Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na bláznivou komedii v produkci Ivana Reitmana! Nyní uvidíte nic neskrývající necenzurovanou verzi se vším, co vám v kině neukázali! Joshova (Breckin Meyer) dlouholetá přítelkyně Tiffany začala studovat na jiné univerzitě než on, což je na delší dobu odloučilo. Denně si telefonují, když však jednoho dne Tiffany přestane odpovídat na vzkazy, začne mít Josh pocit, že už jí na něm nezáleží. Nechá se svést přitažlivou Beth (Amy Smart), ale jejich dovádění je natočeno videokamerou a aby toho nebylo málo, je tato videokazeta plná sexu omylem odeslána Tiffany. Zoufalý mladík se rozhodne předhonit pošťáky a vydat se spolu s přáteli na 1800 mil dlouhou cestu do Texasu, aby videokazetu zadržel... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Vo svojej dobe veľmi vtipný a zábavný cestovný film s riadnou dávkou sexizmu, ktorý sa veľmi podobá Prci prci prcičkám, vo svojej dobe zapadol do rady pubertálnych filmov, ktoré svojou trápnosťou, hlúposťou a jednoduchosťou bavili, navyše v ňom hral mne sympatický Seann William Scott a veľa zaujímavých blondín, ale stále je to hlúposť. Sú to vulgárnosti a naozaj taký fekálny humor s celkom zaujímavým koncom a napriek svojej naivite to bolo zábavné, nie je to nadčasový humor, ale stále sa na tom dá aspoň mierne zabaviť, je to svojsky šialené a neodsudzujem to úplne. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Road Trip je pohodovou, vtipnou a príjemnou komédiou, ku ktorej sa neustále vraciam a ktorá ma dokáže aj po stý krát pobaviť. Neviem či to je hereckým obsadením, dobre načasovanými vtipmi, alebo faktom, že Tod Phillips je zručný režisér, ktorý dokáže pobaviť a hlavne vytvoriť vo filme taký feeling, až sa necháte filmom unášať. Síce to nie je také crazy ako trilógia prcičiek a dokonca ani takmer dokonalé na svoj žáner ako bol napríklad eurotrip, ale aj tak sa jedná o kvalitný film, ktorý dokáže rozhodne pobaviť. Plus Amy Smart je dievča dievčat. Najkrajšia blondíka pre ktorú mi bije srdce:) ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zřejmě nejlepší americká teenagerská komedie co jsem zatim viděl. Vtipy nepřecházejí do trapnosti a herci jsou nečekaně všichni velmi dobří Ať už je to B. Meyer, S.W. Scott, P. Costanzo nebo Tom Green jako vypravěč. Ten je na tom filmu naprosto úžasný nebýt jeho tak by ten film byl za 3* on dělá ten film unikátním jelikož scény s ním, hadem a pochoutkou pro něj byly naprosto úžasné. Ani chvilku jsem se u filmu nenudil a ani mi to nepřišlo zas tolik nechutné --- Ty sis natočil videokazetu jak se miluješ s Beth a poslal ji svý holce místo tamtý? To není fér. Proč ona uvidí tu kazetu a my ne? ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Na co Todd Phillips sáhne, to se mu povede a je to vždycky strašná prdel. A Road Trip se jeho standartům rozhodně nevymyká. Je to místy správně ulítlé a už jak název napovídá, jde o trip, který se tak trochu zvrtne a který přinese víc než dost zábavy. Vidět Stiflera potěší vždycky, všechny hlavní postavičky jsou solidně "své" a úsměvné a ikdyž to rozhodně není žádná převratná komedie a řadí se do toho žánru tuctových, ne až tak zapamatovatelných 90minutovek, u kterých člověk jen vypne a baví se, tak jsem si ji užil. Fajn oddechovka. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Chtě nechtě se ke kajícně pozitivním komentářům musím přidat. Road Trip sice je americká teenagerovská komedie, ale narozdíl od mnoha jiných má kromě několika děsivých scén (na nichž má lví podíl Tom Green) i dost nezapomenutelných momentů, které opravdu stojí za vidění. Tohle je prostě to lepší ze záplavy komedií, kterou nám naši mírumilovní američtí bratři poskytují. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 68,5 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 119,8 mil. (NIRO)
  • Josh (Breckin Meyer) vytáčí před hovorem s Tiffany (Rachel Blanchard) v Texasu sedm číslic. Ve skutečnosti se ale při volání do Texasu vytáčí čísel jedenáct. (filmsim)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama