Reklama

Reklama

The Lobo Paramilitary Christmas Special

všechny plakáty
Akční / Krátkometrážní / Komedie
USA, 2002, 13 min

Obsahy(1)

LOBO má další zakázku - oddělat Santa Clause. Najmul si ho Velikonoční zajíček, protože Vánoce nenávidí - chce, aby lidi měli radši Velikonoce. LOBO se tedy vydává na Severní pól, aby dal Santovi na prdel. Pomsta za to, že nikdy nedostal to, co si přál. (cyberhawk)

Recenze (22)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

"Zhyň nezbedný truldo!" Zfilmování jednoho vánočního speciálu aneb Lobo vystihnutý versus Santa... Škoda, že ač je to drsné i vtipné, tak přeci jen ujetosti komiksové předlohy to nedosahuje. Jako hříčka na jedno podívání rozhodně stojí za vidění, obvzláště jste-li fandy této agresivní a psychicky nevyrovnané macho hromádky svalstva. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si myslel, že filmový Lobo by byl předem sračka. Ale po shlédnutí tohoto možná naštěstí krátkého snímku jsem byl mile překvapen. Jen to chce více gore efektů a tu pořádnou řezničinu na nože Santa vs. Velkej Šéf, která je vrcholem komiksu. Chvála patří hlavnímu představiteli, kterého bych si dokázal představit možná i v té celovečerní podobě. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Lobo je kruťák a nic na tom nezmění ani to, že je tohle jen práce nadšenců, stejně je to skvělý, během 13 minut padne pár hustejch hlášek, seznámíme se s vostrým Santou, od kterýho se dozvíme, proč Lobo nedostal jako dítě dárky co si přál a s pěkným sviňákem vanočním králíčkem a jako bonus si Lobo podá celou továrnu Santa Clause. Skvělý, teď by to ještě chtělo celovečerní film ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Díkybohu za Loba, ale režie je strašná. Všem fanouškům Loba samozřejmě 100% doporučuju, jen prostě když to srovnám s jinými fan-filmy, tak tenhle mohl být o moc lepší..Čtyři za snahu, protože to se cení !!! ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Na amatérský film velice solidní práce. Sice postavu Loba tolik neznám, ale evidentně je to pořádný "badass". ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Taková malá poloamatérská parádička, která se hezky drží vtipu a coolovosti předlohy...Jediný malý zádrhel jsem cítil ze samotné postavy Loba, která mohla být zahraná možná o dost lépe-ale v takovémhle nadšeneckém kraťasu to vlastně ani moc nevadí. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

6/10 Lobo je sympaticky kwrdak, a i kdyz to neni tak dobre jako na papire, povedlo se to - vsichni si to uzili - za kamerou, pred kamerou i pred obrazovkou ()

swe 

všechny recenze uživatele

Odkud já tě znám? --- Děláš si srandu? Já jsem velikonoční králík! Nejdrsnější krutor vesmíru LOBO alias Velkej šéf alias Poslední Czamian si to jde vyřídit se Santou Klauzem...Amatéřina je na tomto kraťasu hodně vidět, jenže to přebíjí parádní stylizace jak Lobáka, tak Velikonočního zajíčka:), kýbl hlášek a narážka na Blairwich v podání vánočního skřítka. Je to na hraně, ale že jsem fanda, tak dávám 4*. ()

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Vynikající, opravdu perfektní práce. Vzhledem k tomu, že jde o amatérský filmík je to opravdu super práce, se kterou jsem moc spokojen. Komixová představa LOBa je přenesena dobře. Nikdy to samozřejmě nebude dokonalé, ale o to ani nejde. Pecka!! ;+] ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Áno, takto by mal vyzerať film o Lobákovi. Tvorcovia celovečeráku by mali brať tento amatérsky, fanúšikmi uplácaný snímok ako svoj zgurvený vzor. Ironický, vtipný, akurát z pochopiteľných dôvodov ( meluzína v peňaženke ) nie moc akčný a brutálny. Samotný Lobo je však presne taký aký by mal byť, nemám k jeho stvárneniu žiadne výhrady, takisto ako k drsňáckemu Santovi čo strieľa od chrbta. "HO-HO...FRAGGIN...HO" ()

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Docela slusny fan-film, hlavne co se kostymu tyce. Rezie je hodne amaterska a LOBO mi neprisel az tak cool, ale jako fanousek rozhodne ocenim snahu. Zfilmovat LOBAka a zachytit myslenku comixu (prave proto, ze zadna neni :)) bych rekl, ze je nemozne. Dalsi vyzva pro Snydera? 60% ()

Reklama

Reklama