Reklama

Reklama

VOD (1)

Pětice studentů na výletě je nucena dát se jinou cestou, než původně plánovali. Uvíznou však u opuštěného motelu, kde na ně čekají hrůzné vize zavražděných lidí. Setkání s mužem, kterému zde záhadně zmizela manželka, potvrdí jejich nejhorší obavy - řádí tu tajemný vrah! V nadcházející noci budou muset bojovat o holý život až do nečekaného konce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (103)

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nebylo tak špatné, jak sem si původně myslel. Dokonce první polovina filmu je opravdu atmosferická a myslím si, že se vcelku povedla. Bohužel později jakmile se rozjede ono už klasické krvavé divadélko na plné obrátky, jde celá atmosféra tam kde ani slunce nesvítí. Kladné body můžu ještě přičíst k originálně pojaté paní zubaté, které nelze odepřít snahu zaujmout svými hokuspokusy. Bohužel způsoby provedení všech nabídnutých smrtí jsou velmi laciné až amatérsky odbyté. Potěšila mě i postava slepce, který mě alespoň několikrát rozesmál. Závěr sice může ( a asi i má ) šokovat, ale jelikož jsem jej už viděl u jiných snímků, tak mě nechal více méně chladným, což ale není chyba filmu. I tak se jedná o koukatelnou vyvražďovačku, které s radostí udělím tři hvězdičky a kdyby si zachovala stejnou kvalitu z první půlky, mohlo jich být třeba i o něco víc. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Až k závěrečné pointě jsem se rozhodoval mezi 3 a 4*.Pár věcí tu bylo fajn,pár ne.K dobrému lze přičíst hodně sympatické herce a popravdě i dost opravdu napínavých scén,kdy jsem chvílemi vážně ani nedýchal.K minusu pak určitě fakt divnou atmosféru,ještě podivnějšího "bubáka",ale především šíleně nelogické jednání všech postav.To bylo vážně neuvěřitelně bijící do očí,jak jednotlivé postavy musejí jen kvůli ději dělat tak pitomé rozhodnutí a chovat se jako naprostí dementi,že to až bralo dech a rozum.Ovšem co mě doslova a dopísmene nasralo a ve finále srazilo i mé hodnocení je pointa.Nechci tím naznačit,že byla hloupá,to vůbec ne a naopak,kdy tu nebyli určité okolnosti,byla by to naprosto osvěžující,šokující a bombastická pointa.Ta okolnost ovšem spočívá v tom,že ona pointa je prachsprostou kopií a krádeží z úplně jiného,perfektního snímku z roku 2003.Nechci jmenovat,to už udělali jiné komentáře,ale tak šíleně kopírující finále mě vážně naprosto vyvedlo z míry.Na půl cesty tak skutečně zůstalo někde na půl cesty a jeho závěrečné plagiátorství mu i přes občasné klady snímku zkrátka nemohu v žádném případě odpustit. ()

Reklama

Zayl odpad!

všechny recenze uživatele

Důvod, kvůli kterému téměř stojí vyhodit Reeker do koše a ujistit se, že navždy skončí pod sutinami odpadků, je neskutečná koncentrace kiksů, "cool hlášek", mladých herců a odkolorovaných filtrů s podivným záporákem. Nedá se svítit, špatné filmy se prostě čas od času objevují. Posledním hřebíčkem do rakve je pointa, která snad měla ospravedlnit tuto zrůdnost, namísto toho, si podepsala poslední soud. Marně jsem hledal alespoň jednu věc, kterou bych pochválil, byť jsem se snažil. Divím se, že někdo dokáže tento vykrádající paskvil natočit. Žádná zápletka, nesympatičtí herci, žádný gore fest, pitomý konec. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zvláštna hororová záležitosť. Celý čas som v duchu nadával ako chorá vrana, že čo za kravinu, kde nič nedávalo zmyslel to je, aby som potom na konci zatlieskal perfektnému pointovému zakončeniu. Celý čas sa tam len nejaký čudný septikový bubák vlnil a mordovačky tiež neboli bohviečo. Avšak aj napriek tomu sa mi hádam ešte nestalo, aby sa film len svojim záverom vyhrabal z hlbokého podpriemeru až do slušného priemeru. Snímok určite za pozornosť stojí. 60/100 ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Taková místy celkem zajímavá unylost. Poloviční nuda, nezajímaví herci, divná můra v hlavní roli, trapný hlášky, rozmazanej smrťák s vrtačkou, lacině provedený rádoby super zvrat. A ani žádný bradavky. Teda jo, chlapský ale. Škoda, úvod totiž vypadal dost slibně... (screeny) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama