Reklama

Reklama

Klára a dva páni

(TV film)

Obsahy(1)

Hra spisovatele Ivana Klímy je komorní příběh dvou lidí, jejichž krátké setkání odhalí podstatu jejich charakterů, životních principů i schopnosti lásky. Mladá dívka si přivádí v noci do svého bytu staršího muže /Miroslav Donutil/. Jeho pokusy o milostné sblížení jsou stále narušovány záhadnými telefony, k nimž Klára vždy svého návštěvníka volá, ale telefonní sluchátko je už hluché. Z vedlejšího pokoje se zase ozývá hlas volající Kláru. Patří muži, kterého Klára dříve milovala... Pro pozvaného hosta se nezávazné milostné dobrodružství stane konfrontací s hlubokým lidským vztahem, pocitem zodpovědnosti a důsledným naplňováním touhy po osobní svobodě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Jiří K. 

všechny recenze uživatele

Trošku uhozené, ale bezvadné herecké výkony látají všechny dírky ve scénáři. Stivínová je kočka, a i zde odhalila něco ze svého umu :) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrný tv film, který se ztratil v historii, ale jednou se o něm budou učit na Vysoké herecké M.Donutila, kterak si tu Miroslav střihl asi nejodvážnější milostnou scénu kariéry ( k čemuž mu asistovala Zuzka Stivínová, která už tenkrát neměla problém s nahotou ) ()

Reklama

Reklama