Reklama

Reklama

Podfukáři

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní
Velká Británie, (2004–2012), 47 h 44 min (Minutáž: 57–60 min)

Hrají:

Robert Glenister, Robert Vaughn, Adrian Lester, Marc Warren, Jaime Murray, Matt Di Angelo, Kelly Adams, Ashley Walters, Rob Jarvis, Stephen Campbell Moore (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(48)

Obsahy(1)

Je to vydarená partia. Už si o tom šušká celé podsvetie. Mickey Stone, podvodník extra triedy, je konečne na slobode. A samozrejme, nevie sa dočkať toho, ako niečo opäť rozbehne. Jeho tím je však nutné opäť sformovať. Pred tým, ako sa Mickey rozhodne odísť do dôchodku, sa musí dôstojne rozlúčiť. Už majú vytipovanú aj obeť a práve vo chvíli, keď je búda takmer ušitá, klope na dvere Danny Blue. Dannymu príliš neveria, pretože iba začína. Nikto však nečakal, že sa uvedie tak dobrým spôsobom. Aj keď biznisman dovtedy možno nebol celkom presvedčený o tom, že robí správne, po Dannyho výstupe o tom nemá najmenšie pochybnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (238)

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Úžasný a velmi vtipný seriál ve stylu Dannyho parťáků 1, který určitě stojí za to. Strašně mě baví soukromá "válka" mezi Dannym a Mickeym, strašně mě baví, jak se Danny snaží uhnat Stacey, jak to Albert jen z povzdálí sleduje. Někdy lituji barmana Eddieho a jindy Ashe, který musí všechno zařídit... Je to prostě velká dávka vtipu, akce a dokonale promyšlených nápadů zabalená do rozumného času jedné hodiny. ()

Laurent 

všechny recenze uživatele

Snad každý díl je hloupě vykonstruovaný, přičemž každá tato konstrukce počítá ještě s notnou dávkou reálně nedosažitelné náhody. Povětšinou se taky někdo chová zcela nelogicky a v rozporu s předcházejícími situacemi. Seriál se tváří inteligentně, ale ve skutečnosti je hodně hloupý. Když debila obléknou do saka a kravaty, tak se z něj chytrák nestane. ()

Reklama

Camulator 

všechny recenze uživatele

Výbordelnej seriál, teď jsem dojel pátou sérii, trochu mě mrzí, že se Jaime Murray a Marc Warren (osobně moje nejoblíbenější postava), předpokládám, nepřenesli přes pauzu a odešli, ale Emma se Seanem dělají přijatelnou náhradu. Trochu mě taky zaráží "neporazitelnost" celé party, jasně, že jim nepřeju nic zlého, ale zrovna to finále 5. řady (SPOILER) kde po nich jdou jejich bývalí hejli a ten jeden udělá až takovou blbost, že na to dá inzerát do novin? Pod svým pravým jménem? Zatímco ten druhej se všude chvástá, jak je studovali a jak mají všechno promakaný do nejmenšího detailu? Tohle vyjímaje ale má každý díl hodně dobře promyšlené podfuky, kam se hrabou Dannyho parťáci. ()

agathon 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, získalo si mě to od samého začátku. A taky přiznávám, že nejprve především díky uhrančivé kráse Jaime Murray (která mě fascinovala - koho ne?!?! - už v Dexterovi) a až v závěsu vybroušeností jednotlivých "případů". Jako celek je to ale při zpětném pohledu neuvěřitelně kompaktní, svým způsobem neustále gradující série, která byla snem každého správného fandy Dannyho parťáků a Podrazu. Jestli vás - stejně jako mě - vždycky mrzelo, když se na plátně/obrazovce se závěrem zmíněných filmů objevily titulky, pak je Hustle víc než příjemná záplata na duši. ()

Heraldika 

všechny recenze uživatele

Mickově partě se to vždycky povede - hejla obere, hláškama rozesměje, zápletkama (i když ne vždy originálníma) dostane, a to vše za pouhých 50 minut. Chemie mezi zlodějíčky funguje výborně, doplňují se jako skládačka a když si odpustíte rýpavé "ale takhle by se ten člověk (rozuměj hejl) neměl zachovat", tak se vám to prostě musí líbit. ()

Galerie (281)

Zajímavosti (22)

  • Ve 2. epizodě 7. řady použijí podfukáři trik nazvaný "Doomsday". Stejně zní originální název snímku Soudný den (2008), ve kterém jednu z rolí ztvárnil Adrian Lester, představitel Mickeyho. (klida)
  • V šiestej epizóde prvej série je použitý rovnaký podfuk ako vo filme Podraz (The Sting) s Paulom Newmanom a Robertom Redfordom z roku 1973. (pravo)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama