Reklama

Reklama

Recenze (5)

JFL 

všechny recenze uživatele

Geniální travestie stojí na originálním konceptu, kdy je zálet čtyř ženatých mužů během společné dovolené jejich manželek stylizován podle dvou dominantích žánrů hongkongské kinematografie. Sekvence, kdy se muži pokouší užít si s prostitutkami, jsou pojaté jako heroic bloodshed gangsterky vyzdvihující přátelské pouto mezi muži a utápějící se v patosu, zatímco části, kdy se je jejich manželky snaží nachytat při činu, vycházejí z policejních thrillerů. Vyprávění důsledně drží obě zmíněné stylizace a právě na jejich propojení s přízemními situacemi staví veškerý humor. Jeden z nejnápaditějších hongkongských filmů nového tisíciletí. ()

ladynka 

všechny recenze uživatele

Humor přestěhovaný z verbalní složky směrem k té akční a zahlcení postavami = celkově o třídu slabší než You shoot, I shoot. ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie, s perfektním obsazením na všech postech. Nápaditá režie, vtipné dialogy i stiuace, JFL to shrnul výstižně. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Trefná parodie Hong-Kongských akčních filmů zabalená do netradičního hávu pánské jízdy. Kvalita scén občas zakolísá ale vrcholné momenty patří k tomu nejlepšímu co tento typ komedií může nabídnout. Jak už zde bylo řečeno, nefanouškům filmů o triádách a policejních thrillerů toho Men Suddenly in Black příliš neřeknou a zanechají tak maximálně dojem ulítlé taškařice. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama