Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (177)

Psema 

všechny recenze uživatele

Normálně bych se u takovéhlo filmu ani nerozepisoval, prostě bych tam napral neutrální 3* a šel dál, ale tady to dopadlo trochu jinak. Za prvé musím říct, že děj je stupidní a plitký až hanba, ovšem odkazy na hororové klasiky, prvky rodinného dramatu a opravdu ujetý humor mě vážně dostaly. Tohle je přesně typ filmu, který když si pustíte v uzoufání nudném letním odpoledni, tak Vám alespoň trochu zvedne náladu, čímž se vlastně splní jediný účel tohohle projektu. Chuckyho sémě bylo vytvořeno prakticky pro zábavu a proto k němu tak musí člověk (divák) přistupovat, tedy s obrovskou nadsázkou. Když právě na toto přistoupíte, zjistíte, že se jedná o zábavný kousek, pokud ne, pošlete Chuckyho do pekel. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Vážnost je tady navíc, každý si musí uvědomit, že sleduje komedii s hororovou postavičkou a ne čistokrevný horor, který byl stejně jenom první díl. Páté pokračování je u mě hned na druhém místě, hned za zmiňovanou první Dětskou hrou. Tiffany z nevěsty zůstala, zůstal i Charles L.Rey a nově přibyl na seznam „made in japan“ Glen/Glenda – jako nová postava, ale není filmu příliš přínosem. Hodně parodujících odkazů, vybuchlá Britney, dost krve a hip-hoper Redman. Nadmíru zvládnutá práce za kamerou, dobré budování atmosféry, umocněno chytře zvolenou hudbou, jenom přidává na celkovém GP požitku. „5 years later“ si mohli autoři odpustit….8/10* ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ideální výplach. Dlouho jsem se podvědomě na tuhle sérii chystala, už v době Chuckyho nevěsty jsem četla aktuální články z natáčení v Horror magazínu, ale po seznámení se s kauzou vraždy Jamese Bulgera, jsem sérii zavrhla. Na druhou stranu, jestli se s příchodem Jennifer Tilly stala z Chuckyho jen hororová komedie, můžu ty poslední dva filmy akceptovat. Jako žánrová změna je to velice příjemné, najmë pro rozklíčování různých odkazů, vtipy mají dobré načasování a Jenn Tilly je jednoduše výborná (hraje doslova sama sebe). ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Oproti Chuckyho neveste je tu značný pokles kvality, aj keď hnus, vražednosť a nechutný vzhľad bábik pokračuje v takom istom rozsahu. Dej je slabší a stupídnejší, ale ako tak ešte dokázal pobaviť. Herci toho veľa nenahrali, zato bábiky asi o niečo viac. Navyše sa pridala aj bábika Glen ako potomok Chuckyho a Tiffany, ktorý hral síce neviniatko, ale nakoniec všetko krásne zaklincoval. Samozrejme pokračuje čierny humor a sem tam aj nejaká tá pripečená scénka. Škoda mrzačenia skvelej série, ale verím, že ešte nejaký diel vznikne. 42% ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

To co Jack Bender podělal v Child's Play 3 a Ronny Yu podělal v Bride of Chucky ještě víc, to Don Mancini v Seed of Chucky kurevsky vynahrazuje! Konečně to má smysluplný začátek s nepřiposraným a nudným dějem! A co víc, jako hororová komedie to je bezvadné! Mancini z Chuckyho opět udělal postavu, kterou jsem v prvních dvou dílech tak miloval. Cynického, černým humorem sršejícího vraha, kterému, oproti Bride of Chucky, Tiffany skvěle kontruje a vytváří tak skvělou dvojku. K nim se přidal jejich potomek Glen, Glenda chcete-li, který sice může ze začátku působit trochu že tam je "navíc", ale k příběhu patří a později ve filmu je skvělý. Skvělá hororová komedie se suprovým černým humorem a zábavným dějem. Díky Donu Mancinimu že po dvou předchozích sprasených dílech mi přichystal tak dobrý film a hlavně, že mi vrátil Chuckyho. :) ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Prvý film spoločnosti Rogue Pictures. (FromHell)
  • Scénář byl původně nabídnut studiu Universal v roce 1998, ale to jej zamítlo. Až studio Focus Features (odnož studia Universal) dalo v roce 2003 filmu zelenou. (Chatterer)

Reklama

Reklama