Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Recenze (177)

SeBig 

všechny recenze uživatele

,,copak nevíš jak ti to může rozesrat hlavu?!" Chucky je o hodně vtipnější než v předchozím díle Bride of Chucky ale to je asi tak vše Tillyová jak je tlustá ,,a to ani není tehotná" vubec nezaujme ničím spíš se zaměřuje na to jak neumí vubec hrát a syn Chuckyho mohl mít taky mnohem lepší xicht a ty efekty, pohyby panenek.. amaterský filmečky s legem na YT vypadají líp.. ale to je asi vše co bych vyčetl jinak pár postav docela nadchne jako třeba Redman a pěkná Hannah Spearritt. ,,Bůh žehnej trpaslíkům" ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Se asi zbláznil celý svět. Doteď lituju, že jsem těch 87 minut nevěnoval něčemu jinému. Klidně i spánku, protože skoro cokoliv je lepší než toto. MEGAODPAD! ()

Flego odpad!

všechny recenze uživatele

Vďaka niektorým cynickým vtipom, ktoré by sa zmestili do traileru by sa mohlo zdať, že je film zábavný, ale bohužiaľ sa jedná o totálny trapas. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Řekl bych spíš parodie než horor, navíc zacílená na lidi, co viděli původní sérii a bavila je. Mně to nějak neoslovilo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nechceš mi s tím píchnout? Tak honící si a hláškující Chucky byl opět hlavním tahounem celého filmu. Jeho milá sice tentokrát lehce zaostávala, ale ten jejich retardovaný synek/dcera to už byl vrchol. Kdyby to bylo celé jenom o něm, tak dám čistý odpad. Jennifer Tilly opět téměř bezchybná a byla radost se na ní dívat. Scénář samotný už však není tak záživný jako tomu bylo u předešlých dílů a horší už byla snad jen trojka. Ke konci už to začalo docela dost skřípat a bylo štěstí, že nastal konec. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Hahaha to bylo prostě neuvěřitelný. Díval jsem se na tom v horrorovém stánku festivalu Brutal Assault a dokážete si představit jak to vypadalo, když umřela Britey Spears. Jinak film má několik fakt silných vtipů a Chucky je skutečně geniální. Jsem rád, že tvůrci pochopili, že film o vraždící panence nemůžou brát vážně. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V rámci přehození výhybky do komediální roviny je to přeci jen slabší než předchozí komediálněhorrorový díl. Tohle už je spíše jen komediálně krvavé. Povedených vtípků méně, ale přeci jen jsou (sice trapný, ale vždy mě pobaví Chuckyho zúčtování s Britney Spears). Pochválit je třeba skvělou trikařskou práci, nejen co se pohybu loutek týče, ale i např. některé mordy jsou vizuálně bezchybné. Strašně rád mám úvodní scénu z pohledu vraha, ta mi přijde úplně skvěle natočená. Slabší to je hlavně ve druhé půlce, která docela ztrácí dech a začne hodně pokulhávat. Redman je strašný, ještě štěstí, že tam "nehraje" moc dlouho. S prvními třemi díly série bych to rozhodně nesrovnával, tohle je trochu jiný level, a možná je to dobře, ta komediální rovina tomu dává trošku jiný rozměr (líbí se mi to např. mnohem více než dvojka). Mám ten film docela rád, už i proto, že mám velkou slabost pro jennifer Tilly, ta ženská má strašně krásný.... hlas :-). Jde to, ale dře to (místy). ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Dá se koukat postrádám sice hodně ze staré Chucky a to hodně atmosféru, příběh a celé to skvělé napětí, je drsnější a možná i brutálnější ale stará měla hodně do sebe ale nebude kazit sérii v kartotéce. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Velmi podařené ukončení (snad) celé série. Samozřejmě je to z větší části komedie, z menší pohádka, a jako horror to mohou vnímat asi jen děti. Ale to nevadí, protože je to skvěle udělané a hlavně je to výborná, roztomile zvrhlá zábava. Velice se povedl "Shitface", genderově nevyhraněný schizofrenní potomek Chuckyho a Tiffany. No a jeho maniakální rodiče jsou samozřejmě také k sežrání. Jennifer Tilly hraje s vtipem a nadsázkou sama sebe a dělá si neustále legraci nejen ze sebe, ale i třeba z Julie Roberts (povedené). Je zde jako už v předchozím dílu spousta vtipných vraždiček a také několik dobrých narážek na jiné filmy. Večerníček podle mého gusta. ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

Bride of Chucky a Seed of Chucky sú až nepochopiteľne dobré resuscitácie série, ktorá od svojho vzniku stála iba n pár podarených monetoch s vraždiacou bábikou. Dva spomenuté diely posúvajú celý koncept do veľmi bystro-ironickej roviny a čo viac, dokazujú, že zázraky sa dejú aj uprostred horrorových sérií. A to dodáva chuť a motiváciu ich sledovať celé. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mládě Chuckyho a Tiffany už dorostlo do dostatečných let, aby se společně s rodičema věnovalo rodinné živnosti. Ale zrovna Tiffany se chce chovat jako zodpovědná matka a tím pádem přichází rodinná i profesní krize. A protože jde o Chuckyho famílii, bude vše dosti morbidní. Podle mě se to dá směle přirovnat k předchozímu dílu a Mancini začíná tam, kde Yu v předchozím díle skončil. Vtipu to nijak neubralo a navíc je tady kouzelná role Jennifer Tilly, která si tady střihla samu sebe. Komediální a hororová pohoda. 60% ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Ako horor to nie je vôbec strašidelné. Ako komédia to nie je vôbec zábavné. A ako film to radšej nepozerajte. Úplná sprostosť to je. Vôbec nič tam nebolo čo by stálo za to to pozerať. Je to úplne zbytočný film. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

To co Jack Bender podělal v Child's Play 3 a Ronny Yu podělal v Bride of Chucky ještě víc, to Don Mancini v Seed of Chucky kurevsky vynahrazuje! Konečně to má smysluplný začátek s nepřiposraným a nudným dějem! A co víc, jako hororová komedie to je bezvadné! Mancini z Chuckyho opět udělal postavu, kterou jsem v prvních dvou dílech tak miloval. Cynického, černým humorem sršejícího vraha, kterému, oproti Bride of Chucky, Tiffany skvěle kontruje a vytváří tak skvělou dvojku. K nim se přidal jejich potomek Glen, Glenda chcete-li, který sice může ze začátku působit trochu že tam je "navíc", ale k příběhu patří a později ve filmu je skvělý. Skvělá hororová komedie se suprovým černým humorem a zábavným dějem. Díky Donu Mancinimu že po dvou předchozích sprasených dílech mi přichystal tak dobrý film a hlavně, že mi vrátil Chuckyho. :) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Made in Japan......... Tak nic moc. Dokonce jsem se i nudil. Oproti nádherné a povedené čtyřce, je tohle prostě skoro blbost. Divný scénář, hudba na prd, tohle je prostě strašný v tom horším slova smyslu. CITÁT - Máš fakt pěkný kozy.......... DIALOG: GLEM - Proč zapíjíte? CHUCKY - No, je to vlastně náš koníček. GLEM - Zapíjet? CHUCKY - Zabíjet je dobré, zapíjet je na prd. Ničí to celou tuhle zkurvenou zem. TYFFANY - Táta má pravdu, musíme se tomu postavit čelem. - Dialog ještě pokračuje a věřte, je to to nejlepší na tomhle filmu. CITÁT - Teď už budem opravdu ta nejlepší rodina................... Tak pět dobrejch hlášek, ale jinak obsahově je to špatné. CITÁT - Krucinál, držte už všichni huby........................ Já jsem Chucky, panenka zabiják a já to žeru. Tohle jsem já. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Motory, ktoré sa naštartovali pri štvrtej časti, dlho nevydržali. Pridať k vydarenej dvojici bábik, bábiku tretiu ( potomok a ešte ku tomu schizofrenik ) nebolo to najšťastnejšie. Riešia sa tu rodinné problémy, síce humorne, ale zbytočne. Vraždy sú, až na jednu dve slabé, tým pádom film nepoteší ani gore fanúšikov. Triky však dospeli do dokonalosti, pretože tie sličné panenky sú naozaj ako živé. ()

fcreading odpad!

všechny recenze uživatele

Po vynikajúcej štvorke od Ronnyho Yua prichádza odpadová päťka ktorá sa uberá do komedie. Najviac mi tam nesadol ten otravný Glen ktorý vyzeral opravdu otrasne 0 percent. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

„Nevesta“ bola nudná, „Semeno“ chutí o poznanie lepšie! Teraz sa už konečne jedná a ten pravý Ultimátny GUILTY PLEASURE! Normálne by som sa u takéhoto filmu ani nerozpisoval, ale tento krát si tie (veľmi slabé) tri hviezdy jednoducho musím obhájiť. Na pôvodnej „Child's Play“ trilógii započatej roku 1988 Tomom Hollandom (4*) som vyrastal. Je síce pravda, že nasledujúca časť (3*) už kvalitou jemne upadala a s pribúdajúcim vekom, treťou „vojnovou“ častou (2*) a zbytočnými video-pokračovaniami som sa o sériu prestal zaujímať, no na legendárneho Chuckyho som vždy spomínal. S tohtoročným (2013) uvedením Curse of Chucky (2*) som sa odhodlal spätne dohnať aj zvyšné dva diely, ktoré mi za tie roky ušli. A tam kde som na Bride of Chucky (2*) nevidel absolútne žiadne čaro v miešaní hororu a komédie, tak ma nasledujúce Seed of Chucky (Chuckyho Sémě – skutočne odvážny český názov) prekvapilo. Problém spočíva jedine v divákovej ochote naladiť sa na tú správnu nôtu. Seed of Chucky je totiž hlúpe, takmer až video-Céčko s nezmyselným príbehom (ktorý tu však nie je absolútne podstatný!), ale správne pochopil kadiaľ vedie cesta a tak sa konečne jedná o čistokrvnú čiernu komédiu s neskutočne cynickým humorom a vynikajúcimi trefnými hláškami, ktoré pre tento krát nezaobstaráva len samotný Chucky a jeho nevesta Tiffany, ale aj „made-in-Japan“ syn Glen (alebo Glenda?!, ktorý/á dokonca občas utrúsi aj vetu v japončine). Navyše to je celé paródiou na Hollywood, kde si aj otrasná herečka Jennifer Tilly robí srandu sama zo seba, obsahuje to nespočetné množstvo popkultúrnych odkazov (Ed Wood, Takeshi Kitano, Britney ... Ooop! I Did It Again, teda pokiaľ film nepozeráte v trápnom dabingu) a servítku si neberie ani pred inými filmovými klasikami (Psycho, The Shining). Uznávam je to dejovo stupídne, po technickej stránke absolútne odfláknuté, ale celá to je pre tento krát absolútnym zámerom. Tento Chucky je totiž natočený len pre zábavu a s rovnakou nadsázkou je k nemu potrebné pristupovať. Chápem tých, čo tomu udelili oveľa nižšia hodnotenia, ale kto sa s Chuckym počas detstva kamarátil ten tú poriadnu dávku cynizmu jednoducho musí oceniť. PS: záverečné „5 years later“ maximálne zbytočné a vôbec sa sem nehodí. ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Masturbující Chucky, to tu vážně ještě nebylo. Hmm, mám takovej dojem, že kdyby se setkali Chucky z prvního dílu a tento, tak ten původní by si s timhle debílkem tak hustě pohrál, že by to muselo být přístupný tak od padesáti. Nejtrapnější ze všech trapných srágor. A že jsem jich teda viděl. ()

Reklama

Reklama