Reklama

Reklama

Vědro krve

  • Česko Plné vědro krve (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hodně černá komedie o skupině „far-out“ beatniků, kteří si našli svůj svět v místním coffeshopu. V okamžiku, kdy se chce domácí zhrzený pingl stát beatnickou „star“, se věci rychle dávají do pohybu. Jeho touha přechází v posedlost, která vyžaduje stále větší oběti a stále více krve. Od kočky paní domácí až po…?
Jsou příznivci Rogera Cormana, kteří v jeho tvorbě tento film řadí na příčku nejvyšší, jiní mu zas vyčítají použití klasicky hororového tématu Voskového muzea. Jisté ale je, že díky psychotronickému humoru Rogera Cormana je tato rychlokvaška geniální a vaše spolupráce na výběru hudebního doprovodu dá tomuto B-kultovému favoritovi nový nezapomenutelný rozměr.
V pátek večer nebude v Aeru pouze jeden film, ale tolik filmů, kolik vás dorazí. Při uvedení do kin byla podmínkou volného vstupu nádoba s krví, dnes vám bude stačit placka B-kult! (Festival otrlého diváka)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Tsunami_X

Tsunami_X (hodnocení, recenze)

TOP komentář na YT: 

 

Me: Maggie, come here. I think you'll like this movie.
Maggie: It looks terrible. What is it about?
Me: A waiter at a coffee shop who murders hipsters.
Maggie: Oh, I'm in!

Související novinky

Zemřel herec Dick Miller

Zemřel herec Dick Miller

31.01.2019

Ve věku 90 let zemřel v kalifornském Toluca Lake herec Dick Miller. Smutnou zprávu předal médiím rodinný mluvčí. Rodák z Bronxu má od svého debutu v roce 1955 ve snímku Apache Woman na svém kontě… (více)

Reklama

Reklama