Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za sedmero horami, hluboko v začarovaném lese, žije 7 trpaslíků. Tentokrát ale nejde o malé mužíčky se špičatými čapkami, nýbrž o dospělé muže, kteří se důsledně straní všech žen. Když však do jejich životů vstoupí Sněhurka, která je na útěku před ďábelskou Královnou, jsou ztraceni. Královna u nich Sněhurku najde a unese. Trpaslíci se musí vydat na záchrannou misi dříve, než bude pozdě. Sedm trpaslíků, v komedii plné nečekaných zvratů a velmi lechtivého humoru, jak jste je ještě nikdy neviděli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Hloupoučká taškařice, která naštěstí si na nic nehraje, leč bohužel však ani moc nepobaví. Tedy pokud nepotřebujete k aspoň mírnému pousmání pitvoření průměrných kerců, vedených průměrným režisérem dle průměrného scénáře... Typická pitomost k uvedení na kterékoli pitomé televizní stanici k zaplácnutí pitomého programu pro pitomé konzumenty. Nepochybně s grantovou podporou nějakého pitomého unijního pakulturního fondu pro záchranu evropského filmu před kulturním imperialismem made in Hollywood... - - - P.S. Na dvd uvedeno jako "necenzurovaná verze". To si teda fakt neumím představit tu cenzurovanou... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nikdy nás nedostanete! Dopekla, dostali nás.“ Asi ma nikto nemôže viniť z toho, že by som rešpektoval nemeckú kinematografiu, ale ak sa bavíme o nemeckých paródiách, svojho času som bol z MANITUOVEJ TOPÁNKY nadšený takmer na 80%. Preto som sa tešil na o päť rokov mladšiu komédiu, parodujúcu rozprávku o siedmych trpaslíkoch. Bohužiaľ, podpriemerný hysterický výsledok ma nenadchol. Jednoducho nie je vtipný (česť výnimkám - Lord of the Dance, fanfáry, „vlastný seriál“, basketbal so psom, hovorenie vtipu). ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, která ač je z Německa není ani příliš trapná ale spíše bláznivá a chvilkama vcelku vtipná. Rozhodně já jsem se příjemně bavil. Je to tak půl na půl s vtipností, ale za shlédnutí to určitě stojí. Každý ze 7 trpaslíků příliš hereckého umu nepředvádí, ale hrají tak bláznivé role, že je to vcelku jedno. Dalo by se říct, že je to smíchanina dvou pohádek o Sněhurce a Červené Karkulce a plus k tomu Pána Prstenů i když ten do děje příliš nezasahuje, ale mě příjemně pobavil. --- Bílý Helpje nejmoudřejší z moudrých jsme 7 trpaslíků a máme problém - Jo tak ten prsten hoďte do ohně - Ale my nemáme prsten my máme Sněhurku - No tak tam hoďte tu Sněhurku. ()

jeany23 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo něco...milovníci intelektuálního humoru z tohoto filmu asi dostali osypky už po pěti minutách, ale nechť - mně se tahle ztřeštěná bláznivina líbila velice. Pěkné výtvarné zpracování, spousta vtípků a perfektní hlášky jsou super, stačí vypnout u toho mozek a jen se bavit. Ani minutu jsem se nenudila, některé scény mi pošimraly bránici - myslivec, jehož trofeje tvoří větve, a jeho brutální psisko které chytí všechno (i vzteklinu), šašek hulící cigára, ondulace jako forma trestu, trubači (obzvlášť ten s keyboardem), černoch....a ty avizované ztopořené čepičky, jasně :-) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Můj mozek dostal pár dní na rozmyšlenou, aby odůvodnil, proč to vnímal tak, jak vnímal. Vysvětlil mi to tímto způsobem: "Hej kluci hej kluci hej kluci jdou, hej trpaslíci už jdou jdou jdou, Hej kluci hej kluci hej kluci jdou, hej trpaslíci už jdou jdou jdou, Hej kluci hej kluci hej kluci jdou, hej trpaslíci už jdou jdou jdou, Hej kluci hej kluci hej kluci jdou, hej trpaslíci už jdou jdou jdou, Hej kluci hej kluci hej kluci jdou, hej trpaslíci už jdou jdou jdou" ... A já na to, jo áha, chápu. Dále: "Co řekne černovláska, když se podívá do zrcadla? A hele, tu odněkud znám. A druhá černovláska jí vezme zrcadlo a říká: No aby ne, to jsem přece já." No jistě, můj milý mozku, moc tě chválím :-) No hold parodie je parodie, a tahle je dle mého dosti vyvedená. Opět jsem nevěřícně zíral a chechtal se, což mě na původ (Německo) velice, ale velice udivilo. A nakonec všichni! => "Hej kluci hej kluci hej kluci jdou, hej trpaslíci už jdou jdou jdou, Hej kluci hej kluci hej kluci jdou, hej trpaslíci už jdou jdou jdou." :-) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Zlou královnu si zahrála německá zpěvačka Nina Hagen, jež je matkou představitelky Sněhurky Cosmy Shivy Hagen. (Kolins)
  • Ve scéně, kdy hajný přivolává svého ohaře, následuje záběr zachycující psa, jak proklouzává mezi dveřmi. V další scéně jsou pak dveře otevřené dokořán. (StrYke)

Reklama

Reklama