Reklama

Reklama

Happy Tree Friends

(seriál)
  • USA Happy Tree Friends

Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířecích kamarádech a jejich dobrodružstvích, která dobře začínají, ale skoro vždycky skončí nějakou pohromou.  Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířátkách a jejich dobrodružstvích, která ovšem vždycky skončí nějakou pohromou. Do nesourodé partičky kamarádů patří mimo jiné králík, tchoří slečna, los a bobr, ale ať už si udělají piknik v lese, vydají se po medvědích stopách nebo zamíří mezi zběsile jedoucí auta, je jasné, že zmatek na sebe nenechá dlouho čekat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (257)

reditelka 

všechny recenze uživatele

Ne všechno, co je animované, vysmáté a zvířátkové, je vhodné pro děti. Nevinný začátek se vždycky nešťastnou náhodou změní v masakr a roztomilé postavičky končí zrasované k nepoznání. Mě to kdysi hodně bavilo a i teď se občas ráda kouknu. Například bezruký kutil Handy nebo pravěké zvířátko zamrzlé v ledu nemají chybu. S pořádnou porcí nadhledu je to roztomile drsné. A zábavné! ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Zprvu když jsem se k nějakému dílu dostala, přála jsem si, aby se nic brutálního těm rozkošným postavičkám nestalo. Po té, až jsem prokoukla, že každý díl je o brutalitě, jsem doufala, že je zabijí rychle a já nebudu muset sledovat animák- jatka. No a na po třetí jsem to už sledovat přestala, protože se ani jedno z mých přání neuskutečnilo:) ()

Reklama

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

Jůchuchuchůůůůů. Patřím trochu do generace, která byla v tomto animovaném "seriálu" jak se říká až po uši. Když přišla technologie a dalo se mít v telefonu jednoduchá, formátovaná, krátká videa, vždycky jsem celou paměť zaplnil tímto. Bylo/je to skutečně tak dobré ? Rozhodně ne! Je to hrozná volovinka ale já tady svůj názor nikomu necpu, komentuji si podle sebe.. Ať žije chudák modrej sob !! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Stereotypní a slabomyslné. Ani nevím pro jakou cílovou skupinu je to určené. Pro děti to není a jako dospělý to neocením, protože v kreslené podobě mě usekané tlapky a vyhřezlé vnitřnosti zvířátek nijak neoslovují. Stačí vidět pár epizod a je to pořád dokola. Zvířátko potká nějaké neštěstí po kterém chcípne dost krutou smrtí. Zajímalo by mě jak by asi vypadala "hraná" podoba seriálu. ()

swed 

všechny recenze uživatele

Geniální grotesky, které jsou plné brutálního násilí. Spousta postaviček, drsné pointy a krátká stopáž, tak to jsou hlavní ingredience úspěchu seriálu, který vás může lehce šokovat, ale také královsky pobavit. Pokud se vám líbí Itchy a Sratchy, budete milovat i Happy Tree Friends. Na ukázku moje oblíbené epizoda http://www.youtube.com/watch?v=RO7Q1tMGE7g. Snad všechny díly naleznete zde http://happytreefriends.nikee.net/index.php?epizody01. 8/10 ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Inspirací pro postavu Disco beara byl Disco Stu ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (t.mon)

Reklama

Reklama