Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém americkém městě se množí případy úmrtí na následky hadího uštknutí. Zdá se, že tentokrát jde o neznámý, velmi agresivní druh hada - a nervozita obyvatel se změní v paniku po zjištění, že poušť za městem se těmito novými hady přímo hemží. Pocházejí z tajné vojenské základny, která se pokoušela genetickými mutacemi "vylepšit" hady pro válečné použití. Proti jedu tohoto superhada není obrany. Stejně jako proti bezohlednosti těch, kterým se tajný projekt vymkl z ruky a teď se silou mocí snaží zabránit skandálu. Malé město v poušti se stalo jediným svědkem selhání armádní mašinerie - a má za to být srovnáno se zemí i se svými obyvateli... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Velice slabá a značně vyčpělá kombinace Smrtící epidemie a Chřestýšů. Od začátku je jasné, kdo přežije, kdo se s kým dá dohromady a co v příštích minutách udělá zlý generál. Jediným útokem na klišé je absence obětujícího se černocha. Pokud jde o hady, tak ti sice nejsou pitomě digitální, nicméně ti nehýbající se ubožáci v jeskyni vypadají, jako by byli vyrobeni z píchlých duší. Celé je to hrozně blbé, ale musí se nechat, že se tvůrci ohledně hadích zabijáků drželi při zemi. (576., srpen 2010) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Slabučký film o hadoch. Je veľmi predvídateľný, troska akcie tu je, ale je použitá tak hlúpo, že radšej tu byt hádam ani nemala. Napríklad len taký civilista ma bežne v kufri bazuku a odstrelí s ňou helikoptéru, samozrejme. Na inteligenciu film nehrá, ale ani na efekt či atmosféru. Je tu troska napätia a remeselne, tiež nieje až tak mizerný, kvôli tomu dávam slabé 2*, inač by to bolo ešte oveľa tragickejšie. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Téma, které máme možnost vidět, je už stokrát okoukané. Jde o další nepovedený vládní experiment, který stvořil zmutované monstrum nebo geneticky upravil zvířata. Tady se jedná spíše o druhou možnost. Upravení chřestýši, kteří ve většině scén vypadají hodně uměle a jejich několikrát opakovaná scéna z vylezením na povrch mě už pěkně štvala. Jinak se ve filmu objeví většinou osamocení jedinci, kteří uštknou člověka, ale při scénách z podzemí máme mít představu, že těch hadů je tam hodně, ale na první pohled jde vidět, že pravých je jen minimum. Taky přenos viru z člověka na člověka mi přišel trochu ujetý, protože už vidím, jak se někdo dotkne vaší ruky a vy onemocníte (když je jasně řečeno, že se to nepřenáší vzduchem). ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Nekonečný je příliv variací na téma "ošklivá mutovaná zviřátka tyranizují poklidný (americký) venkov". Takový mistr H., jó, ten to prostě uměl roztočit, byť jsou jeho ptačí uragány z pohledu dnešních triků spíše k smíchu. Jenže paradoxně postavil do hlavní role nevinné ptáčky a ne tvory, ze kterých má lidstvo ode dávna strach. Takže: mám rád hady, něco málo o nich vím (dost na to, abych věděl, že tenhle film je KRAVINA), nemám rád klišé (a tenhle film je z nich poslepován), nemám rád špatné herce s křiklavým make-upem (a tenhle film je jich plný). Něco tak dokonale předvídatelného jen tak neuvidíte, nejen že se dá předpovídat pointa scén, ale dokonce jejich pořadí. Je to pravda lepší než chřestýš v záchodové míse, ale to je popravdě útěcha pro zoufalce. Hvězdička za pár napínavých míst. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No Fred se snazil co to dalo ja byl taky na dalsi film s hady zvedavy ale moc se nevycajchovali neni to takova blbost jako teror na palube ale ze by to bylo neco extra to taky ne nejlepsi je ten zacatek jeste pred uvodnimi titulky pak uz je to docela nuda jenom ti hadi vystrelujici do kamery odkudsi z podzemi sou docela srandovni jinak je to malo ulitly a az moc vazne mysleny genialne stupidni sklenena past zustava neprekonatelna tenhle film z tezce mdlym duem Williams Jaenicke potvrzuje ze v tomhle zanru proste Ray moc doma neni jo delat to velky Jim W verim ze vysledek by byl o dost lepsi Ray obcas prekvapi ale jenom obcas tohle jsou 2 hvezdy z hodne odrenyma usima vic si to fakt nezaslouzi ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v kalifornské Santa Claritě. (Terva)
  • "Směrnice 712", která se používá k příkazu nukleárního výbuchu, aby se zabránilo šíření viru, je již zmíněna ve filmu Kmen Andromeda (1971). (Terva)
  • Smrtící virus přenášený hadím uštknutím je pojmenován "Satan Bug". Stejně tak se jmenuje virus ve filmu Ďábelský bacil (1965). (Terva)

Reklama

Reklama