Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při vyslovení jména americké přímořské oblasti Cape Coat se většině lidí vybaví pláže, krásný oceán, útulné restaurace s humřími specialitami a malé rybářské vesničky lemující celé pobřeží. Pro Ryanna Dunneho je ale Cape Coat mnohem víc. Je to šance, jak konečně uspět a prosadit se v milovaném baseballu. Právě zde se totiž hraje nejkvalitnější amatérská letní liga v celých Spojených státech. Odsud si lovci talentů vybírají nové hráče do Major league profesionální baseballové soutěže. Kdo uspěje zde, uzavírá během pár měsíců stotisícové kontrakty, smlouvy na reklamu, jeho život je na celý život zajištěn. Zájemců o místo v lize je ale mnoho a až k vrcholu se může dostat pouze ten, kdo dokáže hrát nejen svaly, ale též hlavou a srdcem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

darwin 

všechny recenze uživatele

Naprosto bezstarostná a pozitivní komedie pro bezstarostný letní čas. Místy z filmu letní atmosféra dokonce silně sálá. Jinak je to typický film Freddieho Prinze, Jr., navíc je tady ten baseball a pár vedlejších postaviček s Wilmerem Valderramou v čele. Výhrady mám ke konci, který se mi zdál jakoby předčasný. Tři hvězdy za proslunění mého bytu na konci září. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nenáročné ale milé. Jsem rád za každý nově objevený film, v němž hrála Brittany Murphy. A kluk, co veřejně prohlásí, že se mu líbí a berou ho tlustý holky, to je vyloženě sympatická postava. Za toho palec nahoru, to ve filmu fakt potěší. Potěšil i Matthew Lillard, toho mám hrozně rád od Vřískotu. Navíc jsem kdysi znal jednoho kluka, který mu byl docela podobný. Jen ten Prinze je takový divný. Devatenáctiletá Jessica Biel před ním vyleze v plavkách z bazénu a on "jenom" poseká záhon kytek a ťukne krmítko, to ho asi moc nezaujala... 2.5* ()

Reklama

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Freddie, láska mého mládí... Jessice přicházím na chuť... jinak ze zdejšího hodnocení to vypadá jako úplná blbost, ale dovoluju si odporovat... Celkem atraktivní prostředí sportu, krásných dívek i chlapců, romantická zápletka... Já jsem rozhodně dostala víc než jsem čekala a ani času stráveného s tímto filmem nelituji... Moment vyznání přátelství mezi chlapy mě dojal a vůbec... Prostě semi to líbilo... PS - jdu shánět další film s Metthewem Lillardem, protože je naprosto neuvěřitelnej... :) ()

LarryW 

všechny recenze uživatele

Klasické americké "Béčko až Céčko" z prostředí "klasického" amerického sportu. Čekáte na odpal a téměř vždy promáchnete. Jako sportovní fanda jsem, přiznám se, Baseballu nikdy nepřišel na chuť. U filmu jsem se bavil stejně jako při sledování tohoto sportu. Půl hodiny sledujete televizní přenos a ono se na hřišti téměř nic neděje, když už někdo zázrakem odpálí, nevyoutují ho a doběhne pro bod, máte z toho u televizní obrazovky asi stejnou radost, jako když běží tahle americká braková šablonovitá bejsbolovolovina... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak nevýrazné, suchopárne a nudné, že to nezachránila ani tá hŕstka známejších hercov, ktorí tam hrali. Z nich tam trónila predovšetkým rozkošná, mladučká J. Biel. To keď vyšla z toho bazénu bola asi TOP najlepšia scéna - čo samozrejme tiež dačo o snímku vypovedá, keďže ide o niečo takéto prízemné. Podpriemer. 40/100 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Tenleyina sestra Katie (Zena Greyová) se snaží během celého filmu obléci za maskota týmu, kterého by fanoušci vzali "za svého". V závěru filmu s ní na toto téma mluví Ryan (Freddie Prinze Jr.). V posledních scénách se pak Katie mihne v obleku, který měl na sobě krvavý mstitel z filmu "Tajemství loňského léta", ve kterém představitel Ryana Freddie Prinze Jr. hrál po boku Sarah Michelle Gellarové, své nynější manželky. (Gooran)

Reklama

Reklama