Reklama

Reklama

VOD (1)

Pětice studentů na výletě je nucena dát se jinou cestou, než původně plánovali. Uvíznou však u opuštěného motelu, kde na ně čekají hrůzné vize zavražděných lidí. Setkání s mužem, kterému zde záhadně zmizela manželka, potvrdí jejich nejhorší obavy - řádí tu tajemný vrah! V nadcházející noci budou muset bojovat o holý život až do nečekaného konce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (103)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrný vyvražďovák s podivným monstrem a logickou, ač dříve již viděnou pointou. První třičtvrtě hodina byla celkem nudná, druhá půlka už byla o poznání lepší. Na 3* to je. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jo! Jsem rád, že tuhle Sračku mám konečně za sebou.. Strašný Film!! Hlavní záporák nejspíš vypadl z hry na PS1 EvilDead! Vše nezajímavé, ohrané a špatně natočené.. Mega Průser!10% Za ten začátek! ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Máš na viac.“ – „To každý.“ Tento horor som si pozrel len preto, lebo mi bolo povedané, že má šokujúce záverečné rozuzlenie. Preto ma milo prekvapilo, že kým sa k nemu dostaneme, čaká nás dobrá kamera, sľubné gore, sympatické postavy (čo je v slasheroch nečasté a teda vítané) a nie úplne márny pokus o budovanie atmosféry odľahlého motorestu v pustine. I kamera mala občas svoje svetlé chvíľky. Konanie postáv síce často nemalo základný sedliacky rozum, dialógy tiež neboli žiadne perly a scenár bol plný žánrových klišé. Ale úplne zlé to tiež nebolo. Bohužiaľ, čo sa týka záverečnej pointy, nie je to otrasné, len som to už minimálne raz (tiež v horore) videl. Nebudem prezrádzať, ale vznikol v roku 2003 a v jeho slovenskom názve/preklade sa vyskytuje biela farba. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Podivna kombinace humoru a horroru, ktera bohuzel funguje jen v nekolika malo pripadech. Pred deseti lety bych byl nadseny pointou, vysvetlujici predchozi nesmyslny dej, ale dnes jsem spis znudene zival. Kladem je pomerne zajimave stvarneni zaporaka, pritomnost slepce a starnouci Michael Ironside. V ramci soucasne slasherove produkce lehky nadprumer. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Taková místy celkem zajímavá unylost. Poloviční nuda, nezajímaví herci, divná můra v hlavní roli, trapný hlášky, rozmazanej smrťák s vrtačkou, lacině provedený rádoby super zvrat. A ani žádný bradavky. Teda jo, chlapský ale. Škoda, úvod totiž vypadal dost slibně... (screeny) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Jak nečekané, u Reekera jsem se neuvěřitelně bavil. Tenhle zvláštní mix komedie a nadpřirozeného slasheru totiž už od začátku šlape na plyn, a jen v málo případech zbrzdí. Snímek nepostrádá sympatickou partu teenagerů postavenou tentokrát do hodně neobvyklých situací, klasické prostředí jako nekonečné pouštní silnice, osamělé benzínky a liduprázdné motely, a samozřejmě tajemného zabijáka s efektním nádobíčkem, co navíc nepochází z našeho světa. Triky jsou na tom malinko hůř, kor ten rozvlněný vzduch vypadá blbě, ale celkový nadhled (prolétnout oknem není zas taková prdel), vydařená atmosféra plus nečekaná pointa dělá z tohohle kousku nadprůměrný zážitek, jenž jsem z nějakého důvodu do dneška přehlížel. I proto jsem ochoten jeho hodnocení lehce přestřelit. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vypnout přehrávač a disk vyhodit z okna je samozřejmě možné, nicméně byste přišli o docela divokou i vpravdě realistickou, nicméně už obehranou pointu, kterak to celé bylo. V daném žánru ale po těch letech očekávám NĚCO jiného než jen křepčení okolo liduprázdného motelu a bandu podprůměrně hrajících herců (Arielle Kebbel suverénně nejhorší). Pár sympatických rysů to přesto má, jemnou práci s budováním atmosféry nikoli, takže jsme někde na tenké hranici 40% a to ještě přivírám obě oči!! ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Neotřelým způsobem jsem byla vtažena do děje,napjatá v očekávání co se stane...objeví se nejspíš něco šokujícího...drastického...veskrze děsivého...nebo brutálního...a ejhle...náhle se něco záčíná dít(je to zprvu takové nedefinovatelné..."cosi")...blíží se...ale je to víc vnitřně pocitové,než pouhým okem viditelné...v tu chvíli na mě padne takový neurčitý tíživý neklid...a obava z toho(nezvaného)..."čehosi"...co pozvolně,ale o to víc působivěji začínám rozpoznávat...je to hrozivé,všudypřítomné a neodvratné...to se zhmotnila sama...smrt.-))"Tak tohle přesně jsem prožila u Reekeru." ()

petero 

všechny recenze uživatele

Ak od toho čakáte hororové béčko, dočkáte sa. Ale béčko slušne natočené, dobre zahrané, so svojskou atmosférou, dostatočne tajomné (až do konca neviete o čo ide) a tým pádom aj napínavé, s kúskom nadsádzky, troškou krvy a dobrou pointou. (Pointou už použitou v jednom dosť novom áčkovom filme ;-)) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na půl cesty? Tak na desetině, možná... Začátek slibný, následný rozjezd s očekáváním, pak jakási psychologie postav a neznámé ohrožení. Následovalo prázdno snímané mizernou kamerou a doplněné průměrným hudebním doprovodem. Nejhorší byl ovšem tajemný zabiják. Bože, ten snad vypadl z her počítačového pravěku! Vůbec triky byly vesměs mizerné, postavy pomatené (což se mělo vysvětlit až v závěru) a všechno tak nějak hloupé. Hvězdu za jelena a jeden z prvních triků, který mne rozesmál, totiž kus odtržené hlavy a ve zbytku se koulící oko (uděláno vcelku obstojně). Sledovat snad jen v případě, kdy opravdu není nic jiného po ruce. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jděte se vycpat s tím hnusným spoilerováním v komentářích, je to v každém druhém komentu. Když už do komentu píšu něco, co prozrazuje děj, tak před to napíšu SPOILER. Díky! Každopádně varuju ty, co film ještě neviděli, nečíst si žádné kometáře, jinak se ochudí o fajn filmový zážitek. Já jsem naštěstí před filmem nic netušil a Reekera jsem si docela užil. Sice se film inspiroval u jednoho velmi povedeného ne o tolik let staršího hororu, ale díky tomu, že jsem nevěděl o co půjde a taky, že se během filmu moc nepídím po tom, co z toho nakonec bude a nevracím se v ději zpátky, jsem byl tímto hororem mile překvapen a hlavně konec ode mě dostává palec nahoru. Chvílemi jsem si sice říkal, co to má proboha znamenat, co je to za šíleného záporáka a místami mě to přišlo divné, ale nakonec jsem s filmem docela spokojený. S očekáváním jsem čekal, co z toho zamotaného a místy celkem šíleného děje vyleze, a jsem rád, že jsem se nakonec dočkal solidního konce. Tenhle typ filmů (hororů) mám opravdu rád. Navíc mě ve filmu mile překvapily a pobavily povedené humorné scény a hlášky, kterých tam bylo asi 5 nebo 6. No a Arielle Kebbel je naprosto skvělá. Možná ne jako herečka, ale já mám pro ni prostě slabost. Takže finální verdikt: Film si nezaslouží takové nízké honoceni. I když nápad to není úplně originální, tak zpracování i děj je jiný a mně se to líbilo. 65% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Atmosféra 8/10 Efekty 7/10/// PLUS: oblíbená Arielle Kebbel a někdo si řekne co tady dělá Michael Ironside, atmosféra je výborná, vše je tam kde má být (zvuky, stíny, světla, tma, žádný signál), a vše se obejde bez živého komparsu (recepční, pokojská apd.), herci hrají normálně, postavy se chovájí rozumně, závěr zachraňuje vše co napáchá druhá polovina snímku MÍNUS: právě druhá polovina, kde se začnou dít zvláštní, nijak nevysvětlitelné věci a podivná úmrtí, je tu několik věci, které působí rušivě (kam se poděl prodejce drog, který pronásleduje hlavní postavu? Proč skoro mrtví lidé žijí? Co se jim stalo?), postavy si mezi sebou moc o tom co se děje neřeknou a celá ta situace začíná trochu nudit, navíc slepý se chlubí tím, že sice nevidí, ale o to lépe slyší, tak proč když tam jedná postava 5 minut vyřvává, nikdo jí nepříjde na pomoc./// Shrnutí: Reeker mi dlouho unikal, přesto mám pocit, že jsem ho už viděl. Nebo alespoń ten závěr, který je zajímavý a spostu dílků do skládačky dává pěkně dohromady. Nechci spoilerovat, ani nebudu. Jen poradím, že by možná nebylo do věci si pustit konec. Bude vám to vše potom dávat větší smysl. A nebo se na film podivat po druhé. Atmosféra je slušná, takže by o zábavu mohlo být postaráno./// Celkem 68%/// ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zvláštna hororová záležitosť. Celý čas som v duchu nadával ako chorá vrana, že čo za kravinu, kde nič nedávalo zmyslel to je, aby som potom na konci zatlieskal perfektnému pointovému zakončeniu. Celý čas sa tam len nejaký čudný septikový bubák vlnil a mordovačky tiež neboli bohviečo. Avšak aj napriek tomu sa mi hádam ešte nestalo, aby sa film len svojim záverom vyhrabal z hlbokého podpriemeru až do slušného priemeru. Snímok určite za pozornosť stojí. 60/100 ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Ujdeš cesty půl... náhoda je vůl." BESIP varuje: Pozor na rozlitý benzín, výmoly a spoilery na silnici, připoutejte se a během jízdy komentářem nekuřte! Poděkování řidiči Bloody13, že mě svezl (dal tip na film). A ještě jednou pozor! Zde více než kdy jindy platí: Před zhlédnutím nečíst žádné komentáře! Pokud čtete, tak se pak nedivte... Třídíte odpad? A poctivě? Tak schválně, do jakého kontejneru patří zbytky držkujícího chlapa, konkrétně ty od pasu výš? No vida a málem spoiler, naštěstí jen poloviční, nic neprozrazující. Pokouším se jim vždy vyhýbat, se stejným úspěchem, jako šofér namol výmolům nebo slepej smrťákovi. Btw, ty scény se slepcem "nevidím zlo" měly drajv. Stejně jako pátrání po tajemném vrahovi, hrůzné vize zmrzačených lidí, zmizelá manželka (to mě vystrašilo, to bych vážně nerad) a hlavně zajímavá postava smrťáka (prý "rozmazanej", no vždyť, to bývá), která teprve po závěrečném twistu získala tu správnou příchuť. Čtyři hodnotící díry vrtám, vy vrtáci, kteří film hejtujete. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela dobrej slasher kterej se na konci změní v něco co se mi teda už moc nelíbilo, ale to předtím byla poměrně paráda. Taková kalsická vyvražďovačka. drží si jakž takž atmosféru, má nesympatické herce, a jak jsem řekl neuvěřitelně divnej konec alá Dead end, jednou stačí. Teď půjdu do dvojky, i když mě asi už nemá čím překvapit. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Ach ten nevyužitý potenciál! Jestli do tří čtvrtin filmu sleduju, jak jen parta mladých lidí větří ve vzduchu, je asi něco špatně. Pak bác, jeden bez ruky, druhá v septiku a ... Taky vám musím něco nechat, né? :-) Jenže pak přijde na řadu pointa, chcete-li. Jenže v tomto případě se jedná o "á jejda, došly nápady, jak to utneme?" No a výsledek...jen se podívejte sami:-) 20% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Mě už nebaví ani k těmhle “hororům” něco psát. Horor je to z 99% případů vůbec dokoukat. Čim víc toho vidím, tim víc si uvědomuji kolik zbytečností a sraček existuje. Žrout času. Těžce nedoporučuju. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Neskutečná debilita s nečekaně (byť několikrát obšlehlým) zajímavým a (oproti filmu) rozumným rozuzlením... - 9. 1. 2012 - 20% ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Dávno ma nejaký slasher nepotešil tak, ako práve Reeker. Všetko začína skvelou úvodnou sekvenciou, jednou z najlepších aké som kedy videl a takto to pokračuje až do konca, ktorý dáva celému filmu nový zmysel a vysvetľuje všetky predchádzajúce debiliny. Film má slušnú atmosféru, nechýba trochu humoru, zaujímavý "vrah" a mladí herci (Derek Richardson z Hostelu), ktorí sú dosť príšerní a napríklad hlavná hrdinka ma neskutočne srala a modlil som sa aby jej aspoň odsekli hlavu. Čo sa týka gore, tak žiadny gore-fest sa nekoná, ale keď sa tu objaví tak na takýto nízkorozpočtový film je veľmi dobre spravené a navyše smrť je vždy pekná.///update: po tom ako som videl Dead End musím povedať, že pointa, ktorá ma na tomto filme potešila najviac a mal som ju za originálnu, taká originálna až nebola, ale hodnotenie nebudem meniť, len sú to také slabšie 4* :)) ()

Reklama

Reklama