the Blackhearts [2:56] ,6. Spirit in the Sky - Norman Greenbaum [4:01] ,7. Out There - Dinosaur Jr. [5:54] ,8. Mary's House - 4 Non Blondes [4:04] ,9. Radar Love - Golden Earrings [5:05] ,10. Can't Get Enough - Bad Company [4:15] ,11. Frankenstein - Edgar Winter [4:44] ,12. Shut Up and Dance - Aerosmith [4:48] ,13. Y.M.C.A. - The Village People [3:44], ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle je jina kava. Tvurci si uz ohmataly styl, kterej pouzily v prvnim dilu a herci uz si zvykly na svy postavy, navic tu je docela smysluplnej pribeh a je to narvany forkama a hlaskama, ktery jsou vetsinou hodne vtipny a nektery jsou az kultovni. Po nevtipnym prvnim dilu me tohle mile prekvapilo a smal sem se skoro porad. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No, co si tak pamatuju, tak jednička byla o dost lepší, ale ani tohle neni k zahození. Mike Mayers už tady předávdí pár kousků, který posléze použije v jeho životní roli Autina Powerse a několik scének je skoro až geniálních, ale je jich málo a ta omáčka okolo, je trošku brak Nicméně zábava to je dobrá, ale jednička byla holt lepší ()

choze 

všechny recenze uživatele

"JSI K NIČEMU! JSI ÚPLNĚ NA HOVNO! TY SEM NEPATŘÍŠ! CO TĚ TU DRŽÍ?" Jednička vzatá až na nápad s Waynestockem přes kopírák (Wayneovi se Kassandru opět snaží odloudit zlý producent, Garth má další MILFku...) včetně řady fórů, ale srovnatelně zábavná. Super parodie na ABSOLVENTA. A scénka s polovičním očním albínem. A Jim Morrison ("MĚ SE LÍBÍ, JAK JSEM TO ŘEKL JÁ."). "ČLOVĚK SE MUSÍ PTÁT, JESTLI SE TO VůBEC VYPLATÍ." ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Nevím, ale moc vtipné mi to nepřišlo. Jedničku jsem sice neviděl, ale možná raději ani nechci vidět. Waynův svět není podobný tomu mému a proto si nikdy nebudeme rozumět. Jediné co mě na filmu zaujalo byla Drew jako Švédka Bjergen Kjergen a začínající Myers jako Wayne Campbell. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Koncentrácia absurdných vtipov je síce menšia, no stále ide o brutálnu komédiu. Zo všetkých vtipov mi najviac uviazol v pamäti ten s prvým presbyteriánskym kostolom... ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

O něco zábavnější než jednička, ačkoli je to stále to samé a nebýt sexappealu hereček (k půvabné Carrere přibyly mlaďoučká Barrymorre a neuvěřitelně hot Basinger), nemělo by cenu koukat do konce (čímž byste přišly o bezvadnou parodii hned na několik kousků, což je to nejzdařilejší v celém filmu). Myers se do mého srdce zapsal jako Austin Powers a Waynův svět, ačkoli je třeba "nejlepší, k sežrání", na tom nic nezměnil. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Už od malinka patří tenhle film mezi moje nejmilovanější,sem člověk který je vstřícnej k extrémně šílenému humoru,miluju Hippies hudbu,rock,metal,sem pro vše zlé a špatné :D a prostě tahle komedie je můj svět a přebíjí první díl ve všech směrech.Film který není pro všechny,ale pro ty,pro které je,ho milují celým srdcem.Proč se furt každej musí ve svejch topkách honosit filmy jako Vykouopení z Věznice Shawshank,Zelená Míle,Přelet nad Kukačím Hnízdem atd. jsou to vynikající filmy,které patří k tomu nejlepšímu co bylo kdy natočenom,ale každej je uvědomělej až k posrání musí ze sebe dělat strašně dospělího,já už nejsem dávno ve věku,kdy bych měl čumět na tyhle filmy ( myslim Wayna ) ale dřív sem ten film miloval a pořád ho miluju a strašně rád si odfrknu u jednoduchého humoru,který je vlastně geniální a nemusim tady uvědoměle schazovat film na 54%.Lidi musej bejt tak strašně dospělý a uvědomělí za každou cenu,až sou vlastně nudní,povrchní a falešní. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Větší a pro mě překvapivě snesitelnější a zábavnější než první díl. Pořád ale existují stovky daleko zábavnějších, stupidních komedií. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Vem si mě." "Kam? Mám málo benzínu a ty nemáš bundu." Tohle už je slabší odvar. Poměr výborných vtipů a scén (poloviční oční albím rozsekává) k těm trapným je až tristní. Tia je pořád kus, jen už je tady ale na okrasu, Kim potěší vždy a Drew je taky k sežrání. 2.5* ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

No vida!!! To je velký a zároveň docela hodně vzdálený krok od nezabávné jedničky. Konečně nějaká zábavá. Jako nebylo jí teda nějak moc, ale o proti předchozímu dílu jsem i za tu trošku byl rád. Takže, dvojka volně navazuje na jedničku. Uplynul rok a my se opět setkáváme s dvěma největšíma tragedáma pod sluncem. Wayne a Garth to se opravdu jen tak nevidí. Jenže v podání Mike Meyerse a Dana Carveye nemají tihle dva týpci chybu. Konečně byli vtipní!!! A to tak, že oba dva!!! Určitě Myers byl vtipnější a nějaké scény byli opravdu velmi vtipné. Trošku mi to přípomínalo Austina Powerse (třeba scéna s okem bez pigmentu). Vtipných scén ale bylo víc. Některé hlášky byli opravdu povedené. Ve filmu se objevilo pár herců, kteří si zahráli sami sebe. Například Heather Locklear nebo třeba skupina Aerosmith. Celkově průměrná a lehce zábavná komedie. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie kultovky je samozrejme ešte bizarnejšie a veľkolepejšie ( vizitka takmer každého sequelu ) a nabité vtipnými cameami slávnych hereckých hviezd. Toto je iba pre verných fanúšikov rokov 90tych, pričom Generácia Z žiadna šanca. Pri toľkej kadencii gagov, by vám počas surfovania po sociálnych sieťach na mobile, asi všetky ušli. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

pokračovanie, ktoré je na rovnakej (dokonca by som povedal, že i na lepšej) úrovnia ako jednotka (vtipná, trochu bláznivá, mierne parodujúca, obrovské množstvo filmov, komédia) s dobrými hláškami a s niekolkými scénami na ktoré si za pár mesiacov možno nespomeniete, ale pár dní vám v pamäti zostanú (súboj s otcom kasandry). ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Nikdy viac! dvakrát a dosť...Ak mi úroveň mojej inteligencie klesne na takú hodnotu, akú som mal v puberte, tak si to možno ešte raz pozriem. ()

Reklama

Reklama