Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak je to s vaší sexuální orientací? Máte v tom zcela jasno? Nikdy v životě jste nezapochybovali o tom, že směr, kterým kráčíte, je přesně ten, který vám beze zbytku vyhovuje? Že jste o tom ještě nikdy nepřemýšleli? Pak jste šťastní, neproblémoví lidé. Anebo ve vás někdy zahlodal červíček pochybnosti? Zcela nevysvětlitelně se vám zrychlil tep a srdce stouplo do krku v situaci, která by si o to neměla říkat? Pak jste na tom možná stejně jako hrdinové našeho příběhu a dvojnásob si jej vychutnáte. (Ne že by se ti první při něm nebavili!) Příběhu, vyprávějícího s nebývalou otevřeností a ještě nebývalejší samozřejmostí právě o těchto tak delikátních a choulostivých věcech. O mladých lidech, ujasňujících si - a někdy i přehodnocujících - svůj poměr ke stejnému i opačnému pohlaví, zkoušejících různé varianty milostných hrátek a vztahů, aby nakonec - ale kdo ví, zda definitivně? - stejně skončili úplně jinak, než se zkraje zdálo... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Takhle osobitou, netradiční a zábavnou komedii, navíc skvěle obsazenou (v té době ještě neznámými herci v čele s Kevinem McKiddem), dokáží opravdu natočit jen Britové. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Příjemná britská komedie, která zpracovává lidské vztahy, sexualitu a vše okolo toho velmi zábavným způsobem. Nesklouzává ke křečovitému humoru, ani patosu. To snad Britové ani neumí:) Pokud chcete vidět agenta Smithe, jak si to rozdává potají snad v každém baráku se svým "chlapečkem", zde máte možnost:) ()

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Tom Hollander je omračujícím způsobem kouzelný, Jennifer Ehle nádherná a Hugo Weaving velmi slizký a atraktivní, kupodivu se to nevylučuje. Celé je to občas až absurdně vtipné a já si nemůžu pomoct, protože hlášky o biografii Margaret Thatcherové, snové scény z Austenovské Pýchy a předsudku, britští muži navzájem si vyjevující své pocity ... to mě dostalo. ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

tomuto filmu nechybí nic - zábava, trocha vážnosti, má prostě všechno, co mají ostatní komedie, ale přesto je pro mě hodně nezařaditelný, a to v dobrém slova smyslu - protože on nad ostatními komediemi vyčnívá.. bylo vidět, že i sami herci si své role opravdu užívali - hlavně Tom Hollander byl báječný ulítlý gay :) ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Filmy s gay tématikou mi nevadí, ale tento mě nijak nenadchnul. Na komedii to bylo málo vtipné a navíc mi vadilo, jak se tam všichni navzájem promíchávali bez ohledu na sexuální orientaci. Na to, jak vysoké to má hodnocení, docela zklamání. ()

Jermann 

všechny recenze uživatele

Mile zamotaná přiteplená komedie s duhově pestrou škálou charakterů .. často dost praštěných a velmi vtipně stereotypizujících. Zároveň malá studnička nezapomenutelných hlášek, které můžou zdatně konkurovat těm z Will & Grace. Většinu z nich ze sebe sype Darren v podání úžasného Toma Hollandera ("All relationships end. You either split up or one of you dies."). No a nechybí eye candy v podobě chlupáče Jamese Purefoye ;-) ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak se na tento film dívá homosexuální část naší společnosti, ale já jako "straight" jsem se bavil báječně. Tolik nadhledu už tu dlouho nebylo. Borci to všichni hráli s velkou chutí a nebylo pochyb ani chvíli, že spolu fakt v té terapeutické skupině posedávali. Věřil jsem jim to všecko. Na komedii snad až skoro zbytečně dobré a chytré, díky Bohu. Takové lehké pití s bublinkami, paráda. 85% ()

Xavi6 

všechny recenze uživatele

Nepříliš povedená komedie o záležitosti s homosexualitou Já na tyhle filmy moc nejsem, ale ani kvůli celkem slušnému hereckému obsazení svůj názor nemohu měnit. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Komedie s českým dabingem, která byla nekýčovitá, jemně vtipná (žádné trapárny), vkusná až skoro vytříbená a kde zcela přirozeně vyzněla pestrá paleta lidské sexuality, což nebývá často. Doporučuji všem, co ještě neviděli … 7877 ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Mile britská a originální komedie, u které jsem dlouho váhala mezi 3 a 4*. Zápletka je ale až příliš absurdní, no existuje snad skupina třicátníků až čtyřicátníků, kteří by neustále řešili, jaké orientace tedy jsou a různě se promíchávali, než najdou partnera kýženého pohlaví, věku, vzhledu a sexuálních úchylek? Zkrátka tahle milá komedie byla na svůj nerealistický scénář málo ulítlá a na opravdovou komedii zase příliš romanticko-vážná.Takže je to dobrý britský průměr. I to je oproti řadě amerických filmů s takovou tématikou parádní výkon. 63% ()

Enzo555 

všechny recenze uživatele

Uplifting horkosladká vzťahová komédia vhodná na budovanie sebavedomia mladých gejs. Pobavia sa aj inteligentní negejs a ženy si popasú oči na ústrednej dvojici chlapíkov. Dá sa pozrieť viackrát ()

embee 

všechny recenze uživatele

Úžasná záležitost. Hodně otevřený příběh tří přátel, o jejich vztazích, o sexu, o neujasněné sexuální orientaci jednoho z nich, a o dalších radostech i starostech jejich života. Skvěle se bavíte od začátku, až do konce. Tom Hollander, ve své roli, se svými bláznivými oblečky, nepřekonatelný. Miluju jeho společné scény s Hugo Weavingem. ()

macabrz 

všechny recenze uživatele

komentaru je tu dost,jen kratce.na britsky film velmi dobra komedie s radou skvelych hercu.tema sexuality je vecne a tudiz i vdecne.od shlednuti jsem nemel tu moznost srovnat s podobnym filmem. ()

Reklama

Reklama