Reklama

Reklama

Guns N Roses: Use Your Illusion II

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Druhá část koncertu odehraného a natočeného v japonském hlavním městě nám představuje naživo hity typu You Could Be Mine (zároveň jedna ze skladeb filmu TERMINÁTOR 2: DEN ZÚČTOVÁNÍ), Knockin‘ on Heaven‘s Door či Paradise City.
Ačkoliv je tato americká hardrocková skupina známá svou extrémní nepřesností ohledně začátků koncertů, i na tomto dvojdílném DVD nám předvádí, proč se v živém provedení řadí mezi světovou špičku hard’n‘heavy scény. (Danulinda)

(více)

Recenze (13)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Často se to nestává, aby se přírodě podařil namíchat tak fantastický koktejl, který potěší ne jeden smysl: bodrý míšenec Slash ("....všechno je prefabrikovaný, předvařený, ale my jsme ryzí..."), splachovací blonďák Duff ("....máma řekla dělej muziku, tak jí dělám.....") a přecitlivělý zrzavý Axl (".....kdyby vám fotr vy....l prdel, tak budete taky citliví.....") se našli ! Tenhle koncert byl zenitem, po kterém už to začlo pomalu upadat. A není divu, protože hektické tempo, které nasadili, se nedalo vydržet věčně. Když se ale dívam na to, co tam předvádějí a jak to předvádějí, jsem ráda, že mě to neminulo. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

V oldschoolovej kvalite síce, ale Slashovi ajtak dymí z prstov a Axl točí stojanom jak ninja z mečom + zo svojím hlasom!!! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nic extra. Několik písniček je dobrých, ale většina je nemelodická a Axl Rose má při delším poslechu nepříjemné zabarvení hlasu. Guns N Roses udělali za svouji existenci jen jedno dobré (dvoj) album a z něj v podstatě těží dodnes ačkoliv už hrají v jiné sestavě. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Na tomhle koncertu GNR znovu ukazuje, jak byla jejich chemie výjimečná a nenahraditelná. S koncem Guns N' Roses skončila i éra nefalšovaného rock n rollu. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Ačkoli jsem velký fanoušek této legendy, tak mě koncert příliš neoslovil. Každý z účinkujících zde má své předvádění a celý koncert tak působí velmi utahaně a zdlouhavě. Nemá to patřičnou šťávu jako v začátcích, kdy Axl skákal do lidí co to šlo. Japonské publikum je též velmi nudné, žádní pekelníci... ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Koncert z těch nejlepších časů téhle superskupiny. Je trošku škoda někdy trošku horšího zvuku, ale vem to čert - má to skvělý grády. ()

Solomont 

všechny recenze uživatele

setlist 1 .Introduction 2 .You could be mine 3 .Drum solo & Guitar solo 4 .Theme from "The Godfather" 5 .Sweet child o' mine 6 .So fine 7 .Rocket Queen 8 .Move to the city 9 .Knockin' on heaven's doors 10 .Estranged 11 .Paradise city ()

pOne 

všechny recenze uživatele

Bezesporu parádní koncert s kytarovým maniakem Slashem v hlavní roli. Pokud však hodnotím DVD verzi, která vyšla jako 2 DVD set, nutno podotknout, že na dnešní poměry je zvuk (i obraz) hodně špatný. Škoda, že "gansíci" nevydrželi a nemohli předvést podobnou parádu v Dolby Digital 5.1 :-/ Bonusy, jelikož se jedná o kopii VHS, také žádné. ()

NewManicK 

všechny recenze uživatele

Výborný koncert z pokiaľ viem najdlhšieho turné aké kedy hocijaká kapela urobila. A taktiež jedna z mála možností ako si dnes Guns pripomenúť v pôvodnej podobe. Aj keď radšej by som na mieste Gilbyho Clarka videl Izziho Stradlina. Matt Sorum mi ako náhrada za prefetovaného Stevena Adlera vôbec nevadí. Akurát ozaj škoda horšej kvality záznamu... Kto nevidel, rozhodne odporúčam bežať najrýchlejším šprintom do požičovne ;o)) Okrem skvelého zvukového zážitku si totiž užijete aj skvelú show, ktorá je v Axlovom podaní proste nenapodobiteľná. Doporučujem venovať pozornosť songu Rocket Queen, kde v jednej časti Axl začne rapovať a ide mu to veľmi dobre :D ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele

Režie: Art Slave - Skladby: 1.Introduction 2.You Could Be Mine 3.Drum Solo & Guitar Solo 4.Theme From The Godfather 5.Sweet Child O' Mine 6.So Fine 7.Rocket Queen 8.Move To The City 9.Knockin On Heavens Door 10.Estranged 11.Paradise City ()

myst3ry 

všechny recenze uživatele

Společne s Use Your Illusion I naprostý vrchol jejich tvorby. Taky jste někdy přemýšleli nad tím, kde GnR mohli být, kdyby se nerozpadli? ()

Reklama

Reklama