Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Clay je typický teenager, který právě přišel na univerzitu a je natěšený na život plný večírků. Místo toho ale poznává, že škola není alkoholová projížďka sexuálními fantaziemi, tak jak si to dosud představoval. Je odhodlán udělat vše pro to, aby získal dívku svých snů. Rozhodne se hrát gaye, aby mohl snáze proniknout do jejího života. Tato nevinná hra jej však uvrhne do středu zájmu různých aktivistů a přináší nejednu bláznivou situaci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

Mandalorian 

všechny recenze uživatele

Playboy z prváku není rozhodně ani tipycký ani běžný... Přirovnání k American pie je asi jako srovnávat Star Trek a Star Wars. Freshman orientation je film především vyprávějící o týpkovi kterej hraje gaye kvůli holce, kterou chce přefiknout. Mimo to je ale propleten vedlejšími příběhy a zaobírá se nejen myšlenkou menšinové orientace ale i dnešní doby: "Klasická ženskost je mrtvá, Matte. Dnešní holky jsou něco jinýho..." rozhodně se film nesnaží dohnat American pie. Svýma názorama ho totiž s přehledem předežene... 100% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Teenagerovská komedie, která je však nezvykle povedená a která se mi líbila, to je výsledek oněch 90 minut, které jsem s tímto filmem strávil. A že to byl čas příjemně strávený, o tom rozhodně nemůže být pochyb. Jistě, nedělalo by mi problém film zkritizovat a dát nízké hodnocení. Je zde mnoho klišé, zápletka není buhvíjak originální, ale přesto se mi film líbil a považuji ho za příjemné zpestření. A důvodů je hned několik. Především je to prostředí vysoké školy, které mám rád od doby, co jsem poprvé viděl Road Trip, dále je to několik sympatických herců, kteří navíc docela dobře hrají, a potom je to v naprosto úžasně vtipné roli John Goodman, který zde hraje homosexuálního barmana. Jeho role prostě nemá chybu a já si užil každou jeho kreaci. Takže ač tenhle film možná nepatří ke skvostům nebo ač není příliš originální, přesto neváhám ho na tomto místě pochválit, protože já jsem od něj dostal přesně to, co jsem očekával, a má očekávání tak byla zcela naplněna. Nelituji toho, že jsem tuhle komedii viděl a uděluji čtyři hvězdičky. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Ani moje studijní výsledky z prváku nebyly tak špatné jako tohle. Na tom bych se určitě jako na jedné z mála věcí shodnul i s vedením katedry. Hrát před holkou teplometa, to je originální asi jako běžkovat po sněhu. Pravda, nikdy jsem tuhle fintu nezkoušel, vždycky mně přišlo lepší rovnou holce říct, že se mi líbí. Správný americký playboy tak ze mě holt nikdy nebude, stejně jako z tohohle odpadu nikdy nebude film. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Film se snaží být vtipný a vyrovnat se filmů jako jsou například Prcičky 1,2 a 3, ale bohužel se jim to ani trochu nepovedlo. Takovým filmům to bohužel nepadá ani po paty... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se tahle komedie snaží jít proti zaběhaným schématům teenage komedii, nešetří vulgárními vtípky a divákovu pozornost se snaží upoutat netradičně obsazený Sam Huntington i John Goodman v roli barmana gay clubu. Pak ale přibližně v polovině filmu dojdou forky a celé to nakonec spadne do obvyklých stereotypních kolejí teenage komedií. Režie je čistě průměrná, ale výsledný dojem není úplně nejhorší. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Typická americká komedie s dlaždičským scénářem, jednoduchým tématem a průměrnými herci, během které jsem se zasmál jen párkrát, hlavně ve scénách s Rachel Dratch (ta věčně sťatá a opilá "studentka" už od roku 1991). Zkrátka film pro zaplácnutí odpoledne či k jiné činnosti. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Komedie kde se řeší gay klkuci nějak nemusím ale tahle byla vcelku dobrá par vtipných scén dobré hlášky ( Chcíply čurák ) a komedie kolem různých spolku co vážou na střední školu mají vždycky něco do sebe a jeto podívaná podle mně výborná já uděluji krásny střed. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Až na skvelého Johna Goodmana je Playboy z prváku typickou odnožou amerických teenagerských komédií, ktoré sú všetci na jedno kopyto s presne tým istým scenárom a stále peknými babami..nič viac, nič menej... ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Občas to bylo vtipné, občas zase trapné. Komedie v čele s neobratným Samem Huntigntonem, velký dojem na mě neudělala. 40% ()

Dromed 

všechny recenze uživatele

Není větší tragedie než komedie, u které se člověk ani jednou neusměje! Ale jedno mi tenhle film dal. Utvrdil mě v názoru, že spojené státy jsou stupidní, americká mládež je stupidní, a americké vysoké školy jsou jen drahé družiny. ()

ypres.bass 

všechny recenze uživatele

Začínalo to jako obyčejná teenagerovská komedie, ale postupně se přidávaly různé prvky v tomto žánru ne zrovna obvyklé a tak to plynulo dál. Předčilo to moje očekávání. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Na střídačku vtipné a trapně nudné (zpívající publikum aniž by mohlo znát text). Asi sem se zakoukal do jedné černovlasé lezbičky :-) Několikrát jsem se hodně rozesmál a pak zas následovalo něco, co se mi nelíbilo (vtipy běžící mimo mě), ()

Zajija 

všechny recenze uživatele

Možná že lehce podprůměrná americká komedie, avšak zábavná, kdybych tvrdil, že jsem se u tohoto filmu nezasmál, lhal bych.. *** . ()

masekjc 

všechny recenze uživatele

Psal jsem u toho zprávu do práce a stíhal jsem oboje, takže naprosto nezajímavá záležitost. Pár vtípků bylo ale působí spíš trapně než vtipně. Druhá hvězda za slušný soundtrack. ()

Reklama

Reklama