Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Traja mladí ľudia Jason, Cassidy a Patrick sa náhodne stretnú na prípravnej škole. Neskôr sa ukáže, že stetnutie nebolo až tak náhodné. Všetci traja majú v hlave veľa plánov, ako zarobiť peniaze na stávkach "kto s kým" a okolo nich je veľa nevinných a naivných ľúdí, ktorých je škoda nevyužiť. 80 minút podvodov, zrád a zamotaných koncov môže začať. Skôr samostatný film, než voľné pokračovanie CRUEL INTENTIONS 2. Režíroval Scott Ziehl, ktorý vystriedal na režisérskej stoličke autora prvých dvoch dielov Rogera Kumbla. (fishki)

(více)

Recenze (102)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Koukat na bohatý podrazáky mě až at nebere, kdyby to bylo napínavější jistě by to mohlo být s hodnocením lepší.JPředčilo to však druhý díl!! ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Kdo řekl, že je trojka lepší než dvojka? Jestliže je dvojka sice neoriginální, ale dobře koukatelná, tak trojka je neoriginální, nekoukatelná a ještě dost stupidní. Podobný případ jako další filmy ze série prciček. Bratranec bratrance tamtoho onoho ho zkouší napodobit. No prostě sračka! ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Bylo mi jasné, že to nebude tak dobré jako jednička. Přála jsem si ale, aby to překonalo alespoň dvojku. Myslím, že nejlepší by bylo prokombinovat druhý a třetí díl. Herecké obsazení mi totiž přijde dost nevyvážené. Ve druhém díle mi chyběl charizmatický muž, tady zase ženy. A tak tu máme namísto nebezpečných známostí docela trapné hrátky rádoby drsných a rozmazlených teenagerů. 3* ()

TheRaven odpad!

všechny recenze uživatele

Předem se omlovám za styl svého komentu, ale "jaký film, takový komentář". Film, který kazí jméno velmi dobrému prvnímu dílu. Velice hloupoučká americká shitovina o odporných, povrchních mladých Američáncích. Pokud opravdu někde na světě existují "lidé" jako jsou tito, tak pevně doufám, že je nikdy nepokám a snad ani z dálky neuvidím. Po stránce filmařské primitivní a nenápadíté, tudíž ani ta mé hodnocení nespraví. Po celkem zábavném závěru jsem i dostal chuť přece jen tu jednu hvězdu poslat, ale nejde to. Sám sobě se divím, proč jsem se vůbec na něco takového koukal. A ještě, druhý díl jsem neviděl, takže na porovnání mám pouze tu výše zmiňovanou "jedničku". ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Scott Ziehl se snažil. To mu nemůžeme upřít. Ono to taky je zábavnější a možná i o trochu lepší, než dvojka nicméně, dávám tomu stejné hodnocení. A proč? Pokud vás ve filmu z několika "překvapivých momentů" opravdu překvapí jen jeden, tak je něco špatně. Takže 2 * a nezbývá mi než prosebně doufat, že už 4 nikdo nenatočí!!! ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

tam kde se u druhého dílu dalo najít nenápadné smítko kvality kdesi ukryté, bylo dost vymeteno, zde je špatné snad úplně všechno... ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Film, ve kterém se ke svádění místo alkoholu používá slovní spojení "Miluji Tě". Směšné a debilní ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Aspoň se snažili napravit chybu ze dvojky, i když to už asi nejde.... ale líbila se mi ta scéna s tím telefonem, jak si povídala se svým přítelem a on jí přitom dráždil, chtěl jsem to také zkusit, ale to by mě přítelkyně zabila. Ale byla by to dobrá výmluva (( :: ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Infantilný americký kyd, ktorý sa riadi zákonmi kombinatoriky - každý s každým:)) ... čo sa však iné dalo čakať. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +zábavné, zajímavé dějové zvraty, hudba -trošičku provařenější podrazy, jinak ok/// Po výborné jedničce a fantastické dvojce příchází trošku s větším odstupem trojka. A zase je koukatelná a to moc. Sice se znovu jedná o totéž jen s jinými herci, ale protože jsem tento díl viděl zhruba po 5 letech od toho předešlého, znovu jsem se vžil do příběhu a pěkně si ho vychutnával. V žánru by mohlo klidně být napsané Drama/ Thriller/ Erotický, protože o jiskřívé scény není nouze. Přesto to není moc přehnané a o klasické péčko se nejedná. Díky tomu, že je na koho koukat a scénář relativně drží pohromadě, nejedá se o vůbec špatný film. Snad jen zmíním, že po herecké stránce zaume Kerr Smith. Velmi nebezpečné známosti mohu díky tomuto kousku zařadit po pok nejlepších sérií podobného ražení./// Celkem 80%/// PS: nechápejte blbě, že se mi dvojka líbí nejvíc, viděl jsem jí první. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

,,NEVÍM JESTLI UMÍŠ MILOVAT, ALE TY STEJNĚ RADŠI NENÁVIDÍŠ" to mělo hloubku. Jinak chvílema chill, chvílema nuda. Nevim. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Málo zvratů, málo sexu, holky sice pěkný, ale ty to nezachrání. Takže celkově slabší podprůměr a hodnocení 2 hvězdičky. ()

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

Hmmm, dobrá a kvalitná srajda-to je fakt:))) A ešte na margo "charizmatického" Kerra Smitha (ako ho vidí "kolega" Kerion)...Tak odporný nesympatický antiherecký zjav som už fakt dlho nevidel. Som síce mierumilovný človek, ale ksicht a herecký prejav tohto pána vo mne enormne zvýšil hladinu adrenalínu a skoro som zaútočil na monitor PC... ()

Peetas 

všechny recenze uživatele

Pro mě horší než dvojka, vytratily se hlášky, které ve dvojce aspoň nějáké byly, nahota tam sice je, ale méně než ve dvojce a příběh ten je v celé ''triogii'' stejný, hodnocení 40%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Teenagerovské rádoby drama, které má s předešlými díly společné snad jen to, že se na začátku dva z ústředních hrdinů zmíní o Sebastianovi a Catherin. Na druhou stranu je to mnohem koukatelnější, než velmi nepovedená dvojka. ()

Reklama

Reklama