Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kate Burkeová (Katie Holmes) je pod stupňujícím se tlakem, aby už konečně dokončila studia na prestižní univerzitě a nastoupila jako konzultantka ke známé firmě. Kate se však ještě nedokázala vyrovnat s láskou k Embrymu, která před dvěma lety náhle skončila poté, co mladík záhadně a beze stopy zmizel. Stopa už je značně vychladlá, ale detektiv Wade Handler (Benjamin Bratt) se přesto vydá do vysokoškolského kampusu a snaží se získat alespoň střípky informací o mladíkově životě. Embry se však nečekaně vynoří právě ve chvíli, kdy se Wadeovi podaří vytrhnout Kate z apatie a probudit v ní nové city. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

V první řadě perfektní casting. Charlie Hunnam byl před tímhle filmem nikdo a ve své roli byl perfektní. Katie Holmes dostala dost prostoru a ukázala, že nejen skvěle vypadá, ale i hraje. Scénář je výborně napsaný a bravurně zrežírovaný. Mírně se střídají žánry, atmosféra správně houstne a graduje. Napínavý závěr a dobrá pointa. Film mě v ničem nezklamal a rád jsem se na něj díval i podruhé. ()

zzuzi 

všechny recenze uživatele

Film od kterého jsem se nemohla odtrhnout. Uchvátili mě výkony hlavních představitelů - Katie Holmes, Benjamina Bratta a Charlieho Hunnama. Vše začíná jako drama, které ovšem vyústí do thrilleru s nečekaným , i když pro někoho čekaným, koncem. Neberu nikomu jeho názor, ale podle mě je režie velmi působivá... ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Katie (Katie Holmes) by mohla být obyčejnou vysokoškolačkou - kdyby se okolo ní neděly podivné záležitosti. Její přítel, volnomyšlenkářský Embry se záhadně ztratil, a nikdo netuší kde by se mohl skrývat. Katie má sice pocit, jako by jej občas vídala, ale nikdo jí to nevěří. Ani její kamarád Harrison, ani vyšetřovatel Embryho zmizení, detektiv Handler. Ale když zmizí i Harrison, začíná detektiv odhalovat, v čem tajemná zmizení vězí .. Když jsem tento film viděl před lety poprvé, a vůbec se mi nelíbil, říkal jsem si, že se mi možná jen netrefil do nálady. Tak jsem mu dal ještě druhou šanci - a musel jsem z mého hodnocení ještě hvězdičku ubrat. Sice později Gaghan ukázal, že umí napsat zajímavý a poutavý příběh - ale u Opuštěné se mu to dvakrát nevyvedlo. Svůj podíl na tom má i Katie Holmes, kterou od jisté doby nikterak nemusím (co si vzala Cruiseho a začala si hrát na velkou hvězdu), ale hlavně velmi nudný (a také zamotaný) scénář.. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Dlouho se to tvářilo jako něco mezi romantickým dramatem a kriminálkou, ale nejspíš to měl být thriller. A dokonce s velkou „pointou“! Režisér skáče v čase všemi směry a kromě reality nám předkládá i sny a halucinace. Katie Holmes sice vypadá pěkně, ale o jejím hereckém nadání mám ještě větší pochybnosti, než ohledně pointy této ptákoviny. A to už je vážně co říct. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Hodina a půl naprosté hlušiny, která se v poslední pětiminutovce pokusí zmátořit do podoby snesitelného filmu. Snaha na poslední chvíli k tomu logicky nestačí, ale zároveň mi zabraňuje Opuštěnou odstřelit do nejnižších pater hodnocení. Scénář nicméně obsahuje plno flashbacků, které buď nedávají smysl nebo jsou na sebe naházeny bez ladu a skladu, nelogicky jednající postavy a samoúčelné scény převlékající se Katie Holmes, která mi po celou stopáž vnukala myšlenku, proč že se upsala zrovna tomuto projektu. S tak tak fungující pointou byl tenhle mysteriózní pokus od začátku odsouzen k zániku. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama