Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike Jeffers je bývalý vojenský letec a notorický smolař. Dnes je poslední den ve svém zaměstnání. V atomové elektrárně, kde pracoval léta jako bezpečnostní agent, má být ukončen provoz. Jeho závěrečným úkolem je provést celým areálem senátora a novináře, kteří budou jejímu uzavření přítomni. Jeden host ale zván nebyl. Mezinárodní terorista Sampson s ozbrojeným komandem vnikl do budovy, kterou hodlá proměnit v gigantickou atomovou pumu a využít ji k nátlaku na americkou vládu. Jeho plán vychází dokonale a Sampson brzy drží ruku na tlačítku, jehož stisk by dokázal ve vteřině vymazat životy statisíců okolních obyvatel. Mike a statečná senátorova tisková mluvčí jsou nyní jedinými lidmi, kteří mohou zabránit jaderné katastrofě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Renton odpad!

všechny recenze uživatele

Extrémně neoriginální film "céčkové" kvality. Prachsprostá a příběhově ubohá vykrádačka neboť většina akčních scén je k vidění jinde a samozřejmě v lepším provedení než zde. Fuj. A chudák Treat Williams, opět v takové sračce – škoda, má na víc! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Po letech opět viděno a pořád jsem se královsky bavil. Já pochopím ty výtky v těch komentářích tady, ale co nepochopím co od toho jako kdo už vzhledem ke jménu režiséra mohl čekat. 17% Ale no tak lidi, trochu nadhledu. Tohle hodnocení bych pochopil u některýho ze současných mega nudných tv filmů které teď Ray asi posledních pět let na zakázku točí, ale tady je můj oblíbený trashmaster ještě ve vrcholné formě. Ta úvodní scéna do které jsou komplet naroubovány scény z přepadení budovy Cyberdyne z T2 určitě vejde do dějin filmového vykradačství. Na druhou stranu, jak už jsem psal jinde, tak když už kurwa nejsou prachy na pořádný efekty, tak pořád víc beru vybrané scény z jiných filmů které aspoň dobře vypadají, než ty současný digi triky z domácího počítače se kterými operuje např Asylum. Když se děj přesune do elektrárny, tak si teda Fred a spol řekli, že by mohli natočit i něco vlastního a vykradačství konkrétně z Unisola 1 se zase dočkáme až na konci. Naštěstí Treat Williams je sympaťák v roli notorického smolaře který musí zastavit chtě nechtě komando teroristů. Udo Kier je dostatečně ďábelský na hlavního záporáka. Do akce nám hraje rytmická hudbička od mého oblíbence Neala Acreeho, Angellova kamera se neklepe a Carter nestříhá jak kokot, takže akce je dostatečně přehledná. Podobně zábavné trashové chuťovky obvykle hodnotím třemi hvězdami a bude to tak i v tomto případě. A ti co nechápou o čem jsou tyhle ultrazábavné a záměrně brakové kousky, ať si dají odpal a jdou si radši pustit nějaký oduševnělý oscarový drama.60% ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Překvapivě ucházející akčňák od Cormanova žáka, sice všechny akční scény jsou vykradený ze slavnějších filmů (začátek z Terminátora 2, honička autobusem na útesu z Univerzálního vojáka atd..), i když bych Treatovi přál aby si podobnou spolupráci příště odpustil. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tyjo, já nevěděl, že kopie Die hardu maj taky kopie a ty maj další a další a jak je to všechno tak zábavně originální a realistický. Lahoda. Jedna aspoň za tu honičku na konci i když hloupou. Proč to nevybrzdil kokot? ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

V kolónke réžia by malo byť uvedené: Fred Olen Ray, James Cameron, Roland Emmerich. :) Film v ktorom sa strážnik Treat Williams a zloduch Udo Kier honia v akčných scénach vykradnutých z iných filmoch. Takže sa dozvieme, že budovu Cyberdyne vyhodil do vzduchu a do policajtov strieľal namiesto Arnieho Udo Kier alebo že ten nákladiak z Univerzálneho vojaka neriadil Lundgren ale zase Udo a v tom autobuse nebol Van Damme ale Treat Williams a tá podvodníčka z Plného domu. Miestami je fascinujúce a vtipné zároveň sledovať jak skombinovali novo natočené zábery so zábermi z ikonických akčniakov. Ale aby som nekrivdil. V prostrednej časti filmu sú aj nejaké nové akčné scény v ktorých sa Udo a Treat naháňajú v nejakej starej továrni. A tie menšie prestrelky a občasná kratučká bitka na päste nie sú úplne márne. Plus Treat ako kladný hrdina je sympaťák a Udo ako záporák pôsobí dostatočne diabolsky. Keby mali tvorcovia prachy na viac pôvodných akčných scén, tak by to bolo celkom pohodové tupé béčko. Takto je výsledkom fascinujúci vtipný trash. 3/10. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Pre filmového fanúšika je bolestivý už začiatok filmu. Celá akčná sekvencia vytrhnutá z Cameronovho TERMINÁTORA 2. Hanba. Radšej to mohli natočiť s peniazmi, ktoré mali. Vyzeralo by to možno super lacne, ale možno by to malo svoje kúzlo a tvorcom by ostala ešte nejaká tá česť. A dúfam, že Cameron aspoň pohrozil. ()

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

Nerad dávám hodnocení odpad. ale v tomto případě prostě nelze jinak. Něco tak ubohého a stupidního se hned tak nevidí. A dělat z diváků idioty? To by mělo být trestné. A autory mohu jako divák potrestat jedině tím, že je hodím i s jejich výtvorem do kanálu. ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Úvodná a záverečná akčná scéna vložené z iných filmov ( Terminátor 2, Univerzálny Vojak ), medzitým pobehovanie elektrárňou a ako bonus jedna super debilná scénka v ktorej sa hrdina bije so zloduchom a hrdinka po nich strieľa samopalom poslepiačky! Totálna, dokonalá a žiarivá F-ková trapošina maskujúca sa za akčný film. Pohľad na filmografiu pána režiséra Freda Olen Raya je naozaj zábavný. Ten chlap sa očividne snaží získať titul najväčšieho filmového sračkára na dlhé trate a keďže Bruno Mattei je po smrti, má šancu. ()

fr3ak odpad!

všechny recenze uživatele

Co já se toho filmu nahledal. Pamatuju si jak jsem ho už ani nevím kde, náhodou kousek viděl. Úvodní scéna, která je prostříhaná záběry z Terminátora 2 je nezapomenutlená. Teď když jsem ten hnůj už viděl komplet, tak vidím že nůžtičky trochu zapracovaly i u Univerzálního vojáka :D ()

TomJ odpad!

všechny recenze uživatele

Jedina vec co sa na tom dala pozerat boli sceny z Terminatora 2. Tento film sa neda zaradit ani do B kategorie. ()

Joee odpad!

všechny recenze uživatele

Film, který obsahuje scény z jiného filmu - vykrádá je, je u mě odpad! Nestačil jsem se divit, chvíli jsem přemýšlel, jestli to třeba není nějaká parodie na Terminátora 2... ()

bernau84 odpad!

všechny recenze uživatele

ach bože udo kier jde taky do každý srágory co mu kdo nabídne... ovšem kdyby za mnou přišel olin rej tak bych taky neodolal...je to záruka kvality... ()

Reklama

Reklama