Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir s Alexem soukromě pátrají po příčině záhadného úmrtí psycholožky Isabel Fringsové, která krátce po probuzení z kómatu zemřela. V hledání pravdy jim pomáhá mladá soudní lékařka Nela Stegmannová. Všichni tři se v průběhu vyšetřování zapletou do soukromé války s úhlavním nepřítelem, vrchním státním zástupcem Sandrem, z které Semir s Alexem šťastně vyváznou, ale zamilovaná Kim Krügerová přijde málem o život. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak Semir a Alex ukradli tělo psycholožky, která byla zavražděna, když se předtím probudila z postřelení :( Chudák Kim jim nevěří protože je zamilovaná... :( "Drž se za mnou, já už jsem to dělal :)) Jestli nás chytnou tak jsme v řiti... ". :P Chudák Kim už konečně prohlédla a zástupce je konečně zatčen... Mám, ale tušení, že to nebude konec... :( "nikdo nestojí nad zákonem..." "to je ale vůl..." :))) ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krvavé peníze - Popis epizody: Když policejní psycholožka Frings po probuzení z kómatu záhadně zemře, zahajují dálniční komisaři vyšetřování. Alex a Semir udělaji vše, co je v jejich silách, aby přinesli pravdu na světlo. Jsou opět zapleteni do nelítostné války s jejich úhlavním nepřítelem, státním návladním Thomasem Sanderem. - 75%. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama