Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta zlodějů po neúspěsném lupu v bance dostává další zakázku, tentokráte drahých obrazů v místní galerii. Jenže vše se zkomplikuje, tím, že jejích šéf je vlákal do pasti a okolnosti je přivedou k tomu, že se musí přestrojit na noc za policisty (které před tím uvěznily) Aby nevzniklo podezření tak vyjíždí k případům, mezitím kradou obrazy a dostavají kamaradá ze zajetí a k tomu navrch vyřeší velko bankovní loupež. (BUD-SFIS)

(více)

Recenze (19)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek je typickým příkladem filmu, kde si scénárista myslí, že stačí napsat scénář se spoustou zvratů a ztřeštěných situací a úspěch se dostaví tak nějak samozřejmě. Jenže je znát, že něco je špatně a celé to chtělo dopilovat. Podstata úspěchu totiž tkví v detailech a ty nejsou ošetřené vůbec. I přes spoustu bláznivých eskapád totiž divák najde důvodů ke smíchu jen pomálu. A to už vůbec nemluvím o celkovém pocitu z filmu, který jen z velké vzdálenosti kouká na úspěšnou klasiku kriminálních komedií ze země galského kohouta. I přes solidní obsazení a zjevnou snahu je to neslané, nemastné a i když bych mohl dát 3*, tentokrát se vzhledem k promarněnému potenciálu přikláním spíš k nižšímu hodnocení. Celkový dojem: 45 %. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Svižná bláznivá komedie s chytlavým příběhem, ale s méně vtipnými situacemi. Není jich mnoho, opravdu jsem se zasmál asi třikrát (zato pořádně:-)), ale děj je rozmanitý a rychle odcípá. A než se nadějete, je po obrazech, po penězích a policajti honí policajty. Prostě pohodička...:-) 60% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Partička přihlouplých zlodějů se chystá vykrást galerii umění, když v tom se jeden z nich ocitá v pasti a druhý je zatčen. Nezbývá, než vzít policii jako rukojmí a jeden den si hrát na strážce zákona v malém městečku. Velice slabá francouzská komedie, na které si člověk v poslední době musí chtě nechtě zvykat. Spousta akce, spousta honiček, spousta vtipů, ale poslepovaných tak nešťastně a doslova blbě, že divák vůbec nemá radost z ničeho, co vidí. Mixážní sračky tohoto typu přímo nesnáším. Konec byl navíc také matoucí, stejně jako celý průběh. Vlastně nevím, o čem to celé bylo, ale pitomé to bylo fest. Nic jsem si z toho neodnesl. Snad jen zklamání. 35% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

To byla ale pěkná partička smolařů. Měli to vymakané celkem slušně, ale nějak se jim to vždycky pořádně zvrtlo. Já jsem věděla, že to nebude jen tak a taky nebylo. Příjemná francouzská komedie, u které bych ještě uvítala, kdy by byla bláznivá a přitažená za vlasy, potom by mi k absolutní spokojenosti vůbec nic nescházelo. Alespoň, že ta zlodějská partička byla tvořena samými sympaťáky. ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Když se sejde banda neschopných, ve většině případu i přitroublých chlapů a ještě k tomu zlodějů, kteří mají smůlu vznikne z toho tato komedie, která není ochuzena o klasický francouzský humor. Který není v tomto filmu nijak vychytaný. Mnoho zápletek, mno zvratů, žádný dobrý ftip nebo scéna. Jen samé šíllené situace, ze které je vyvozena další šílená situace atd.. Moc dobří byli policajt a zloděj jak spolu mají noční šichtu a spolu kouří jony. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Do DANNYHO PARŤÁKŮ nabouralo TAXI a zapomnělo přitom být vtipné. Skutečně, člověk cítí potenciál, jako by se za rohem měli objevit Pierre Richard s Gerardem Depardieu, koutky se ale do úsměvu krčí jen velmi neochotně. Naštěstí film nemá ani hodinu a půl, takže končí zavčasu a bez újmy na divákově zdraví. 50% ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechová komedie se sympatickou partičkou nepoužitelných zlodějíčků a jednou šikovnou kráskou, která krade jen kvůli adrenalinu. A Daniel Auteuil jako ukázkový grázl... Armelle Deutsch si během jednoho roku vyzkoušela po skutečné komisařce v seriálu Élodie Bradford i další "ženu zákona" a nutno říci, že v policejní blůzce jí to sekne mimořádně - zvlášť když si nechá pár knoflíčků ležérně nezapnutých... ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Veleprůměrná francouzská komedie, která žádnou díru do světa neudělala. Poprávu. Zápletka je vpravdě chatrná, ale o to víc je praštěná. Je velká škoda, že tvůrci nebyli trochu odvážnější, mohla to bejt prdel. A taky by to každopádně chtělo výrazně schopnějšího režiséra, kterej by příběh dokázal odvyprávět bez hluchých míst. Na to že má film jen 85 minut, je to chvílema těžká nuda a závěr je skoro až zmatečnej. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

´Naši přátelé policajti´ Tak zní překlad francouzského komediálního snímku, který toho zase až tak moc žánrově neslibuje. Máme tu partu provádějící loupež, která se však zvrtne. Avšak stále ještě není nic ztraceno. Aby byl lup dokončen, musí se improvizovat. Dva z nich se převléknou za policisty a aby nevzniklo podezření, jako policisté se chovají. Zkrátka vyjíždějí k případům. Námět hodný na skvělou až situační komedii, ale nestalo se. Doba Louise de Funèse či Pierra Richarda je prostě nenávratně pryč. Scénář by nebyl špatný, ale v rámci humoru tomu nějak chybí nápady. Tempo má ten správný švih, sem tam zazní nějaká hláška i něco úsměvného se najde, ale nic to bohužel nezachraňuje. Jako prostý odpočinkový film ale může posloužit. Tohle spadlo do průměru a je to škoda. Potenciál to mělo. ()

Santek 

všechny recenze uživatele

Ano je to spíš situační tragi-komedie, která staví svůj humor a svou zábavnost na neštěstí a smůle druhých lidí. Viděl jsem to už vícekrát a pokaždé jsem se u toho docela dobře bavil. Neříkám že je úplně skvělá, ale poslední době jedna z lepších komedií co jsem měl možnost viděl. Tahle parta zlodějíčků vás dokáže pobavit! ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Uvidíme tu skoro všetkých "hrdinov" z Taxi TAxi, ako Emiliena, ktorý aj tu hrá popletu s bandou tupcov, sa snažia vykradnúť múzeum, neskôr obsadia policajnú stanicu ale ani to im nevyjde. Pozerať sa na to dalo, ale iba raz a dosť. ()

JHappy 

všechny recenze uživatele

Pěkně jsem se zasmál a pobavil, přesně co se od dobré komedie čeká + francouzký humor. Není to nijak zvlášť dokonalé, ale dá se vypnout mozek a jen relaxovat. ()

james11 

všechny recenze uživatele

Tato francouzská komedie je tady hodnocena na 60% a to je přesně počet, co si zasluhuje... Řekl bych, že je to jedna z těch typu Taxi atd. Akorát tady není tolik vtipu, co jsem čekal. Děj je vytvořen tak, aby to byla komedie, ale to se úlpně tak nepovedlo. Naštěstí hodně rychle odsýpá a film uteče jako voda. ()

zeromen 

všechny recenze uživatele

Docela zábavné ale jsou lepší filmy na toto téma. Jinak skvělé obsazení, takovou policistku bych bral. Takoví poliši by měli být všude.:-) ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele

Je to sice blbina, ale já se bavil. Začátek byl teda slabý, ten se musel přetrpět a pak se to docela rozjelo. Ve výsledku to je bláznivá komedie na zasmání, nic víc od toho nečekat. ()

pravda1 

všechny recenze uživatele

Na to že to mala byť komédia som sa nejak nezasmial.Boli tam síce vtipné zvraty ale že by som mal padať od smiechu - nehrozí.Film má veľa hluchých miest a v určitých momentoch som sa poriadne nudil ešte že tam bolo toľko tých šialených scén. Jednoducho priemerný film.... ()

Reklama

Reklama