Reklama

Reklama

Pes fotbalista: Evropský pohár

  • Česko Pes fotbalista (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Osirelého Zacka odvezie newyorská právnička z USA do Škótska, kde žije jeho otec Brian, ktorého Zack v živote nevidel. Nezodpovedný mladý muž vôbec nie je pripravený na rolu otca a zdá sa, že so synom tak ľahko nenájde spoločnú reč. Jedného dňa sa všetko zmení, a to vo chvíli, keď sa u nich objaví psík, ktorý ušiel z vedeckého laboratória, kde sa robia pokusy na zvieratách. Pes Kimble je však fantasticky nadaný futbalista, a tak ho Brian zaradí spolu so synom Zackom do miestneho futbalového tímu, ktorý trénuje. Medzinárodná futbalová scéna už nikdy nebude taká, aká bývala! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Na začátek musím říct, že nesnáším tyhle rádoby "cool" dětský filmy typu Spy kids, Supersmradi apod. Tohle bylo ještě o třídu horší v tom, že to mělo amatérskou kameru. Na herce jsem si v průběhu filmu zvykl i když casting nic moc. Herecké výkony taky nic moc a animace, když pes kope do míče byla na facku. Navzdory tomu to bylo vcelku koukatelné , nenudil jsem se a chvílemi se i bavil. Slabé dvě. 31% ()

Hennes odpad!

všechny recenze uživatele

Já mám fotbal moc rád a psy taky, ale tohle je bohužel v tomto případě "vražedná" kombinace. Přiznávám, že hodnotím něco, co jsem nedokoukal a už nikdy nedokoukám. ()

Reklama

AlfaNumerO odpad!

všechny recenze uživatele

Pro Kristovy rány, proč ten zku*venec Sandy Tung raději nepošle prachy, který byly potřeba na tenhle shiiiiiiiiiiit hladovějícím dětem do Afriky. tohle neprospěje nikomu, ničím a za žádných okolností. Neskutečně špatné. krásné 1% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama