Reklama

Reklama

Sám doma 4

(TV film)
  • USA Home Alone 4 (více)

Obsahy(1)

Pre Kevina McCallistera vyhliadky na tieto Vianoce nevyzerajú práve ružovo. Jeho rodičia Peter a Kate už žijú osem mesiacov oddelene a doma čelí ťažkej konkurencii svojich starších súrodencov. Aj bez toho je však život bez otca pre Kevina obtiažny a tak nad pozvaním otca a jeho novej zazobanej priateľky Natalie príliš dlho neuvažuje. O to viac, že v dome Natalie je všetko plne automatizované a to predsa Kevin obzvlášť počas vianočných sviatkov miluje. História sa opakuje. Netrvá dlho, keď Kevin stretne svojich starých známych, ktorí majú svojho človeka aj v blízkom okolí Natalie. Kto iný mohol zabezpečiť zlodejov ovládaním zložitého alarmu. Situácia je o to nebzpečnejšia, že v dome sa bude nachádzať aj vzácna návšteva. Skutočný malý princ, ktorého budú chcieť Marv a Vera uniesť. Netušia však, že Kevin im nastražil tie najhrozivejšie pasce, aké si len viete predstaviť... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (241)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle díl je z nějakého paralelního vesmíru asi. Tak si to projdeme hlavní hrdina se jmenuje Kevin stejně jako Culkin v Sám Doma 1 a 2 tenhle má, ale zhruba 8-9 let zatímco Culkin v Sám Doma 2 měl zhruba 12.Má bratra Buzze a sestru Meghan stejně jako Kevin v Sám Doma 1 a 2 Buzz má zhruba 10 let a Meghan taky jeho otec se rozvádí manželka je milionářka s chytrým domem na co ji sbalil  je záhadou jelikož je to prezentováno tak, že on nic nejspíše nedělá a živí ho jen ona jeho předchozí žena nedělá kromě brečení nic proto, aby ho získala zpět tak, že ponaučení pokud Vás opustí manžel a najde si jinou zkuste pořád brečet a on se k Vám možná vrátí zpět jako v tomto filmu . Záporák je Marv což je ten samý Marv z Sám Doma 1 a 2 akorát je problém v tom že vypadá jinak a je to jiný herec a má tak zhruba 30 let ve filmu jsou narážky na předchozí 2 díly akorát tam byly jiné postavy , ale asi to nikoho nesralo a považuje se to asi za regulérní třetí díl jsou zde i narážky na Harryho , který stále sedí ve vězení . Jinak k filmu malý kluk je v chytrém baráku kde zloději chtějí unést královské děcko hned na začátku ho (ten barák) vyplaví což se v další scéně záhadně ztratí  celkově ten barák ničí po částech později se diví, že ho budoucí nová matka nesnáší  vyhrožuje mu a je to prezentováno tak, že divákům  ho má být líto nicméně asi nikomu by se nelíbilo kdyby Vám děcko ničilo vlastní barák.  Nová matka je prezentovaná jako špatná nicméně za celý film nemá ani jednu možnost to změnit jelikož pořád pracuje. Pasti jsou o ničem a na nějakou vynalézavost jako byla v jedničce a dvojce rovnou zapomeňte   kluk jich mlátí pánvicí pustí po nich hrnce vyleje na ně jakési jídla a vyplaví je atd.  celkově  nuda. P.s. top scéna kluk je zavřený ve sklepě nemůže se odtud dostat nicméně má mobil tak první volá bráchovi místo policie řeknete si budiž je to dítě myslí jinak nicméně on i na druhý pokus mu volá zase , i když podle prvního pokusu musí vědět, že na něho ten brácha kašle o tom, že záporáci parkují před tím domem ten kluk to ví jelikož je pozoruje a není schopný na ně zavolat policii radši nepíšu.   P.s. 2 Ten kluk měl u sebe celou dobu  ten ovladač proč teda nezavolal policajty ?  0 procent ()

MarekT odpad!

všechny recenze uživatele

Ani by mi tak nevadilo, že ten film není zrovna košer, ale proč se hlavní postava musí jmenovat Kevin McCallister? Nehledě na zakompování různých nesmyslů (rozvedení rodiče) k dříve zaběhnutým charakterům. Jestli jsou první dva díly vánoční evergreen a třetí oddechovka pro méně kritické ratolesti, nevím o žádné cílové skupině, které bych toto parazitování na slávě doporučil. ()

Reklama

Colour odpad!

všechny recenze uživatele

Neznášam, keď sa niekto snaží ryžovať z dávnej slávy predchádzajúcich dielov toho ktorého filmu. Je to viac ako trápne. Keby sa film volá napríklad Kazisvet Kevin a figurovalo by to ako samostatný film, tak by som možno dala aj 1,5* Sem-tam sa dá zachechtnúť. Čo mi však vadilo už pri prvom diely je, že hlavní hrdinovia záporáci by aj desaťkrát umreli pri tom, čo im Kevin vyviedol. A napriek všetkému i tu záporáci bez problémov po všetkom šli po svojich do policajného auta. Čitateľný film s koncom, ktorý by predpokladalo i 5-ročné dieťa. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Druhy abnormalne neuspesny pokus zkopirovst kristofa kolumbusa. Nadarmo sa budete snazit najst si obhajobu tohto paskvilu no modlitba oslobodenia je to najmenej. Tento film ma svary vrazit vam noz do chrbta, poliat vas benzinom a zapalit, utiahnut slucku okolo krku a vy mozete vzdorovat avsak podlahne sa. Ja som skusil. Pozrel. Zvracal a odisiel. ( videne 2.1.2020, doma archiv) ()

DonArian odpad!

všechny recenze uživatele

to není rodinná komedie, to je spíš horor! Sledovat tohle by nevydržel sledovat ani Vetřelec s Predátorem a Terminátorem...jednoduše odporná hnusná sladká hovadina s happyendem kdy na konci začne z ničeho nic sněžit za zvuků vět typu: Ach kevine ty si to přežil :D Culkin se musí obracet v hrobě a to tam ani není! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Daniel Stern, který ztvárnil postavu Marva v prvních dvou dílech filmové série, byl osloven s nabídkou zopadkovat si svou roli. Stern však odmítl a scénář nazval urážkou. (Vlado666)
  • Když Kevin (Mike Weinberg) uklízí mýdla ve vstupní hale plné vody, jsou ve všech dveřích včetně vchodových vidět zarážky, aby voda neodtekla nebo se nedostala do dalších místností. (max21)

Reklama

Reklama