Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kate Burkeová (Katie Holmes) je pod stupňujícím se tlakem, aby už konečně dokončila studia na prestižní univerzitě a nastoupila jako konzultantka ke známé firmě. Kate se však ještě nedokázala vyrovnat s láskou k Embrymu, která před dvěma lety náhle skončila poté, co mladík záhadně a beze stopy zmizel. Stopa už je značně vychladlá, ale detektiv Wade Handler (Benjamin Bratt) se přesto vydá do vysokoškolského kampusu a snaží se získat alespoň střípky informací o mladíkově životě. Embry se však nečekaně vynoří právě ve chvíli, kdy se Wadeovi podaří vytrhnout Kate z apatie a probudit v ní nové city. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Morien 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo jako jeden z dalších náhodně geniálních guilty pleasure zážitků, ale ta parádně nenucená snově bizarní atmosféra se brzy vytratila ve prospěch chtěného neumělého budování tuctového krimi hororu. Doufám, že se někde udělují ceny za počet přívlastků v souvětí, protože bych ráda nominovala první větu komentáře. A přitom by nejspíš stačilo odebrat tak 70 % procent všeho slovního vysvětlování, vystřihnout všechny scény probouzení ze spánku a přidat víc emocí přetavených v němé, ale výmluvné scény jako byla ta halucinogenní blikací párty s oknem do minulosti. Potom by to mohl být brilantní kousek do archivu filmového kultovního podsvětí. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Efekty 3/10/// +obstojná hudba, pěkná Katie, zajímavý Benjamin, závěr -nuda, nevýrazná Katie, podivný příběh, zase nuda, hodně tmavý obraz a celé je to zvláštní/// Ale jak by někteří z vás řekli, ten závěr filmu rošku pomohl, přesto je to celé takové nevýrazné, mdlé a zbytečné. Existuje spousta lepších filmů,lepších a hezčích hereček a kvalitnějších režisérů./// Celkem 36%/// ()

Reklama

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Jedna dlouze nekonečná nuda, kterou nezachrání ani z prstu vycucaný, závěrečný twist. Režisér a oscarový scénárista(Traffic) skutečně nudí, vše navíc dokořenil naprosto jalovými herci (kromě Zooey Deschanel) a Katie Holmes naložil herecké břemeno, na které holka okatá neměla. Mou pozornost tak spíše po většinu času upoutal soundtrack Clinta Mansella, který dělá oněch 99 minut výrazně snesitelnějšími. 20% ()

tron 

všechny recenze uživatele

V Dawsonovom svete som zbožňoval kočku s nenapodobiteľným kukučom, Katie Holmes a režírujúci scenárista Stephen Gaghan (Oscar za scenár k TRAFFICU) vie dať dokopy audiovizuálne podmanivé obrázky. Lenže - scenár je taký nudný a záver taký absurdne vykonštruovaný, že už to ani nie je vtipné. Biedny, ospanlivý dej je plný podozrivých postáv, nekonečných retrospektív a nenápadných indícií, vedúcich k rozuzleniu zločinu, ktorý vlastne možno ani neexistuje. Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/411/ ()

jaqubko 

všechny recenze uživatele

Niekto asi strašne túžil zistiť, ako môže vyzerať mysteriózny thriller, ktorého scenár sa zmestí a papierovú vreckovku a ešte stále vám ostane dosť miesta na vyfúkanie nosu. Inak si existenciu tohto filmu neviem vysvetliť. Aby toho nebolo ešte málo, tak do hlavnej roli obsadili Katie Holmes, ktorú sledovať ako sa snaží hrať sa dá prirovnať k snahe chromej sliepky túžiacej zabehnúť maratón. Vedľajší herci ju ale svojimi nemími výrazmi rozhodne nenechávajú v tom samú. Paradoxne sa dej rozbehne až v poslednej minúte, akurát škoda, že som ten koniec vytušil už gazilión nemých pohľadov dozadu. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama