Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Recenze (177)

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Docela dlouho mi trvalo, než jsem se k nejnovějšímu pokračování této roztomilé série dostal, ale čekání stálo za to. Od tohoto dílu snad už žádný znalec Chuckyho nemohl očekávat horror a ten se taky nekoná. Ale co už, zábava je to skvělá, hlášky lítají vzduchem, končetiny taky, krev stříká a děti si mají aspoň s čím hrát. A to je nejdůležitější. ()

Ghostface2 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru jde rozhodně o nejhorší díl série. Trapné gagy, špatní herci a mnoho nelogičností. Ovšem i přesto se mi tento díl docela líbil, protože vraždy jsou zábavné a krvavé a je tu opravdu hodně hlášek. Žebříček série: CP1, CP2, CP6, CP3, CP4, CP5. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se stalo z naší oblíbené původně! hororové série-šaškárna,která je koukatelná jen díky Dourifovi a Tillyové. To i 3 je pro mě mnohem lepší,i když má stejné hodnocení. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Chuckyho sémě“ není přímo zklamání, přece jen už jsem nečekal, že by po čtvrtém dílu mohla série jít ještě o něco výš, ale přece jen jsem v to alespoň trochu doufal. Jennifer Tilly je tentokrát hvězdou filmu a Chucky je trochu v pozadí, i když některé jeho hlášky stojí za to. Příjemná je pak třeba vedlejší role Johna Waterse, legendy bizarních filmů. Skoro si říkám, že tohle by bylo docela fajn zakončení série, ale Manicini se znovu rozjíždí a ještě je na co se těšit. Anebo čím trpět. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Posledný diel z Chuckyho, čo mi z nejakého dôvodu stále unikal. Možno z dobrého dôvodu. Nie som si istý, či odceňujem takýto čiernohumorný prístup, kde síce je aj gore, niektoré trestuhodne CGI, ale utopené v hláškach, narážkach, vtípkoch a cynickom humore. Chucky vyzerá dobre, odsýpa to, je to dobre nakrútené, ale oveľa milší je mi prístup konzervatívnych prvých troch dielov, alebo čiastočná vážnosť dielov ďalších. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Aj toto pokračovanie série sa pohybuje medzi 2 a 3*, nakoniec som sa priklonil k vyššiemu hodnoteniu aj vďaka Britney Spearsovej, pretože ako spomína najväčší filmový fanúšik spod Tatier celé to bolo skôr čierna komédia ako horor. A Glen/Glenda, to už bola taká predzvesť k tomu akým smerom sa bude filmový priemysel v neskorších rokoch uberať. ()

Valsadora 

všechny recenze uživatele

Skvělý horor, který mě dokázal rozesmát:) Ale Chuckyho mám strašně ráda, obdivuji jeho cílevědomost a nadšení pro to, co dělá. Je to můj malý hrdina, který navždy zůstane v mém srdci. Proto hodnotím čtyřmi hvězdičkami:) ()

balba 

všechny recenze uživatele

Škoda není to takový hit jako jednička , ale pořád je lepší a to mnohonásobně než čtyřka.Tento díl je spíše parodie na dětskou hru.Skvěle jsem se u tohoto dílu bavila. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Poslední pokračování šílení panenky Chuchyho jeho přítelkyně Tifany a jejich dítěti jehož pohlaví se ještě nevyvynulo. Nejdřív jsme svědky jak se potomek někde producíruje na břichomluvecký soutěži. A jak se natáčí film o vraždících panenkách. Dítě najde ve studiu panenky a oživí je což samozřejmě rodiče uvítají, ale ze svého potomka nadšení zrovna nejsou. A opět začínají krvavé orgie. Je tu herečka ,která chce být ještě víc známá, ale panenky sní mají jiné plány a tak Chucky si musí vyhonit péro což je velice ujeté zvlášt, když mu Tifany dá inspiraci a ukáže kozy). A pak už stačí jen dát sperma do herečky a potomek se může hned druhý den narodit, jenže není jen jeden. A ten z Tifany pak rozseká tatku na sračku. Je to bizardní a ironické, ale hodně vtipné. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Oproti čtyřce docela slabota... ty vtípky pořád ještě dobře fungují - Chucky, Tiffany i jejich děcko Glen(da) mě opravdu baví, ale ději chybí celistvost a spád. Hluchých míst to má bohužel docela dost. A zatímco v předchozím filmu se mi herecký výkon Jennifer Tilly opravdu zamlouval (navíc to byla docela kočka), tak zde mi přišla vysloveně nemožná. Jediné, co to zachraňuje od podpůrměrnosti jsou jen ty panenky, takže na vyšší hodnocení to opravdu nevidím. A vzhledem k tomu, že je to poslední díl série, zde je můj žebříček oblíbenosti: CP1, CP4, CP3, CP5, CP2. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Seed of Chucky už je velkej průser, který snad ani neměl vyjít na denní světlo. Ztratilo to styl, důvtip a hlavně jiskru. Ještě jsem brala to, že jsme v předešlém díle měli o jednu panenku navíc a taky se mi to s podivem líbilo. Ale to, že by se teď měla Chuckyho rodinka rozrůstat o několik dalších členů, s tím běžte někam. Ten jejich potomek-hermafrodit byl víc než otravný a vůbec nesplňoval podmínky pro dobrou zábavu. Pátý díl Chuckyho tedy dopadl katastrofálně. Velká parodie. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Pátý díl není tak špatný jak tvrdí hodnocení na ČSFD, je pravdou že postrádá tu cool atmosféru dílu minulého a i co se týče režii tak je to krok dozadu, ale jinak jsem se bavil. Přijde mi totiž že větší kadence humoru v tomto díle byla přirozená, jelikož už v Bride of Chucky se situace více skláněli k černé komedii, tady to jen Don Mancini dotáhl do absurdně černo-humorného konce a já jsem rád. Spolu s vtípky se zvětšila i kadence góru, kterého je tu ze všech dílů nejvíce a potěšilo useknutí hlavy či rozpárání při večeři, skvěle ten over the top góre sednul k tónu celého filmu a větší Cameo Johna Waterse bylo skvělý. Za zmínku taky stojí výkon Jennifer Tilly, která mě ve své dvojroli skvěle bavila. Takže ve výsledku to bylo fajn a Chucky bavil jako vždy (jen mi přišlo že Dourif tu zněl trochu jinak). Takže jo, za mě fajn zábavná blbost, škoda jen že to nemá takovou tu stylovou devadesátkovou atmošku, ale tak co se dá dělat. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Oproti Chuckyho neveste je tu značný pokles kvality, aj keď hnus, vražednosť a nechutný vzhľad bábik pokračuje v takom istom rozsahu. Dej je slabší a stupídnejší, ale ako tak ešte dokázal pobaviť. Herci toho veľa nenahrali, zato bábiky asi o niečo viac. Navyše sa pridala aj bábika Glen ako potomok Chuckyho a Tiffany, ktorý hral síce neviniatko, ale nakoniec všetko krásne zaklincoval. Samozrejme pokračuje čierny humor a sem tam aj nejaká tá pripečená scénka. Škoda mrzačenia skvelej série, ale verím, že ešte nejaký diel vznikne. 42% ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá vůbec nic společného s původní trilogií Chuckyho a je to naprosto trapné, nudící a pointa otřesná. Jediné co bylo dobré byly vraždy, takže 25% a víc ani t'uk. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Někdy si říkám jak by dopadly filmové série, kdyby zůstaly v rukou původního autora a tímto pokračováním se ukazuje že ani to nemusí záchranit filmovou sérii. Přehoupnout hororovou sérii v komedii? Tady trochy chybí logika. K této postavě se to hodí to neříkám, ale jako hlavní složka? To asi ne. Škoda že se tato série nezastavila v nejlepším. ( 25.10.16/MAC ) ()

ecceHOMMO odpad!

všechny recenze uživatele

Toto už vlastne nemalo takmer nič spoločné s pôvodným Chuckym. Skôr to bola snaha využiť slávnu postavičku - Chuckyho k parodovaniu iných filmov....Mne sa to vôbec nepáčilo a bol som z výsledku zhrozený. Pre mňa to nie je Chuckyho sémě ale Chuckyho odpad!!! ()

Reklama

Reklama