Reklama

Reklama

Happy Tree Friends

(seriál)
  • USA Happy Tree Friends

Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířecích kamarádech a jejich dobrodružstvích, která dobře začínají, ale skoro vždycky skončí nějakou pohromou.  Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířátkách a jejich dobrodružstvích, která ovšem vždycky skončí nějakou pohromou. Do nesourodé partičky kamarádů patří mimo jiné králík, tchoří slečna, los a bobr, ale ať už si udělají piknik v lese, vydají se po medvědích stopách nebo zamíří mezi zběsile jedoucí auta, je jasné, že zmatek na sebe nenechá dlouho čekat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (257)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Očička se kutálejí po zemi, nožičky a ručičky poletují vzduchem, střevíčka se rozplácávají na libovolné úderové ploše a na poprvé je to zábava. Druhý pokus je pořád ještě docela vtipný, ale nic nového nepřináší. Třetí pokus dokazuje, že opakování není tak úplně matka moudrosti. Každý další viděný díl by znamenal snížení hodnocení, přestože jako jednohubka to má svoje kouzlo. ()

whack

všechny recenze uživatele

Úplne zbytočná zvrátenosť inšpirujúca deti k týraniu zvierat. Deti, ktoré vyrastajú na takýchto seriáloch, nemôžu byť normálne. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Napoprvé jsem vyprskl smíchy. Bylo to nečekané a byl jsem pod parou. Hle, kult. Ovšem časem to tak nějak chšadlo a chšadlo až to úplně uchšadlo. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Mám k tomuto ambivalentní vztah. Jako celek líbí, ale už je to pak trochu o tom samém a nepřekvapí. Někdy ale jo, zvlášť takový díl Out on a Limb svou brutalitou a nápadem převyšuje ostatní. ()

lenuse odpad!

všechny recenze uživatele

Po třech epizodách tu vypálím s klidným svědomím odpad! a budu se svrchu dívat na ty, kteří se tu postarali o těch krásných 78%. :-) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Krvavý balet a drsný humor pre dospelých a hlavne pre tých , ktorí vedia brať zobrazované násilie s humorom.Tí , ktorí to dokážu, si užijú aj srandu aj potoky krvi.Celkom chápem,že to nemusí sedieť každému,ale ja som sa slušne bavil.Za nápad a pár vydarených dielov dávam štyri, ale časom tá krv omrzí a po zhliadnutí niekoľkých dielov už nás tvorcovia nemajú čím prekvapiť, takže u mňa 70%. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jo docela se to dá. Nic do sebe to nemá, ale občas se pousmějete. Někdy je to úlet jindy jsou zase scénky docela povedené. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Některé díly vynikající a nápadité, jiné zase dost nudné. Drsné a brutální jsou ale úplně všechny...65% ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

Je to divné, ale mě to nepřijde ani směšné, ani zábavné. Nesnáším tuhle nechutnou zrůdnost inspirující děti k ubližováním zvířatům ()

Niles 

všechny recenze uživatele

Nezvyčajný animovaný seriál, určený dospelým. Niektoré epizódy sú lepšie, niektoré zas horšie, ale vo všetkých ide len o to, aby vzduchom lietalo čo najviac končatín a striekalo čo najviac krvi. Brutálne, ale na chvíľkové odreagovanie dobré. ()

Reklama

Reklama