Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladičká Guadalupe Santos (Gabriela Spanic) byla znásilněna a poté obviněna z vraždy pro ni neznámého muže. Poté v klášteře porodila dceru, které dala jméno Libertad (Genesis Rodriguez). Následujících patnáct let strávila za mřížemi, avšak jedné noci uprchla... Na své cestě potkala "Lupe" Daniela (Gabriel Porras), jenž jí pomohl skrýt se před zákonem... Po letech navíc "Lupe" našla svou dceru... Nyní se však zamilovala do Daniela a musí čelit intrikám jeho rodiny. Celou situaci navíc komplikuje vraždící psychopatka Lucero (Diana Quijano) a policie... Příběh plný lásky, tajemství, akce a vražd může začít! (fiLLthe3DD)

(více)

Zajímavosti (15)

  • Klášter, v němž mladá Guadalupe (Genesis Rodriguez) na začátku rodí, se nazývá The Ancient Spanish Monastery a nalezneme jej na adrese 16711 W Dixie Hwy v severní části Miami Beach. Toto místo jsme mohli vidět i v dalších seriálech od Telemunda –
    v V náručí ďábla (od r. 2009) zastupovalo protialkoholní léčebnu, v El Fantasma de Elena (od r. 2010) zase psychiatrickou léčebnu. (fiLLthe3DD)
  • Herec Mauricio Islas (Daniel Moncada) měl během natáčení poměr s tehdy sedmnáctiletou herečkou Genesis Rodriguez (Libertad). Vzhledem k tomu, že je na Floridě pohlavní styk legální až od 18 let, vyfasoval Islas zhruba sto hodin veřejně prospěšných prací a musel se rodině Genesis omluvit. Polehčující pro něj byla skutečnost, že nešlo o znásilnění, ale o dobrovolný akt. (fiLLthe3DD)
  • Herec Alejandro Chabán (Rony) točil poprvé mimo svou rodnou Venezuelu, a proto jej potěšilo, že na place byl spolu s Genesis Rodriguez (Libertad), se kterou se zná už odmala. Alejandro je ve skutečnosti kmotřencem rodičů Genesis. (fiLLthe3DD)
  • Postava La Tuerty (Marisela González) nosí v seriálu pásku přes jedno oko. Nevhodný materiál, z něhož byla klapka vyrobena, však herečce Marisele González způsobil poranění sítnice. (fiLLthe3DD)
  • Pro úvodní znělku byla použita píseň „Prisionera“ (originální i zremixovaná verze) od zpěvačky Pilar Montenegro. Gaby Spanic (Guadalupe) pak pro seriál nazpívala píseň nazvanou „Una tal Guadalupe“ a herec César Román (Lucho) zase song „Siempre“. (fiLLthe3DD)
  • Pro sekvenci, v níž se hlavní protagonisté (Gabriela Spanic, Mauricio Islas) poprvé setkávají uprostřed bažin, využili filmaři národní park Everglades na Floridě. Scéna, kdy hrdinka stojí v řece a kousek od ní se vynoří krokodýl, se pak natáčela se skutečným plazem – zvíře bylo jištěno akorát řetězem a herečka Gaby Spanic přiznala, že během natáčení cítila strach. Po letech však uznala, že zvíře bylo překvapivě krotké. (fiLLthe3DD)
  • Záběr, při kterém auto doslova „vletí“ do řeky, byl následně „zapůjčen“ i do dalších seriálů společnosti Telemundo, a to: El Cuerpo del deseo (od r. 2006) a Pecados Ajenos (od. . 2007). Jediné rozdíly spočívají ve zrychlení záznamu a úpravě filtru. (fiLLthe3DD)
  • Natáčelo se v Miami na Floridě. (fiLLthe3DD)
  • Daniel Lugo (Rodolfo Russián) si zahrál i v originále z roku 1981, jenž nese název Maria Fernanda. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama