Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud chcete hovořit s duchy pomocí duchařské tabulky, velice riskujete. Nevíte totiž, jaký duch se s Vámi spojí a co s Vámi zamýšlí. Co když Vás začne terorizovat? A co hůř, co když Vás ovládne! Proto platí pravidlo - NIKDY S DUCHY NEHOVOŘTE SÁM. To udělala hrdinka filmu, a tím se ocitla v kolotoči děsu, násilí a zkázy. Oba muži, kteří ji milují, musí zapomenout na vzájemnou rivalitu a nasadit všechny síly, ba i vlastní život, aby ji zachránili. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Takové mírně nadprůměrné béčko, rozhodně se nejedná o nějaký zázrak, jak by se z ostatních hodnocení mohlo zdát. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý film o tom, jak se Američani rádi pletou do něčeho, co jim může být naprosto u prdele. Každopádně Ouijo je hra, která je prodejná jenom v Americe a chtěl bych vidět, jaký by udělala poprask, kdyby se dostala i sem. Měl bych strach to použít, ale rozhodně bych to chtěl vidět. Hra s duchy má výborný potenciál ohledně této hračky. Dokáže navodit výbornou atmosféru a tím docílit k jednomu, že na něj jen tak nezapomenu. Škoda, dost divným závěrem, který mohl vypadat dost jednodušejc než nakonec celkově dopadl. U filmu jsem totiž měl strach od začátku do konce a to se mi na něm hodně líbilo. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Zázraky nečekejte, ale jinak vcelku kvalitní a hlavně svižná 80's duchařina. Rád jsem v jedné z rolí zase jednou viděl výraznou Kathleen Wilhoite, která ve stejném roce skvěle sekundovala Charlesi Bronsonovi coby zlobivá punkerka v Murphyho zákoně. (Tímto se zpožděním několika let děkuji MUDr. Cabalovi, který mi Witchboard doporučil.) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Pravidelně dávkovat napínavé hraní si s duchařskou tabulkou, do hlavní role frknout pěknou babu, přihodit staré dobré pátrání po dávné tragédii, nějaký ten očekávatelný zvrat a neočekávanou (alespoň mnou) smrt ke konci, dobrou hudbu a rybí oka, která zařídí atmosféru, nějaký ten vtipný efektík (rozstřílení tabulky) a otevřený konec a je to. Tenney ví, jak natočit sympatickou nenáročnou duchařinku a ve dvojce se mu to podle na chlup stejného receptu podařilo ještě o něco líp. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

To čemu nerozumíme, a co zavání mysterióznem lidi odjakživa láká. Kdo z vás také jako malý nezkoušel vyvolávat a duchy? Witchboard je celkem zábavnou duchařinou na, dnes již velmi klasické, téma vyvolávání důchů a nebezpečí s tím spojená. Přesto mi tento příběh připadal velmi sympatický, zvláště díky velmi dobré atmosféře, několika slušným lekačkám a k tomu ještě pár kuriózních nápaditostí. Celkem zapadlý horor, který však má své kouzlo a dodá to, co očekáváte. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mám rád všetky druhy filmového horroru. Takže sa nevyhýbam ani duchárskemu subžánru. V tejto oblasti dokážu najviac zabodovať a postrašiť najmä Aziati. Ale napríklad aj taký starý dobrý americký "Poltergeist" je skvelý. No štýl, ktorým to pojali tvorcovia snímku "Hra s duchmi" mi vôbec nevyhovuje. Tabuľka na komunikáciu s mŕtvymi, senzibil, médium, seansa a podobné sprostosti ma nedokážu zaujať. Zdá sa mi to naivné, nudné a nahlúple. ** ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Linda žije s Jimem. V jejich domě uspořádá párty pro přátele, na níž je pozván i Brandon, její bývalý přítel. Ten přinese spiritistickou tabulku Ouija, prostřednictvím níž komunikuje s duchem desetiletého chlapce Davida. Po hádce zůstane tabulka v domě a Linda si ji vyzkouší. Postupně ji začne duch ovládat a navíc se zdá, že není vše tak, jak by mělo být. Klasická osmdesátková záležitost uspokojí především žánrové fanoušky, což jsem i já. Navíc jsem uvítal, že zde chyběli jak digitální bubáci, tak trapné lekačky doprovázené padajícím nádobím. A scéna na mlžném hřbitově byla vyloženě krásná. Dojde i na pár mordů, z nichž nejšťavnatější je dopad z okna. Solidní kamera, dobová hudba, dobové účesy a něco nahoty. Kitaenová byla fakt pěkná. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Najzaujímavejší moment v tomto horore prišiel vtedy, keď sa Tawny Kitaen vyzliekla v kúpeľni. Úvod ešte ušiel, nejaká tá snaha o budovanie atmosféry by sa tu našla, ale potom... škoda reči. Len nuda bez akéhokoľvek napätia. 20/100 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Ouija tabulku už dnes zná asi téměř každej. Je to prostředek díky němuž lze komunikovat s duchy o čemž se přesvědčí i Linda na párty kterou pořádá. Jenže to co se zpočátku zdálo jako zábavný zpestření párty se později začne vymykat kontrole poté co duch desetiletého chlapce Davida začne být čím dál víc agresivnější a začnou i umírat lidé. Možná ale vše není tak jak by se mohlo zdát a není vůbec jistý, že duch s kterým Linda a její přátelé komunikují přes tabulku je vůbec David. Jak se zdá mají dočinění s něčím daleko zlověstnějším. Teď už je ale pozdě na rady, že s něčím takovým si neměli vůbec začínat. Teď už jde o život. Nejde o žádnou filmovou pecku ale ani o žádnej vyloženej průser. Řekl bych, že je to taková ta 80ková klasika která neurazí ale ani nenadchne. Na jedno podívání dostačující. Kdyby to šlo dám 2,5hvězdy. Takhle volím lepší 2hvězdy. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nuže čekal jsem víc, o tomhle jsem slyšel dost, ale nakonec zklamání. Film je děsně roztahanej, nevýraznej a navíc občas dost nudnej. Je to poměrně škoda že Tenney nevytáhl laťku trochu víše, takhle nám zbyla jen roztahaná nuda, kterou bych si nikdy víc nepustil. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Prakticky neznámý a velice slabý duchařský horor, ve kterém se prakticky celou dobu nic neděje a jakékoliv napětí v nedohlednu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nedávno se mi do rukou dostal tento mnohými vychvalovaný film a tak jsem si ho musel hned pustit. Duchařiny mám docela rád, pokud se neodehrávají v sirotčincích ( těch mám za poslední dobu plné zuby) a tak jsem si řekl proč ne. Tabulka Ouija se stala věčnou inspirací v mnoha snímcích a většina z nich měla solidní děj. Ani tentokrát to nevypadalo na žádný průser. Jenže jak plynul čas, začal jsem být mírně otrávený. Proč? Režisér Tenney není vůbec špatným člověkem na svém místě a dokonce si i sám napsal scénář. Jenže nevyrovnanost jednotlivých pasáží filmu a docela často se objevující nuda, zapříčinili mou mírnou nechuť z jeho díla. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

OUIJA z roku 2014 malo byť niečim takýmto. Snímkom, ktorý dokáže roztopášne privodiť fanúšikom žánru pekné chvíle. VHSková generácia pochopí, dnešná zatratí a fandom príjme. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Prvý horor od Tenneyho ktorý vôbec nesklamal a ktorý srší atmosférou a napätím aj vtúto dobu. Tawny Kitaen je božská a skvele pasuje do tochto filmu. Dej: Pomocou duchárskej tabulky, otvoria k životu malého chlapca Davida, ktorý zomrel ale pritom velmi riskujú, pretože z tabulky vychádza jeden velmi zlý duch, ktorého zastrelili pred niekolkými rokmi v jeho byte. Samotné brutálne scénky tu nájdete, najlepšia scénka je keď sa tá vyvolávačka duchov napichla na ostrý kôl 80 percent. ()

Jindros 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak si představuju duchařský horůrek nejvyšší kvality! Atmosféra je parádní, v klidnějších pasážích je zase kořením humor, který by samostatně zřejmě působil nevtipně a přiblbe (sensibilský humor), ale tady funguje dokonale. Perfektní záležitost, která na nic nečeká, hned od začátku útočí na diváka a nepustí až do konce. Jsem nadšen. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Akurát čítam : Zlo, napětí a hrůza... Komik by povedal sranda, sranda a zase sranda. Náhodou ide o zaujímavú tému, ale keďže sa jedná o nadprirodzené veci, je nutne potrebné eliminovať všetky vtipné a menej zábavné momenty zo všetkých sfér a nastoliť poriadnu dávku napätia s trefnými hláškami, nebezpečne ladenou hudbou a v neposlednom rade aj štipkou umenia hercov. V Hre s duchmi sa predstavilo hneď niekoľko zábavne ladených hercov (dokonca v hlavných úlohách), čo ale vyplýva z režisérskej hry. A tá bola nedostačujúco mrazivá. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Feelgood, totálne 80s movie, ktorý vie zlepšiť náladu. Tawny Kitaen bola fakt kočka, dej je niekde medzi vážnou ducharinou, possesion movie, s dobrou dávkou priznanej cheese príchute, s prehľadom, a chuťou natočený. V závere prekvapí aj trocha gore, príbeh sa pekne uzavrie.  Celé to krásne "smrdí" VHSkami. ()

Reklama

Reklama