Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie z produkce MTV. Ostrovní party se zvrhne v boj se zmutovanými netvory.
MTV pořádá soutěž a její vítěz dostane pozvání pro celou svou školu na ostrovní party s celebritami. Johhe tato soutěž příliš nezajímá, protože je právě nešťastný z rozchodu s Maddy. Zato jeho sestra je ze soutěže šílená ale nemůže se přihlásit. Proto se přihlásí jménem svého bratra. Když Josh zjistí že vyhrál, bere to jako dobrou příležitost dostat Maddy zpět. Party na ostrově je skvělá, až do okamžiku kdy Carmen Electru unese přímo z jeviště děsivé monstrum. Josh se rozhodne ji zachránit a vydává se ji s několika přáteli hledat. Zjistí, že ostrov byl testovací zónou nukleárních zařízení a všechna zvířata zmutovala. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hudobná televízna stanica MTV zorganizovala párty pre svojich divákov na exotickom, neobývanom ostrove niekde v bermudskom trojuholníku. Zišla sa tam celá horda hlúpych amerických teenagerov. Hlavnou hviezdou show mala byť stará, trapná, preplastikovaná Carmen Electra. Lenže ostrov je zamorený nukleárnym odpadom. Hmyz tam zmutoval do gigantických rozmerov a začal útočiť na ľudí. Obrovský okrídlený mravec schmatol úbohú Carmen a odvliekol ju do mraveniska. Tak sa zopár holobriadkov rozhodlo, že ju zachránia. Vydávajú sa na nebezpečnú záchrannú akciu. Malo by to byť asi akože vtipné, ale ja som sa pri tom nebavil ani trocha. "Ostrov príšer" je fakt príšerný film. * ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kdepak nějaký Uwe Boll, reinkarnací Eda Wooda je Jack Perez. Tomuhle filmu musím dát tři hvězdy, a to proto, že je tak špatný. Jenže narozdíl od jiných, tenhle je špatný zcela úmyslně. A abych se do toho ještě víc zamotal, není to vůbec špatné... tak. Chce to mít jen smysl pro humor, opravdu zvrhlý smysl pro humor, a mít rád filmové řemeslo včetně všech nadšenců, kteří je dělají především pro svůj dobrý pocit a pobavení... Nedovedu si představit, že by se Ostrov příšer točil kvůli výdělku. Je to prostě prča. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

pro všechny, co si myslí, že je Carmen ukáže, mám vysvobozující SPOILER! - neukáže :-( ale nebuďte smutní... ;-) 10% [7. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Od soboty sa neviem rozhodnúť, či išlo o podarený camp, alebo nepodarenú komédiu, ktorá sa z absolútnej lenivosti rozhodla obrátiť svoje nekvality vo vlastný prospech. Od režiséra som zatim videl Mega Shark vs. Giant Octopuss a Nebezpečné hry 2, takže tak na pol. Každopádne sranda to je. A je zaujímavé sledovať, jak majú byť všetci akože zatienení najväčšou hviezdou Carmen, pričom jednu z hlavných rolí hrá dnes osemmiliónová Winsteadová. Odpad/3*. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady je hodnocení zcela jasné. Čistokrevný odpad. Kdo hodnotí jinak, tak ten asi není v úplné duševní rovnováze. To, že jsem tento film viděl je naprostý omyl, za který se stydím. Naštěstí od zhlédnutí uplynula už dostatečně dlouhá doba, abych celý film kompletně zapomněl. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

DVD edice nám opět přinesla opravdový ,,hororový klenot‘‘. Tentokrát pod hlavičkou hudební stanice MTV, která nás zásobuje spoustou videoklipů a vlastních pořadů. Bohužel s tímto filmem dost přestřelili. Při tvorbě tohoto díla snad ani nepočítali, že by mohl být zařazen mezi horor, protože to co máme možnost vidět je jedna velká tragédie. Svým způsobem měl film diváky spíše bavit a spíše bych ho přirovnal k dobrodružné komedii. Ovšem velmi špatné.V plánu byla samozřejmě hlavně zábava a tak se skutečně sem tam objevila i scénka, při které se zasmějeme, ale většinou šlo o přehlídku naprosto trapných výkonů. Ve filmu se objeví několik druhů zmutovaných obřích zvířat, nebo podivných individuí. Jejich zpracování rozhodně nebudu vyzdvihovat, ale je možné, že děti do osmi let měly u tohoto filmu opravdu strach. Vždyť kdy jindy mají možnost vidět pohlavní akt se vším všudy, tedy i s ukousnutím hlavy samečka. Potom souboj s bagrem a gumovou pavoučí síť? Takovou švandu přece nemůžete svým ratolestem odepřít. My starší jen zakroutíme hlavou a počkáme si na umělé mravence, kteří si rádi zapaří na pop-music a na hrdiny, kterak si dělají ze dřeva a bambusu nejrůznější zbraně. Potom už přijde na řadu jen bitka s banánem a zamávání hlavním hrdinům. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol nevkusu, trapnosti, bezobsažnosti, tuposti a nanicovatosti. No prostě hnus, kterému se nedá ani vysmát. Co jiného ale čekat od MTV. Jen jsem si tak říkal, že tenhle film ji a většinu (to zdůrazňuji) jejich diváctva přesně vystihuje. Horror? Ani omylem. Komedie? A kdy jsem se měl tedy smát? Že se tomu upsala Carmen bych ještě pochopil, ona na podobných věcech svou kariéru staví a evidentně jí to prospívá, ale že se do toho namočila M. E. Winstead, to trochu nechápu. Ještě by mě zajímalo, na jakou věkovou skupinu to je zaměřené. Předškolní děti? Jakékoliv jiné hodnocení nemůžu dát byť z jednoho jediného důvodu - nechlastám ani nehulím, takže možná nejsem pod vlivem schopen odhalit možná skrytá moudra. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - To snad není možný, to je vtip!!!......... Příběh začíná útěkem, řevem a první hláškou. Ano je to reklama na MTV, ale věřte, je tam i trocha Rocku a pár super monster. Jo a pár krásných holek, ikdyž některé mají IQ velikosti součtu písmen M.T.V.,ale co se dá dělat, že? Někomu to nevadí:) Naštěstí se to hned rozjede a tak divák moc netrpí. Triky z padesátých let, šmrncnuté barvou, trochou plastelíny, něco z Lega a papírových skládaček. Monstra jsou krásná, hravá, dravá a srandovní. Spousta hlášek, ironie, srandy a také smrti. CITÁT - Můžete si škrtnout další......... Například mě rozesmála scéna "chytání ryb", je to prostě legrace. CITÁT - Hele, něco jsem chytil.......... Vůbec jsem nečekal, že se budu dívat až do konce, moje první myšlenka, před spuštěním, byla, že to po půl hodině vypnu a zahodím. Nestalo se tak. CITÁT - Dá si někdo pivo?......... Pravda, triky jsou strašné, ale kupodivu jsou snad lepší než od Asylum, alespoň se nesnaží na něco si hrát. Tvůrci si prostě hrají a je vidět, že je to baví. V závěrečných titulcích jsou ještě představeni všechna monstra. Například Paní Kudlanka a Pan Kudlanka. Nejnebezpečnější monstrum je nepochybně Ruda, jen jsem čekal, že profesor na konci řekne "nesmíš ho koupat a krmit po půlnoci". Já se bavil 60% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak chcete vidieť film so snáď najhoršími vizuálnymi efektami v novodobých dejinách kinematografie, neváhajte. Aj keď verím, že MTV ten vizuál zvolila vedome. Je to skôr pocta podobne ladeným céčkam s 50. a 60. rokov minulého storočia, ako plnohodnotné filmové umenie. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Je to obludné, ale s trochou dávkou irónie a nadhľadu pozerateľné..dialógy sú ako nacvičené Televízne noviny, triky sú ako z Celebrity Deathmatch a reklama na MTV je vidieť...je to pre teenagerov, a hlavne pre ksupiny inak si tento film znechutíte...a nedopozeráte ho do konca nikdy...a čo tu robí Carmen Electra a Mary Elizabeth Winstead mi je doteraz záhadou... ()

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

Tato fraška je dokonalým příkladem jak se dá ušetřit na natáčení: 1. setříte na hercích, 2. šetříte na kostýmech, 3. šetříte na scénaristovi, 4. šetříte na exteriérech, 5. šetříte na speciálních efektech. A vše co ušetříte, padne na honorář Carmen Electry. A důsledek: Totální hovadina na filmovém plátně!!! ()

Sartorius 

všechny recenze uživatele

Film je tak trapný, až je to vtipné. A to byl asi záměr. Příběh je tak jednoduchý, jak to jenom jde. Hlavní hrdina mi byl nějak nesympatický, osud Carmen Electry mi byl ukradený, na Mary Elizabeth Winstead se ale dívalo hezky a zbytek hereckého obsazení přehrával nebo nehrál vůbec. Papírové příšery vypadaly hůře než ve filmu Cesta do pravěku, který je o 49 let starší, ale zasmál jsem se pokaždé, když se objevily. Záběry z ptačí perspektivy na plastelínové modely poměrově vůbec neseděly k záběrům na skutečné živé herce, ale i toto bylo tak vtipné, že to snad bylo i schválně. Na dvě hvězdičky to není, ale tu jednu si to zaslouží... ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

To je tak moc ohromně špatné, až je to výborné. Nejhorší vlasový sestřih hlavního hrdiny všech dob, triky jaké jste naposledy viděli v 80. letech a nejhorší model lodě ve filmové historii. Je to čistokrevný odpad, ale po dostatečně intenzivní intoxikaci alkoholem, marihuanou a třema deci Sava vás to fakt může bavit. ()

3n3my odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi úplne jedno, s akým úmyslom mal byť tento kvázi film natočený. A to z jedného dôvodu: nefunguje po žiadnej stránke, nech sa naň dívam akokoľvek. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

No, to snad ne. To byl děs a bída. Nuda. Nebylo to vtipný, děsivý nic prostě. Efekty? Chyběly! Jedinou hvězdu dávám samozřejmě za Carmen. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Perfektně švihlá podívaná pro švihlé diváky. Musím přiznat, že mě to fakt bavilo a ani na chvíli jsem se nenudil. Carmen tam sice moc nehrála, ale i tak je její přítomnost potěšující. Mínusem je závěr, kdy to bylo i na mě trošku moc ujetý. Je jasné, že tady nejde o filmařský um, ale o zábavu a ne zrovna intelektuální. Ale, s tímto faktem, když si Ostrov příšer pustíte, tak vás jistojistě nezklame. ()

Reklama

Reklama