Reklama

Reklama

Skupina maskovaných zločinců obsadí banku a drží v ní rukojmí. Jejich velitel Lorenz je ochoten jednat pouze s detektivem Quentinem Connersem. Ten však byl nedávno suspendován po nevydařené akci. Je však vrácen do služby a spolu s mladým kolegou, detektivem Dekkerem se vrhá do akce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (216)

lekr 

všechny recenze uživatele

Ve všech ohledech průměrná a klišovitá detektivka, která se celou dobu tváří jako epizoda z nějakého tuctového televizního krimiseriálu, aby v posledních dvaceti minutách divákovi zamotala hlavu zajímavým, i když trochu kontrontroverzním dějovým twistem. Oceňuji scénáristickou snahu o sofistikovanou podívanou, ale klasické přímočaré akční béčko, ve kterém si to Statham rozdá se Snipesem a které jsem také původně očekával, bych si užil mnohem víc. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Zajímavé obsazení, které toho moc nevytěžilo.. Jako Stathamovka ničím výjimečná, upadne spíše v zapomnění. Wesley Snipes v jednom z posledních filmů na který se dalo dívat, než si šel pobručet. Nestárnoucí Ryan Phillippe to držel nad hladinou asi nejvíce. Po pár týdnech matně vzpomínáte co vypíchnout z děje. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Režisérovi proste chýba schopnosť vtiahnuť diváka do deja. Dej je prekombinovaný a na konci mu uverí len málokto, že by to tak mohlo byť. Réžia nie je zlá, no staromódna. A na film s tak slušným obsadením ako je Jason Statham, Ryan Phillippe a Wesley Snipes by som čakal viac nápadov, nie len čistý priemer. Čo ma fakt zaujalo bol chytľavý ústredný hudobný motív. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku zklamání, čekal jsem to přece jen o fous lepší. Film mě prakticky ničím zvláštním nezaujmul. Snad jen tím že zde hraje v akčním filmu netradičně Ryan Phillippe z Velmi nebezpečných známostí. Jinak na tento kousek brzy zapomenu. Trošku se začínám bát o Jasona Stathama, aby nebylo za chvíli přestathamováno. Snad ho nebude chtít do filmu každej rejža. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Zajimave pojata detektivka, riznuta akcnimi sekvencemi, v hlavnich rolich Jason Statham (Kuryr), Ryan Phillippe (Velmi nebezpecne znamosti) a Wesley Snipes (Blade) dokazali i z celkem nezajimaveho scenare vycucnout film, ktery nenudi, ma spad a temer nepredvidatelny konec (no dobre, poslednich 15minut uz vite, ze o co vlastne bezi :D ). Co mi akorat na celem filmu nesedelo, byla teorie Chaosu, ktera jaksi ke konci filmu nezapadla a sla vnivec...nicmene, bez tech tri vyse jmenovanych bych dal 2*, takto ale film pozvedli aspon na ty 3* :). ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, keď Shane (Ryan Phillippe) naháňa na motorke podozrivého na červeno bielom Forde pick up, tak si môžeme všimnúť, že čelné sklo auta je v jednom zábere rozstrieľané a v ďalšom celé. (ČSFD)
  • Přestože se děj odehrává v USA, policejní vrtulník i soukromý tryskáč mají kanadskou registrační známku začínající písmenem C. Stejně tak pobočky pizzerie Panago se nachází pouze v Kanadě. Podobně ulici "W. Cordova", kde se odehrává automobilová honička, můžeme najít pouze v kanadském Vancouveru. (Conspi)
  • Je možné zaznamenat, že prostředí, kterým Dekker (Ryan Phillippe) během pronásledování na motocyklu projíždí, se nemění. Stejnou ulicí projede rovnou čtyřikrát, dokonce vždy stejným směrem. (Conspi)

Reklama

Reklama