Reklama

Reklama

Legenda o netopýru

  • Hongkong Bian fu chuan qi (více)

Obsahy(1)

Kvůli dražbě na Ostrově netopýrů jde Chuovi o krk, a proto musí získat tajemnou bylinu, kterou by mohl vyměnit za svůj život. Během každoroční dražby na tajemném Ostrově netopýrů žádá jeden mnich hlavu Chu Liu-Hsianga a majitel ostrova, princ Netopýr, mu slíbí, že jeho objednávka bude příští rok připravena do aukce. Mezitím potká Chu (Ti Lung) v krčmě ženu, která trpí smrtelnou nemocí a chce vyměnit Chuovu hlavu na ostrově za léčivou bylinu. Chu se nabídne, že jí bylinu sám opatří. Vydá se tedy na ostrov, avšak na své cestě musí čelit sledu podivných a osudových událostí. Setká se také s řadou lidí, z nichž mnozí budou chtít jeho plán zhatit... Ve snímku nechybí spousta kung-fu akce, výstřední výprava a osvětlení; uprostřed všeho navíc stojí bizarně ďábelský pan Netopýr se svými přisluhovači v rudých kombinézách, kuklách a netopýřích uších. Zajímavostí je, že jde o jediný kung-fu snímek, v němž můžete spatřit aukci. Známý režisér Legendy o netopýru Chu Yuan za svou kariéru režíroval přes stovku filmů a k celé řádce také napsal scénář. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Z přeplácaného obsazení oko potěší interiéry a náruč pěkných asiatek. Film jsem zhlédl kvůli větší roli Wah Yuena, který hraje němého bodyguarda v černém. Jde svým způsobem o poněkud nepřehledné giallo. Pamětihodné jsou husté hlášky i rychlé souboje, ikdyž kratké a omezené na prostor. Blýskne se Bun Yuen, jako bodyguard v bílém šatu. Ponurá hudba: Frankie Chan. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Podřadnější HK akce,která se zas nemá úplně zaco stydět. Točeno v temných interiérech se spoustou mlhy s bojovníky,kteří mají známé hlášky typu jako. A hrdinové dopředu ví o nebezpečí,tak ví jak se mu vyhnout. A vždy si ví rady. "Tohle musel být velmi dobrý bojovník,hm zajímavé." "Nebojte znám způsob." Samé vyumělkované zvraty,aby se měl děj kam sunout a nejlépe do předu. Až na závěrečnou bitku jsou souboje o ničem. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Příšerné. Tupé dialogy, strašné souboje, šílená hudba no prostě se divím, že jsem to vydržel do konce. Naopak je někdy povedená kamera a herci si to někdy užívají. Režie a scénář - Chor Yuen. Hudba - Frankie Chan. ()

Reklama

Reklama