Reklama

Reklama

Policista Ed Makin (Fred Ward), který je na ulicích New Yorku jako doma, upadne na území gangu do léčky a je prohlášen za mrtvého. Dostane ale novou tvář, novou identitu a jméno - Remo Williams. Supertajná služba mu dá úkol: vymýtit zločince, kteří jsou tak mocní, že se to vymyká jakékoli běžné policejní moci. Remo, vyzbrojený znalostí prastarého bojového umění Sinanju se stává smrtícím strojem, který je schopen paralyzovat nepřítele lehkým klepnutím, a když je potřeba, dokáže mu jediným úderem rozrazit lebku. První úkol již čeká... (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (24)

Tomes83 

všechny recenze uživatele

Seděl jsem jako přikovanej, abych si dnes mohl připomenout tuhle VHS klasiku, kterou jsem naposledy viděl asi před 15 lety na videopřehrávači u prarodičů a mohl si tak připomenout spoustu skvělých nezapomenutelných adrenalinových scén ve stylu amerického ninjy! Zejména pak závěrečná scéna s mistrem Chiunem se vryje do paměti!:-) ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Rema jsem videl prvne teprva dnes, takze v hodnoceni se nepromita zadna nostalgie z detstvi, proste jsem se vyborne bavil celou stopaz, coz u dvouhodinovyho akcniho Bcka z osmdesatych let je treba ocenit :-). Zaber na hrdinu a za nim plapolajici ohen, spousta skvelych akcnich scen ( predevsim socha svobody a konec ) , spiknuti, zkorumpovany zaporaci - komu podobny filmy nevadej, Remo se mu snad nemuze nelibit. Fred Ward je sympatak a Joel Grey v roli Korejce nema chybu, ty jeho vyukove metody, hlasky a telenovela :D Pro me velky a hlavne prijemny prekvapeni.. ze petadvacet let stara akcni vykopavka muze nadmiru pobavit i dnes, kdy to vidite poprve. Jak pise Caine - je zde spousta chytre nadsazky a asi proto si me film ziskal.. [8/10 říjen 2009] ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabšie tri hviezdy za nostalgiu, relatívne úsmevnému snaživému aj keď neúspešnému pokusu o hlavnú hudobnú melódiu a samozrejme sympaťákovi Fredovi Wardovi s výdatnou dopomocou "nadčloveka-kórejca" Joela Greya. Čerešničkou na torte malá úloha Kate Mulgrew z Voyageru a samozrejme večného záporáka Patricka Kilpatricka. Príbeh nemastný, neslaný, výcvik Warda zdĺhavý, ale inak pekná výprava ku koncu, krásna príroda a netradičná akcia v spojení s opäť snaživou kamerou v určitých momentoch (Socha slobody, americká divočina na konci atď.). ()

Caine 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu je tolik nadsázky že je to až neuvěřitelné. Někomu to přijde jako "hlína", někomu jako neskutečná blbost. Ale nedomnívám se, že by někdo z tvůrců myslel vážně například scény se strážnými dobrmany... Čtvrtou hvězdičku jsem dal kvůli skvělému korejskému mistrovi a jeho metodám výcviku; a taky jen tak - jako vyjádření mých pocitů z této úleťárny. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Asi to bude komedialna bondovka, kde nehraje ani jediny Bond. Ono odpovedi na 007 bolo uz hodne, staci spomenut Dzekiho Cena a jeho Bozskou Relikvii, Buda Spencera a jeho Jdi na to, ale i brutalni Nikita a True Lies CiernehoCernocha a Vrazda na Eigeru od Klinta VychodnehoLesa. A nie je to az tak dobre - jedna najlepsi v zhadzovani akcnych scen je Dzeki Cen, tymto hercom sa neda moc verit. Fred Ward nie je extra komik, nema na Buda Spencera a lepsi ako on by bol aj korpulentny Villaggio - proste mi Ward nesadol. Rezisersky len zrucna rutina - akokeby sa velikanovi Guy Hamiltonovi /Goldfinger/ do toho vobec nechcelo . 22 % ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama