Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Válečný zločin z minulosti může vést k válce v současnosti! Agent vojenské výzvědné služby Jack Poynt objeví "vražedné pole" plné mrtvých obětí,které byly otráveny chemickými látkami z tajné americké základny ještě z období vietnamské války. Jack nalezne také důkazy o tom, že za hrůzu minulosti je odpovědný Max Camden, současný ministr obrany Spojených států. Ten je známý svými protiasijskými názory a Jack se doví, že Camdem se teď snaží úmyslně rozpoutat válku mezi Spojenými státy a Čínou. Protože je jediný, kdo má důkazy, Jack si uvědomí, že právě on musí odhalit jeho šílený plán a zločiny minulosti dříve, než bude více než pozdě... Když se to však Camden doví, z Jacka se stává cíl k odstřelu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Prumerny akcnak namet urcite neni nejhorsi predstavitele hlavni role ale zrovna moc nemusim a celkove na tom neni nic vyjimecnyho a konec koncu ze Americka zpravodajska sluzba jede v lecjakych svinstvech vime i bez existence filmu jako je tento ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zas ta trojpismenkova organizacia z USA - toho sa uz nezbavim, hovorit o tejto trojpismenkovej organizacii sa mi zrovna nechce : 30 % ()

(Z)denny 

všechny recenze uživatele

Stará známá myšlenka spiknutí CIA. Ta jedna hvězdička je za... Už vůbec nevím za co, protože to bylo fakt strašný. ()

Dárius 

všechny recenze uživatele

Další pěkný válečno-krimi -špionážní snímek.Ve Vietnamu se děly různé věci-daleko za chápáním běžných smrtelníků.Ale taková je válka,obě strany tam nejednaly v rukavičkách-když se do toho zainteresuje CIA....Ti dovedou po sobě zamést stopy dokonale.No v tomhle filmu to odflákli,svoje sehrála i náhoda.Realita bývá mnohem horší,když si připomenu nejeden dokument o tkz.svobodné vůli vesničanů bojovat za komunistický sever. ()

Reklama

Reklama