Reklama

Reklama

Zamilovaný George Lucas

(neoficiální název)
  • USA George Lucas in Love
všechny plakáty

Obsahy(1)

Víte snad jak vznikla nejslavnější sága filmové historie, HVĚZDNÉ VÁLKY? Jak dostal George Lucas nápad na své nejslavnější filmy? Tento kratičký film nám to jednoduše prozradí. Dozvíme se jak se zrodili některé postavy, např. C3PO a R2D2, či samotný mistr Yoda. Na konec se rozhodně vyplatí koukat, zjistíme zde ještě jednu malou pikantnost. (honzista)

(více)

Recenze (68)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Výborné, jak nemám rád Star Wars, tak tohle si mě získalo. Trocha inspirace Zamilovaným Shakespearem, profesionální zpracování, ze všeho lze cítit nadšení pro věc. Tleskám. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Nemá to chybu, na ploche asi necelých 8minút to je príjemný oddychový zážitok s relatívneho mysliteľského pohľadu do života mladého Lucasa, fakt sila, toto ako že amatérske dielko od Nussbauma. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Možná ti není souzeno, abys psal zemědělské tragédie z vesmíru." A možná je. Ono je totiž snadné napsat scénář s názvem 3XR-259.7, když všude kolem autora pobíhají postavy z jiných galaxií. A přestože fórek s mámou je geniální, tak to celé vnímám jen jako zábavné scénáristické cvičení na téma, kolik postav ze Star Wars lze potkat v reálném světě. Já osobně znám dvě - Jar-Jar Binkse a Jabbu Hutta. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Parodií a narážek na Hvězdné války je člověk přejezený na několik let dopředu, ale tenhle kraťas je prostě milý a neodolatelný. Asi hlavně proto, že je postavený na originálním nápadu. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

George Lucas si se svým fenoménem Star Wars vyloženě říkal o parodii, proto byla jen otázka času, kdy se jí konečně dočká... Vybalím to hned na začátku, čekal jsem trochu víc, rozjezd byl slušný - zkouřený spolubydlící, Darth Vader od vedle, fajn, jenže pak už lze vyzdvihnout maximálně tak závěrečnou "pointu", vše mezitím bylo takové, že se jen lehce pousmějete a pomyslíte si něco ve stylu "radši popojedem", takže nebylo to špatné, ale... Radši popojedem. 7/10 ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Pre fanusikov nedocenitelne dielko, ktore je nadhernym sposobom vtipne a pritom ma skutocnu atmosferu povodnej trilogie. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Výborná věc - čtyři a půl hvězdy. Když si z Lucase dělají legraci lidé, kteří ho a to, co stvořil, milují, tak není co řešit. Vtipné, chytré, neodolatelné. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

90% - Nádherně udělaný a smysluplně, vtipně a harmonicky propracovaný kraťas. Moc se mi to líbilo... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Jak George Lucas k inspiraci přišel. ( myslím si, že velkou inspiraci by našel i v bongu svýho spolubydlícího :D )Na tenhle kraťas jsem narazil náhodou v jednom komentáři ke galaktické sračce " Quentin Tarantino's Star Wars ". Oproti tomu je George Lucas in Love veledílo. I tak mě to ale nějak zvlášť neoslovilo. Bude to ale asi taky tím, že nejsem zrovna fandou Star Wars. Proto taky tenhle kraťas nedokážu tak docenit. Fandové Star Wars to asi ocení víc. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

celkom milý krátkometrážny film, skôr mi to prišlo ako "skeč" alebo scénka, ktorá by obstála v nejakom väčšom zábavnom celku (ako napr. skeče u monty pythonov), ale je to rozhodne pekná, vtipná pocta "star warsom"; ()

Reklama

Reklama