Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento akční thriller je o prostitutce Alex (Anne Heche), kterou okolnosti přiměly vyhovět šéfovi banky a dělat společnici úředníkům z vysokých finančních kruhů. Má totiž posloužit jako volavka a pomoci tak odhalit gangstera. (Sifaka)

Recenze (6)

kingik 

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu nepomohlo ani nadějné herecké obsazení, ačkoliv za něj dávám hvězdičku. Nevím o čem to bylo. Scény na sebe nenavazovaly. Zřejmě film vypadal jinak než výsledná verze. Zajímavostí je, že režisér údajně kvůli pokaženému výsledku filmu po zásahu producentů, spáchal sebevraždu. 20% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Že vraj divoká hra. Skôr by som povedal že divoké fantázie režiséra, ktorý písal aj scenár a do roka si to všetko nechal prehnať hlavou na spôsob Cobaina. Už dlho som nevidel tak amatérske herectvo a to som naozaj v šoku, keďže tu máme Heche a Walkena, teda osvedčených hercov na istej úrovni. Tu ich ale nepustil scenár alebo pán za kamerou proste chcel, aby hrali takto neprirodzene. Myslím si, že fakt je na vine pán Cammel, ktorý namiesto toho, aby sa venoval poriadnej filmárčine si nechával záležať na zbytočne dlhých lesbických scénach a nedivil by som sa, ak by sa tam na kresle rovno ukájal. Veľmi sa divím, že sa tejto pudovej záležitosti podvolila Anne Heche. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Veškerý děj tohoto filmu bude mnou spolehlivě zapomenut, ale hláška Stevena Bauera: "Byls zatčenej" je pro mě nezapomenutelná. ()

Cushing 

všechny recenze uživatele

Vymyšlené přinejmenším neotřele, zpracované téměř amatérsky. Jestli režisér opravdu spáchal sebevraždu kvůli tomuhle dílku (prý mu ho příliš vystřihali), pak je to smutné, ale možná je to prostě báchorka. Viděl jsem tzv. director´s cut, verzi posmrtnou jaksi, a bylo tam chyb jak máku, stejně jako nějaké trapné lesbické scény a prsa herečky jménem Anne Heche. Walken vypadal pěkně zkouřeně, ale možná je to herec, kerý to fakt umí nasimulovat... Není myslím jediný důvod si tohle zopakovat, a přece tam divák, přes ten pitomý výchozí koncept, cítí nějaký potenciál... Ale hned poté promarněnou šanci. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Bankovní úřednice přivydělávající si jako top-prostitutka se spojí s mužem peroucím peníze a jeho smyslnou ženou, aby dělala volavku....Film bez hlavy a paty, jemuž nepomáhá ani kvalitní obsazení. ()

Reklama

Reklama