Reklama

Reklama

Howling: New Moon Rising

  • USA Howling VII: Mystery Woman
všechny plakáty
Velká Británie, 1995, 90 min

Obsahy(1)

Do malého zapadlého městečka Pioneer Town přijíždí cizinec Ted Smith (Clive Turner). Ten se zde snaží ihned zapadnout mezi místní obyvatele, kteří ze všeho nejraději popíjejí v baru, tančí a poslouchají country muziku. Podaří se mu získat práci v baru a naklonit si místní prosťáčky, díky čemuž se mu úspěšně daří maskovat pravý důvod, proč sem přijel. Během následujících dní však dojde k několika podivným úmrtím, kdy to vypadá, že oběti rozsápalo nějaké velké zvíře. Místní začnou ze všeho samozřejmě podezřívat právě Teda, protože před jeho příjezdem zde panoval relativní klid. Na místo posléze přijíždí i detektiv, který je již delší dobu na stopě krvelačného vlkodlaka, jenž mu pořád uniká, a společně se starým knězem se snaží najít důkazy, které by skutečně usvědčily Teda z vražd. Jenže co když za vším stojí někdo jiný? (SOLOM.)

(více)

Recenze (11)

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak z tohohle paskvilu si odnáším pouze obrovský sušák, protože se tam pořád chlastalo a já neměl zrovna nic v ledničce- no a potom obrovskou dávku znechucení a ospalosti. Country nepatří zrovna mezi můj oblíbený styl, takže jsem otráveně čekal, kdy konečně přestane hrát ta otravná hudba, ale ono se pořád tancovalo a tancovalo, až se mi začali klížit oči. Sedmý díl je opravdu vrcholovou stupiditou a jasně nejhorším dílem celé série. Absolutně nechápu, proč vůbec vzniknul, ale pro pár vidláků co se tu objevili to byl zřejmě vrchol jejich jinak nudných životů. Polovina lidí neuměla ani hrát. O nějakých efektech se nemá cenu ani bavit, protože ten červený filtr přes kameru a několika vteřinová proměna ve vlkodlaka stojí za vyliž pr…Někteří to zřejmě ani nepostřehnou, protože nejspíš usnuli. Ty vzpomínkové pasáže aneb ukázky z předchozích dílů jsou tak asi jediným pozitivem, který jsem tu našel. Dlouho jsem zvažoval za co bych dal alespoň nějaký bod, ale na nic jsem nepřišel. Proto dám s velkou radostí čistou nulu=odpad! ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už nemá smysl ani komentovat celá série jde do sraček nezkutečně hodně začátek zajímavý ale díl co díl až na jedno překvapení ztráta času. ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

„Howling: New Moon Rising“ je nejhorší propadem v celé sérii. Ale je to dobré, protože ono už vlastně není kam padat. Tohle je dno, které by mohlo být ještě více prohloubeno tím, že by tam nebyl hudební doprovod, který by vás dovedl trochu rozhodit, ale jinak je tohle utrpení, jež si diváci nezaslouží a nezaslouží si ho ani tahle série, která začala tak skvěle. Hrůza, prostě hrůza. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Vítejte v country vesničce s motelem, ve kterém se schází místní country štamgasti. Country štamgasti popíjejí, diskutují, hraje country kapela, country tanečníci a tanečnice tančí // v nějakém domku spolu kněz a šerif diskutují o vlkodlacích. A máme tu druhý den. V motelu se schází country štamgasti, kteří popíjejí, diskutují, hraje country kapela, country tanečníci a tanečnice tančí // v nějakém domku spolu kněz a šerif diskutují o vlkodlacích. K nějakému chlápkovi, co je venku se blíží kamera (jakože z pohledu vlkodlaka - hozeno přez červený filtr). Přiblíží se až k chlapovi a chlap zařve. A máme tu další den, country lidé najdou chlapa mrtvého (s trochou krve na krku) a pak opět v motelu popíjejí, diskutují, hraje country kapela, country tanečníci a tanečnice tančí // v nějakém domku spolu kněz a šerif diskutují o vlkodlacích, což je prostříháváno ukázkami z předešlých dílů (takže nic nového). Pak zas jednoho chlápka sejme červená kamera a pak zas country štamgasti. Pak se šerif baví se ženou (ze čtvrtého dílu). Ve chvíli, kdy začnou ukázky ze čvrtého dílu, jsem byl nucen film přetáčet dopředu, abych ušetřil svůj drahocený čas, přičemž jsem přes country štamgasty narazil na poslední minutu, kdy se nějaká žena změní naprosto příšerným dvousekundovým morphingem na vlkodlaka, proskočí dveřmi a ozvou se výstřely z pušek (POZOR - tohle je konečně něco, co patří jako originál k sedmému dílu - žádné ukázky z dílů předešlých)....... K tomu připočtu to, že country komunita je opravdická country komunita - něco jako Hoštice, takže herecké výkony podle toho vypadaly - s tím rozdílem, že obyvatelé Hoštic měli oproti tomuhle výkony na oscara. Co dodat? Ruce pryč!!! Tenhle počin není horor o vlkodlacích, ale sonda do života jednoho country motelu a aby se neřeklo, tak "hluchá" místa jsou zaplácnuta jakože něčím, co se týká vlkodlaků. Ty tři hvězdičky nikomu nevěřte! Pokud se tedy nejedná o hodnocení country štamgastů. ()

Holina 

všechny recenze uživatele

Tato country slátanina vás buďto uspí nebo znechutí. Nečekejte, ale že vám bude blivno z gore scén. Zvracet budete nad neumětelstvím tvůrců a nad klišovitostí městečka, ve kterém snad každý hraje a tančí v rytmu country ()

Horryx odpad!

všechny recenze uživatele

Dokument z country chlastačky, kde se omylem zatoulal vlkodlak(červený filtr). To nejzajímavější ve filmu jsou prostřihy z předchozích dílů. Zatím můj nejhorší film co jsem kdy viděl. ()

drkaldj odpad!

všechny recenze uživatele

Potěší sice nějaká návaznost na předešlé díly, ovšem to bude tak nějak vše. Rozhodně bych toto nenazýval hororem. Toto je spíš hodně špatné konverzační drama z (nejspíš) jihozápadu USA. Bohužel se jedná o dost nudný film a ze série Howling rozhodně jeden z nejnudnějších, což je co říct když se jedná už o sedmý film a konkurenci v tom horším slova smyslu má celkem velkou. Sice se to nesnaží být za každou cenu vážný horor jako většina předešlých dílů, ale tento tento díl se nesnaží být vlastně ničím. Zbytečný. ()

Reklama

Reklama