Reklama

Reklama

Nick právě dokončil střední školu, budoucí život má už naplánovaný, manželství, zaměstnání... Najednou si uvědomí, že dívku, se kterou se pomiloval, mu může přebrat slavný filmový producent. Vypravil se za ní napříč Kanadou do Toronta, aby jí vysvobodil ze spárů zhýralého producenta. Po cestě potkal několik přátel, a zjistil že jeho životní plány jsou na nic, že život je vlastně jedno velké dobrodružství, hudební road movie s písničkami Aviril Lavigne... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná kanadská komedie. Sice je na diváka od začátku nachrleno docela dost informací a vztahů bez toho, aniž by se někdo snažil nějak blíže nám postavy přiblížit, ale každou chvíli děj doprovází nějaká pěkná písnička, takže na chyby občasi zapomenete. Ty písničky bych rovnou označil za největší klad filmu. Ze známých zahrají Avril Lavigne, The Darkness nebo Sum 41, ale možná víc potěší ty méně známe. Horší je to s postavami. Většina jich je dost nevýrazných a vidět ty herce v jiných filmech, tak je asi ani nepoznáte (možná proto nejsou uvedena jména představitelů hlavních rolí). Po hodině se ale i tak s postavami dokážete sblížit. A to díky vtipným scénám, nebo scénám, kdy si hrdinové prostě užívají nastalou situaci za zvuků pěkný písničky. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 9/10/// +sympatičtí a velice příjemní herci, film se obešel bez zbytečných tělesných tekutin a fekálního humoru, zábavné hlášky a scény, líbili se mi Joanne Kelly a Mayko Nguyen -vtipné scény a hlášky určitě nemají takovou údernost a gradaci jako v Road Tripu nebo Eurotripu/// Divoká jízda je velice příjemným a svěžím překvapením v záplavě všech těch teen komedií. Jedná se v zásadě o road movie o partě tří kamaradů, kteří vyrážejí do Toronta. Jeden za svojí dívkou a další dva za dobrodružstvím a sexem. Cestou naberou dvě pohledné stopařky se kterými se záhy velmi spřátelí. Já bych na jejich místě udělal to stejné, protože už sem dlouho ve filmu neviděl tak přirozené a normální postavy, které sem tam hláškují a občas dělají blbosti, ale takové jaké by napadli i vás. Ve filmu nenarazíte na trapné scény (když nepočítám tu na té farmě s farmářovou dcerou) a přesto se příjemně pobavíte. V závěru vás čeká mírně gradující finále a romantická chvilka, kdy si hlavní hrdina bude muset ujasnit, která je vlastně pro něj ta pravá./// Celkem 80%/// ()

Terva 

všechny recenze uživatele

To jsou ještě ty druhy filmů, kde je teenagerů cestou víc a víc - ne jako ty dnešní vyvražďovačky:) Hudba - Patric Caird. Kamera - Gregory Middleton ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Začneme hádankou: Co může být ještě smutnější než kýčovitá teenager komedie se stokrát použitými schématy??? Kanadská teenager komedie. A prosím Vás, nenechte se nachytat zmíňkou o Avril Lavigne - její cameo dodává na ještě větší trapnosti!!!!! ()

Brody01 

všechny recenze uživatele

Pozrel som si ten film len kvôli tomu, že sa tu v popise filmu spomína Avril Lavigne, ale je to totálna sprostosť. Jednu hviezdu dávam len za fajn hudbu a za tú Avril. Inak hrozný film, ktorý už nechcem vidieť... ()

Pingu 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně takovej film, kterejch bylo natočenejch mraky. Děj je předvídatelnej, vtípky 100x použitý ..... ale přesto pohodový, krásně to odsejpá a holky vážně nádherný !!! K nakousnutí .... ()

Blondy. 

všechny recenze uživatele

O něco lepší, než komedie tohoto typu. Sice člověk opět ví co bude a jak to bude, už od začátku jsou karty rozdány víc než jasně. Já se přesto pobavil, zkrátka jsem si asi na dnešek vybral ideální film k mé náladě a opravdu to sedlo. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie, která nabídne řadu srandovních scének a hlášek, takže se nudit rozhodně nebudete. Osobně si myslím, že takový bláznivý, dobrodružný výlet napříč Kanadou nemusí být zas tak špatný. Líbilo se mi zpestření děje nasazením postavy indiána, který se snažil hlavní hrdiny na jejich cestě různými, v mnoha případech docela nápaditými kousky, zastavit. Konec je sice dost předvídatelný, ale takový film prostě nemůže dopadnout jinak. ()

Reklama

Reklama