Reklama

Reklama

The Loot

  • Hongkong Bloody Tattoo (více)

Obsahy(1)

Robert Yang Wai (David Chiang) a Fang Chung (Norman Chu) jsou nájemní vrazi, kteří se snaží nají a zneškodnit obávaného kriminálníka Spidera (Phillip Ko). Robert je najat k ochraně bohatého obchodníka Foona (Kwan Yung Moon), na kterého Spider spáchal atentát. Se Spiderem má totiž oportunistický Robert nevyřízené účty a snaží se ho dostat stůj co stůj. (Epistemolog)

(více)

Recenze (2)

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Venom Phillip Ko v roli záporáka s flétnou je pro Normana Chu a Davida Chianga jako soupeř příliš silným oříškem. Finální souboj je povedený a Norman Chu celkem drží krok s hbitějším Phillipem Ko. Průměrný David Chiang používá Monkey Style (v backflipu na schodech je dablován) proti ohebné exbaletce Lyli Li. Věrohodné jsou i souboje na krátké šavle (Chiang) a kopí (Li). To, co se odehraje s Chiangem minutu před koncem běžně nespatříte. Druhé povedené pokračování s oživeným Chiangem a Lyli Li najdete pod názvem Challenger . ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Proč jsem si tuhle klasiku nechala tak dlouho unikat? Nádherná oldschool otloukačka, kde se s psaním scénáře evidentně nikdo nijak extra nesral, ale o to vymazlenější to má choreografii. Hodně dělá i charisma tří prominentních hráčů. David Chiang a Norman Chu jsou jednak oba ve vrcholné formě (o Loot se často říkává, že Chiang snad nikde neválel tak úžasně, jako právě v tomhle filmu - a teď už chápu, proč), druhak jsou oba k sežrání roztomilí a coby dvojici konkurentů/buddies jim to parádně klape. A Philip Ko Fei (zde coby archetypální vtělená smrt v bílém) je nehorázně cool. Navíc je to opravdu vtipné a příjemně svižné. The Loot aka Bloody Tattoo je prostě chop socky jedna radost a srdce pravověrného fandy nad ním nemůže nezaplesat. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama