Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý indián z kmene Seminolů používá svého chřestýše, aby se pomstil všem, kteří mu podle něj ublížili. (JasonCZ)

Recenze (3)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Brakový příběh o veteránovi z Vietnamu, který se coby asociál s PTSD uzavře ve svém domku hluboko ve floridských bažinách a jako jediné společníky má jedovaté hady, které se snaží chránit před místními lovci hadí kůže. Ti však nehodlají škodit jen hadům, a tak dojde k nepříjemnému souboji. Stanley má určité brakové kouzlo a solidní atmosféru špinavého vidlákova, ale zároveň má tempo asi jako stojatá voda a těch 108 minut je pro tento jednoduchý příběh opravdu příliš. Navíc jestliže se ve snímku, který se snaží do jisté míry propagovat mírumilovné soužití člověka s divokými plazy, objevuje explicitní násilí na těchto stvořeních (to si opravdu tvůrci mohli a měli odpustit), podkopává to celý obraz filmu. ()

POMO odpad!

všechny recenze uživatele

Taký ten typ trashového hororu, ktorá sa proste nedá kontinuálne dopozerať. Zopár krát od neho musíte aspoň na minútu odvrátiť zrak napríklad k tabletu, aby ste sa presvedčili, že vám počas tých ultimátne bezvýznamných 100 minút pozemského času niekde neušlo čokoľvek aspoň minimálne zaujímavé. Potenciál guilty pleasure film má, ale mal by ho vyšší, byť svižnejšieho tempa rozprávania. Herecké výkony vedľajších postáv a kamera + strih v niektorých scénach sú must-see peklo. ()

Reklama

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Retardovana Ultrapicovina - to je ten spravny vysoko odborny, fundovany filmovo teoreticky terminus technicus z hlbocin filmovej teorie : 0 % ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama