Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při vyslovení jména americké přímořské oblasti Cape Coat se většině lidí vybaví pláže, krásný oceán, útulné restaurace s humřími specialitami a malé rybářské vesničky lemující celé pobřeží. Pro Ryanna Dunneho je ale Cape Coat mnohem víc. Je to šance, jak konečně uspět a prosadit se v milovaném baseballu. Právě zde se totiž hraje nejkvalitnější amatérská letní liga v celých Spojených státech. Odsud si lovci talentů vybírají nové hráče do Major league profesionální baseballové soutěže. Kdo uspěje zde, uzavírá během pár měsíců stotisícové kontrakty, smlouvy na reklamu, jeho život je na celý život zajištěn. Zájemců o místo v lize je ale mnoho a až k vrcholu se může dostat pouze ten, kdo dokáže hrát nejen svaly, ale též hlavou a srdcem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

tron 

všechny recenze uživatele

Človek by hádam vďaka všetkým tým pesničkovým vypaľovačkám, krásnym mladým chlapčenským a dievčenským telám a milionárskym fasádam zabudol, na aký plytký film sa pozerá. Napriek tomu nechcem a ani nebudem urážať LETNÉ VZPLANUTIE, pretože sa jednak uráža samo a jednak občas určite nie je od veci pozrieť si čisto oddychovú záležitosť, takže síce volím len 40%, ale ak sa chcete zabaviť, nie je to zase až také zlé, ako by si človek pomyslel po vypočutí slov „Freddie“, „junior“ a „Prinze“. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická americká sračka, ktorá sa zase raz klišovite točí okolo amerického futbalu, nečakaného odlúčenia a veľkého dokonalého finále. Bléé, jedna je za Jessicu Biel. 40%. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Opět můj velmi oblíbený herec Freddie Prinze Jr. A opět s velmi vnadnou dívkou. Safra, jak já mám pro tohohle herce slabost. Vím, že mé hodnocení není objektivní, ale tohohle herce mám rád, což dokazuje i to, že ve své filmotéce mám 14 filmů, v nichž hrál + kompletní první řadu jeho vlastního sitcomu. A tak prostě nemohu jít s hodnocením dolů. A v tomhle filmu se navíc přidal baseball, což je sport, na který rád koukám v pozdních večerních hodinách, když na jedné z českých sportovních stanic běží přenosy z americké MLB, a řadím ho hned na první místo v žebříčku mnou oblíbených sportů. Takže pro hlavního herce i pro tento sport mám slabost. Freddiemu Prinzovi Jr. tato role nadějného baseballisty sedla a já byl prostě nadšený! Takže čtyři hvězdičky! A nakonec jedna technická poznámka. Pokud možno doporučuji nekoukat na tento film s českým dabingem. Pokud můžete, vyhněte se dabingu a mrkněte na film v originále s titulkami, protože je to jeden z nejhorších dabingů, jaké jsem měl možnost slyšet. Ale to je asi tím, že mě doslova šokovalo, že Freddieho Prinze Jr. daboval Gustav Bubník. Horšího dabéra pro tohoto mladého herce nemohli vybrat a nechápu, proč dabingový režisér vybral právě jeho. A znovu jsem se přesvědčil, že asi nejlépe Freddiemu Prinzovi Jr. sluší hlas Saši Rašilova, takže dabing nedoporučuji, pouze na vlastní nebezpečí! ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Podprumerny snimek o pyse, sebevedomi, seberealizacia jinych typickych americkych problemech. Film plny klise a nudy. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ani nevim co bych k tomu měla napsat, jedno vím ale naprosto jistě. Za pár dní si na to nevzpomenu a jestli jo, nebudu vědět o čem to bylo. Ale ty vánoční dárky jsem musela u něčeho balit. 2* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak nevýrazné, suchopárne a nudné, že to nezachránila ani tá hŕstka známejších hercov, ktorí tam hrali. Z nich tam trónila predovšetkým rozkošná, mladučká J. Biel. To keď vyšla z toho bazénu bola asi TOP najlepšia scéna - čo samozrejme tiež dačo o snímku vypovedá, keďže ide o niečo takéto prízemné. Podpriemer. 40/100 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nenáročné ale milé. Jsem rád za každý nově objevený film, v němž hrála Brittany Murphy. A kluk, co veřejně prohlásí, že se mu líbí a berou ho tlustý holky, to je vyloženě sympatická postava. Za toho palec nahoru, to ve filmu fakt potěší. Potěšil i Matthew Lillard, toho mám hrozně rád od Vřískotu. Navíc jsem kdysi znal jednoho kluka, který mu byl docela podobný. Jen ten Prinze je takový divný. Devatenáctiletá Jessica Biel před ním vyleze v plavkách z bazénu a on "jenom" poseká záhon kytek a ťukne krmítko, to ho asi moc nezaujala... 2.5* ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mix romantiky a športového filmu v ktorom sa objaví množstvo teenage hviezdičiek, ale ani romantika a ani tá športová časť príliš nefungujú. Na papieri to určite vyzeralo dobre, sú to všetky potrebné klišé, zábavné vedľajšie postavičky, ale je to podané strašne nudne. Holt, režisér to asi posral. 4/10. ()

fishki 

všechny recenze uživatele

Film nepostrádal snáď všetky klišovité frázy a scény, ktoré my európania nemáme radi. Ale naopak obsahoval Jessicu a Matta Lillarda a, a to najviac, obsahoval zábery z 2. najkrajšieho športu na svete :o) Takže čistý priemer. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Baseball je pre mňa španielska dedina, takže som bol takmer polovicu filmu, keď sa hral, dosť mimo. Navyše pomedzi ten baseball sa odohrávala taká typická, ničim originálna romantika, no napriek tomu to bol veľmi pohodový film s nenútenými hereckými výkonmi (aj Freddieho) a naozaj vydarenými vedľajšími postavami (Lillard, dvaja miestni flákači, tangáčová Brittany Murphy...), ktorí dokázali pobaviť. A ako čerešnička sexy Jessica Biel, čiže suma sumárum solídna 60ka. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Má to být romatická komedie. No, zasmál jsem se jednou (když někdo z lavičky upozorní na skauty na tribuně a všichni si naráz odplivnou - ať žije baseball!), a že bych ústřední dvojici v lásce nějak držel palce se taky říct nedá. Oni ani nedostali možnost se zamilovat a už se rozcházeli, takže kdy jsem jim vlastně palce začít držet měl, vážně netuším. Jediné, co by mohlo naznačovat, že jde o pokus o romatickou komedii je fakt, že je film protkaný jedním klišé za druhým. A tahle kritika je asi stejné klišé jako film samotný, což asi mluví samo za sebe. Že celý děj uhodnete dopředu? No a? Jessica Biel přece bude plavat v bazénu jenom v tričku - na ostro... To je málo? Dobře, tak teda dvě hvězdičky. [březen 2006] ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jedině ti kluci. 25letý Freddie Prinze Jr. (Ryan - hlavní role) je sice mizerný herec, ale přitažlivý kluk._____ Jack Baun nezjištěného věku (nápadník Chris)._____ 31letý Matthew Lillard (Billy)._____ 29letý Gabriel Mann (hnědovlasý fanoušek Auggie)._____ 21letý Wilmer Valderrama (Mickey s okurkou)._____ 29letý Marc Blucas (Miles)._____ Corey Pearson (Eric, blond melír)._____ 27letý Christian Kane (Erikův kumpán Dale). ()

Reklama

Reklama