Reklama

Reklama

Legenda o netopýru

  • Hongkong Bian fu chuan qi (více)

Obsahy(1)

Kvůli dražbě na Ostrově netopýrů jde Chuovi o krk, a proto musí získat tajemnou bylinu, kterou by mohl vyměnit za svůj život. Během každoroční dražby na tajemném Ostrově netopýrů žádá jeden mnich hlavu Chu Liu-Hsianga a majitel ostrova, princ Netopýr, mu slíbí, že jeho objednávka bude příští rok připravena do aukce. Mezitím potká Chu (Ti Lung) v krčmě ženu, která trpí smrtelnou nemocí a chce vyměnit Chuovu hlavu na ostrově za léčivou bylinu. Chu se nabídne, že jí bylinu sám opatří. Vydá se tedy na ostrov, avšak na své cestě musí čelit sledu podivných a osudových událostí. Setká se také s řadou lidí, z nichž mnozí budou chtít jeho plán zhatit... Ve snímku nechybí spousta kung-fu akce, výstřední výprava a osvětlení; uprostřed všeho navíc stojí bizarně ďábelský pan Netopýr se svými přisluhovači v rudých kombinézách, kuklách a netopýřích uších. Zajímavostí je, že jde o jediný kung-fu snímek, v němž můžete spatřit aukci. Známý režisér Legendy o netopýru Chu Yuan za svou kariéru režíroval přes stovku filmů a k celé řádce také napsal scénář. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Terva 

všechny recenze uživatele

Příšerné. Tupé dialogy, strašné souboje, šílená hudba no prostě se divím, že jsem to vydržel do konce. Naopak je někdy povedená kamera a herci si to někdy užívají. Režie a scénář - Chor Yuen. Hudba - Frankie Chan. ()

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Z přeplácaného obsazení oko potěší interiéry a náruč pěkných asiatek. Film jsem zhlédl kvůli větší roli Wah Yuena, který hraje němého bodyguarda v černém. Jde svým způsobem o poněkud nepřehledné giallo. Pamětihodné jsou husté hlášky i rychlé souboje, ikdyž kratké a omezené na prostor. Blýskne se Bun Yuen, jako bodyguard v bílém šatu. Ponurá hudba: Frankie Chan. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Podřadnější HK akce,která se zas nemá úplně zaco stydět. Točeno v temných interiérech se spoustou mlhy s bojovníky,kteří mají známé hlášky typu jako. A hrdinové dopředu ví o nebezpečí,tak ví jak se mu vyhnout. A vždy si ví rady. "Tohle musel být velmi dobrý bojovník,hm zajímavé." "Nebojte znám způsob." Samé vyumělkované zvraty,aby se měl děj kam sunout a nejlépe do předu. Až na závěrečnou bitku jsou souboje o ničem. ()

Reklama

Reklama