Reklama

Reklama

VOD (1)

Pětice studentů na výletě je nucena dát se jinou cestou, než původně plánovali. Uvíznou však u opuštěného motelu, kde na ně čekají hrůzné vize zavražděných lidí. Setkání s mužem, kterému zde záhadně zmizela manželka, potvrdí jejich nejhorší obavy - řádí tu tajemný vrah! V nadcházející noci budou muset bojovat o holý život až do nečekaného konce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (103)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Na svoju dobu to bolo celkom slušné dielko, nič svetoborné, alebo veľké, ale slušné. Potešil Eric Mabius, ktorý v tej dobe ešte stále behal vo filmoch a nie len v seriáloch. Michael Ironside bol tak, ako každý predpokladal, hlavne kvôli tomu, že jeho meno kedysi niečo znamenalo. Ani lepšie ani horšie ako pokračovanie. Ale v dnešnej dobe by som to asi už nepozrel. ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

Takže mám za sebou noc strávenú s Reekerom (bez blbých pripomienok:D). Scenár je klišoidný, že viac už to zrejme nešlo, 5 mladých ľudí sa vydá na cestu za akousi párty, na najhoršom možnom mieste sa im pokazí auto, a potom ich začne pomaly ubúdať:D. To je stručne k obsahu. Natočené je to celé prekvapivo pekne. Človek sa pri sledovaní nenudí, dokonca som sa párkrát skutočne bál (a to sa mi stáva naozaj iba výnimočne). Milo ma potešilo použitie slepého chlapca, čo prináša nové neotrelé možnosti v takomto druhu filmu. Či už na úkor hororu alebo komédie, keďže tento snímok nie je taký vážny ako sa zdá. Škoda len toho predvídateľného konca, ktorý doslova bije do očí inšpiráciou vo filmoch Smrť prichádza v bielom a Identite. Mohlo to byť inak o hviezdičku viac. Takto ostávam pri celkom slušných 60%. ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele

Název filmu přesně vystihuje jeho kvalitu. Film má poměrně dobrý nápad, dobře a zajimavě vypadajícího zabijáka, ale na druhé straně dost často nudí. Film měl opravdu potenciál, ale tvůrci ho naprosto nevyužili, nic není dotažené do konce a to je opravdu škoda, protože se mohlo jednat o opravdu dobrý horor, ale takhle to je jen průměr. Škoda. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Taková místy celkem zajímavá unylost. Poloviční nuda, nezajímaví herci, divná můra v hlavní roli, trapný hlášky, rozmazanej smrťák s vrtačkou, lacině provedený rádoby super zvrat. A ani žádný bradavky. Teda jo, chlapský ale. Škoda, úvod totiž vypadal dost slibně... (screeny) ()

Zayl odpad!

všechny recenze uživatele

Důvod, kvůli kterému téměř stojí vyhodit Reeker do koše a ujistit se, že navždy skončí pod sutinami odpadků, je neskutečná koncentrace kiksů, "cool hlášek", mladých herců a odkolorovaných filtrů s podivným záporákem. Nedá se svítit, špatné filmy se prostě čas od času objevují. Posledním hřebíčkem do rakve je pointa, která snad měla ospravedlnit tuto zrůdnost, namísto toho, si podepsala poslední soud. Marně jsem hledal alespoň jednu věc, kterou bych pochválil, byť jsem se snažil. Divím se, že někdo dokáže tento vykrádající paskvil natočit. Žádná zápletka, nesympatičtí herci, žádný gore fest, pitomý konec. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama