Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední den před začátkem letních prázdnin dostává Michael vášnivý, ale nepodepsaný milostný dopis… (oficiální text distributora)

Recenze (11)

emma53 

všechny recenze uživatele

Čapla mě nostalgická jak blázen...….krásný a neopakovatelný osmdesátkový filmy mají něco do sebe a i když některé nemusí jeden vidět desetkrát, tak bezvadně pobaví a hned je celý den lepší. Celou dobu jsem měla ten známý stabilní úsměv na tváři, protože to nešlo zkrátka jinak. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Poměrně zábavná romantická komedie. Žádné extrémě dramatické prvky jaké se v posledních pár letech v tomto žánru objevují, a tak je film vhodný k relaxaci po náročném dni. Přesto film nad ostatní tolik nevyniká a zůstává tím lepším z tohoto žánru. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Pane jo, to jsou ruce !! To máš od kulmy nebo jak si to sám po nocích děláš ??" ;) Na začátku byl parádní nápad, u něhož však i zůstalo, když na samotné realizaci téhle předprcičkovské mládežničiny zaujme snad jen výborná kreace Freda Warda v roli šíleného otce.. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to, ako by scenáristu inšpirovalo Marečku, podejte mi pero. Mladí si píšu zamilované listy, omylom sa dostanú k ich rodičom, chodiacim do večernej školy, ktorí si myslia, že to patrí im a taškařice sa môže začať. Zábava ako v Marečkovi to nie je, ale je to taká priemerná romantická komédia, ktorá neurazí. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Zlaté osmdesátky. Pěkný 19letý C. Thomas Howell (Michael Ryan) a pěkný 27letý Scott McGinnis (svalovec Steve) jsou hlavním důvodem, proč film sledovat. Ale objektivně připouštím, že zejména ve druhé polovině je film příjemné a svěží dílko. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Milé připomenutí zlatých osmdesátých let. Úsměvná komedie, která ještě není tak degenerovaná jako dnešní americké teenagerovské komedie. Základ je to stejný, hezká holka jenž je povahově šílená, zamilovaný mladík a jeho věrná kamarádka, tajná ctitelka, nechybí i místní frajer a blázniví rodiče. Jen mi to tu přijde milé, nenásilné a nic není honěno do extrémů. Je to i nostalgie, prostě do té doby patřím. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

„Relatívne dobrý“ v žánri tínedžerských filmov z 80. rokov samozrejme znamená „výborný romantický film''.Bavil som sa ohromne. 6/10 ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Kurňa, tak takové štěstí jsem neměl a ani mít nebudu, ale tak co už no. Aspoň jsem měl štěstí v málo vídané kombinaci u těchto filmů HD + dabing. Každopádně, ten kluk je opravdu natvrdlý vůl. Jestli tam byl někdo gumák, tak jedině on. Už od té cesty ze školy to bylo jasné. Navíc byla o třídu lepší než ta blbá blondýna. Ale ta dějová linka s dopisy byla přiblblá. Vůbec si nevšimnul, že mu dopis zmizel ze stolu, vždycky se dopis dostal k někomu jinému a vlastně si nikdo nepoložil otázku, jestli to ten protějšek psal nebo ne. Místo tady těch blbostí tam mohli dát ty kámoše s dodávkou radši. Bohužel díky tomu to nemá na lepší čtyři. 4-* ()

Reklama

Reklama