Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Recenze (177)

elanista1 

všechny recenze uživatele

Len prva Detska hra sa da nazvat hororom, druhe a tretie pokracovanie nestoji za zmienku, Chuckyho nevesta je este znesitelna cierna komedia. Ale toto je uz trocha silna kava. Don Mancini paroduje svoj vlastny vytvor velmi nevkusnym sposobom, k piatemu Chuckymu uz nemam ziadny respekt. Iritovala ma otravna tretia babika, a celkom ma prekvapuje ze aj Jennifer Tilly som tu nevnimal ako sympaticku, pricom v predoslej casti bola prave ona co udrziavala film nad hladinou, ale dokaze si urobit srandu aj zo seba. Je tu zopar narazok na jej filmovu karieru, k tomu nejake citacie Hitchocka, Eda Wooda, Kubricka, Britney Spears. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Pro me zatim neslabsi Chucky, sie jak uz tu bylo zmineno, tahounem byl hlavne on,ale ostatni stalo za starou belu, jsem zvedavej na dalsi dily, ale uprimne po tomhle uz nemam moc chut. Kde jsou ty doby, kdy jsem z prvni trilogie luxusne uchcaval. Tohle nebylo ono. ()

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Klasika ako vínko. Týmto filmom si nidky nepokazím náladu. V skratke je Chuckycho sémě len priemerný horor s fajn dejom. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Seed of Chucky je pro mě pocitově prostě jako Bride of Chucky, akorát lepší, silnější, zábavnější ale hlavně ujetější. Tenhle film je hrozně nepochopenej, přitom je to ta nejlepší sebe-parodující jízda z roku 2004. Reálně ty postavy a herci jsou tak strašně "koukatelní", nemyslím to jak to zní, prostě mi přijde že se na ten film komfortně kouká. Vypadá to skvěle, je to napsané skvěle change my mind. Jisté výhrady mám k závěru, ne k tomu epilogu či co to bylo, jen co se týče toho jak "hlavní záporná postava" zemře a jak je na konci koncipována jako jediné "zlo, ale nevadí. Protože to je fakt bomba od začátku do konce. Začátek je fakt znepokojující, hlášky jsou úderné, efekty a gore naprosto prvotřídní. Já ten film strašně miluju, společně se dvojkou můj největší favorit ze série. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Táto séria ide definitívne do stratena. Už to, že v predošlej časti si to Chucky rozdával so svojou nevestou, bol úlet, ale keď do toho pripojíme, že si Chucky pekne krásne leští bambus, tak to už je ozaj pod hranicou vkusu. Akože niektoré sekvencie ozaj pobavili a tvorcovia sa očividne pri tejto čiernej komédii odviazali, ale ten dej už je ozaj tak tupý a pritiahnutý za vlasy, až to bolí. A cez to sa asi veľmi neprenesiem. 35 % ()

Bounder 

všechny recenze uživatele

Už se mi to prostě nelíbí , a myslím že kdyby někdo udělal z Mike Myerse postavu černé komedie stálo by to taky za hovno , kdybych neviděl první tři díly možná by se mi to i trochu líbilo. ()

MadyDollar 

všechny recenze uživatele

A celý nápad rádoby hororového Chuckyho se přehoupává do žánru komedie. Měl jsem spíš chuť na vyvražďovačku, ale styl chipmunků mě celkem bavil. ()

Kontryhelka 

všechny recenze uživatele

Hrozná hloupost,ale dalo se na to koukat a i se pobavila. Znovu si to nepustím, ale viděla jsem všechny pokračování a tenhle jsem si nechtěla nechat ujít. Ale tak tři hvězdičky za srandovní okamžiky. Jinak ne. ()

BLEEDER 

všechny recenze uživatele

Podarená komédia a za mňa jeden z najlepších filmov o Chuckym. Chucky pre mňa osobne nikdy nebol nejaká veľmi hororová postava. Bola skôr šialene bláznivo vtipná a preto si myslím, že tvorcovia filmov spravili dobre, keď z ďalších dielov spravili komédiu. Vtipy sú podľa mňa na veľmi primeranej úrovni (nie je ich málo ale na druhú stranu ich tam nie je priveľa.) Brutalita zaručená! Na tomto filme sa mi obzvlášť páčili aj niektoré vážne témy, ktoré sa film nebojí rozoberať. Nové postavy boli fajn hlavne Chuckyho nebinárne dieťa, Glen/Glenda. Jennifer Tilly ukázala, že je lepšia dabérka, než filmová herečka. Jennifer vo filme strašne prehráva a všetko spojené s ňou bolo veľmi neprirodzené. Samozrejme tu boli aj iné nie dobré herecké výkony a situácie, ktoré nedávali zmysel. Ak chcete na chvíľu vypnúť pri zaujímavej a bláznivej komédii Chuckyho semeno (áno, takto sa volá tento film v doslovnom preklade) vrelo odporúčam :) PS: Tento film bol za mňa o niečo lepší než predošlá Chuckyho nevěsta.   65% ()

Eddy178 

všechny recenze uživatele

Myslim si ze "Detskej Hry" uz bolo dost. Chucky uz nieje to co byval ( a co to ma byt "onanujucej trpaslik" ). Hviezdicka len za tie flegma komentare. ()

Filatov 

všechny recenze uživatele

No horko těžko jsem to protrpěl do konce. I napodruhý to byla nehorázně trapná blbina s nesympatickou herečkou, počůrávající se figurkou a ani ostatní loutky nebyly nijak extra. Všichni mi lezly na nervy, jenom Chucky občas zahlásil nějakou dobrou věc, nebo někdy padla nějaká dobrá hláška, ale jinak utrpení. Tenhle film se opravdu nepovedl. ()

mirodevil 

všechny recenze uživatele

Je to totální sračka a s původním hajzlem Chuckym, to nemá nic společného. Ale jako fanoušek dávám 4 hvězdy za tu prdel:-) ()

uprchlice 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu Chuckyho - zabijácké panence - uběhlo již tolik let a nikdo (zatím) nedokázal natočit stejně dobré pokračování. Vlastně se tomu ani nedivím, protože první díl je ten nejlepší. "Chuckyho sémě" je jen zábavnou podívanou, ale to by ho divák nesměl brát vážně Zkrátka se u něj nasmějete, ale nic víc vám nepřinese. V každé scéně je jen zábava a vtip. S původní "Dětskou hrou" to nemá prakticky nic společného. Příběh si nastavil vlastní tempo a úplně odbočil od prvního dílu. Vlastně se tak trochu nakazil od předchozího dílu "Chuckyho nevěsta". Každopádně režisér chtěl jenom ukázat, že lze natočit špatný, i když hodně vtipný pokračování. Chucky je tak trochu "sladký dortík" s hodně hořkou náplní uvnitř, takže pro diváky, kteří zrovna nefandí horrorovým komediím, bych ho rozhodně nedoporučovala I přes velkou špatnost u mě drží velkou oblíbenost, jelikož předchozí díl "Chuckyho nevěsta" byl snad ještě špatnější. Jsem ráda, že režisér film trochu osladil vtipnými scénami (např. Scéna, kdy Jennifer Tilly drží useknutou hlavu a nejdřív si myslí, že to je umělá hlava , nebo jak Chucky srazí autem do propasti Britney Spears a její auto poté vybouchne ), protože bez toho by to nebylo ono Taky musím dodat, že vtip filmu dodal i český dabing (např. Bohdan Tůma, který nadaboval Chuckyho) Celkově bych "Chuckyho sémě" ohodnotila jako slabě průměrný. Je fakt, že se tam objeví moje oblíbené téma: těhotenství Bohužel ale některé postavy byly trapné, ubohé a hloupé, takže to filmu sráží hodnocení. Naopak dobré byly triky s panenkami Takže, milí labužníci horrorových komedií, "Chuckyho sémě" je přesně pro Vás a já ho můžu (a chci) jen doporučit ;) ()

Trescha 

všechny recenze uživatele

Pokus o přehnanou kmeedii a vlastně jen takové bezduché ždímání Chuckyho postavy... Ale pro fanoušky téhle po Barbie nejslavnější panenky,celkem koukatelné a sem tam pobaví ()

DBSMC 

všechny recenze uživatele

Skvělé pokračování Dětské hry, které jsem dostala pod stromeček, když mi bylo 8, 9 a byla jsem z něj uchvácena! Miluju tu loutku! ♥ ()

scr3am 

všechny recenze uživatele

Přijde mi to docela ujetý, navíc jsem někde slyšel, že mají vzniknout další 3 díly, by mě docela zajmalo co bude dál:-) ()

Reklama

Reklama